Προς το περιεχόμενο

PS5 disc edition + dualsense controller + NBA 2K22 bundle @ MediaMarkt 559€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρήγγειλα εχθές απογευματάκι αυτό το bundle + το nba 2k22.

Δεν έχω λάβει email με ημερομηνία παραλαβής (μόνο αυτό της καταχώρησης παραγγελίας όταν την εκανα), αλλά μόλις ξαναμπήκα από περιέργεια στο λογαριασμό μου να δω για πιθανή εξέλιξη, πρώτη φορά κατά τις 9μιση το πρωί, που δεν υπήρχε κάποιο update και δεύτερη τώρα:

Παραγγελία έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα Media Markt

Η παραγγελία σου είναι έτοιμη και σε περιμένει στο κατάστημα, έλα να παραλάβεις τα προϊόντα σου στο Media Markt

Πέραν κάθε προσδοκίας η εξέλιξη αυτή! 😃

Επεξ/σία από _Biohazard_
Δημοσ.

Το έχουμε πει αυτό, δεν έχει το παιχνίδι, έχει ένα κουπόνι για το παιχνίδι. Εγώ παρήγγειλα και το παιχνίδι.

Αλλά δεν θα παραλάβω σήμερα, είμαι εξοχικό, τη Δευτέρα μετά τη δουλειά.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κανει κράτηση στα media Markt Περιστερίου οποίος το θέλει επικοινωνεί μαζί μου να το παραλάβει μαζι με το 2 χειριστήριο στα 559 χωρίς καπέλα χωρίς τίποτα! 

Επεξ/σία από manthos_27
Δημοσ.

Έχω κι εγώ μία παραγγελία για αυτό το bundle που ίσως δεν παραληφθεί, από public.

Δείτε στο θρεντ των παραδόσεων παραγγελιών PS5 για πληροφορίες (εννοείται στα 559, χωρίς καπέλα και αηδίες, απλά με έναν αστερίσκο για αποφυγή scalpers).

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, s2117 είπε

Παιδιά το έβαλε πάλι το public διαθέσιμο, όποιος προλάβει !

Ειναι το digital 399 euro , μην μπερδευτει καποιος. Ειδικα αν εχει μεγαλη συλλογη απο το ps4

Μόλις τώρα, LeoTheAkuma είπε

Εξαντλημενο βλεπω

Το digiital κοιταξε 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, argosixna είπε

Ειναι το digital 399 euro , μην μπερδευτει καποιος. Ειδικα αν εχει μεγαλη συλλογη απο το ps4

Το digiital κοιταξε 

Digital τοτε οχι δεν θελω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...