_Biohazard_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρήγγειλα εχθές απογευματάκι αυτό το bundle + το nba 2k22. Δεν έχω λάβει email με ημερομηνία παραλαβής (μόνο αυτό της καταχώρησης παραγγελίας όταν την εκανα), αλλά μόλις ξαναμπήκα από περιέργεια στο λογαριασμό μου να δω για πιθανή εξέλιξη, πρώτη φορά κατά τις 9μιση το πρωί, που δεν υπήρχε κάποιο update και δεύτερη τώρα: Παραγγελία έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα Media Markt Η παραγγελία σου είναι έτοιμη και σε περιμένει στο κατάστημα, έλα να παραλάβεις τα προϊόντα σου στο Media Markt Πέραν κάθε προσδοκίας η εξέλιξη αυτή! 😃 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από _Biohazard_
_Biohazard_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Το έχουμε πει αυτό, δεν έχει το παιχνίδι, έχει ένα κουπόνι για το παιχνίδι. Εγώ παρήγγειλα και το παιχνίδι. Αλλά δεν θα παραλάβω σήμερα, είμαι εξοχικό, τη Δευτέρα μετά τη δουλειά. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Πηρα και εγω ενα τωρα περιμενουμε κανα δωρεαν παιχνιδακι γιατι δεν εμεινε σαλιο.
manthos_27 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω κανει κράτηση στα media Markt Περιστερίου οποίος το θέλει επικοινωνεί μαζί μου να το παραλάβει μαζι με το 2 χειριστήριο στα 559 χωρίς καπέλα χωρίς τίποτα! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από manthos_27
_Biohazard_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω κι εγώ μία παραγγελία για αυτό το bundle που ίσως δεν παραληφθεί, από public. Δείτε στο θρεντ των παραδόσεων παραγγελιών PS5 για πληροφορίες (εννοείται στα 559, χωρίς καπέλα και αηδίες, απλά με έναν αστερίσκο για αποφυγή scalpers).
s2117 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά το έβαλε πάλι το public διαθέσιμο, όποιος προλάβει !
LeoTheAkuma Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, s2117 είπε Παιδιά το έβαλε πάλι το public διαθέσιμο, όποιος προλάβει ! Εξαντλημενο βλεπω
argosixna Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, s2117 είπε Παιδιά το έβαλε πάλι το public διαθέσιμο, όποιος προλάβει ! Ειναι το digital 399 euro , μην μπερδευτει καποιος. Ειδικα αν εχει μεγαλη συλλογη απο το ps4 Μόλις τώρα, LeoTheAkuma είπε Εξαντλημενο βλεπω Το digiital κοιταξε
LeoTheAkuma Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, argosixna είπε Ειναι το digital 399 euro , μην μπερδευτει καποιος. Ειδικα αν εχει μεγαλη συλλογη απο το ps4 Το digiital κοιταξε Digital τοτε οχι δεν θελω.
argosixna Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε Digital τοτε οχι δεν θελω. Σωσαμε εναν συνανθρωπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα