Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την έβαλα για χαρτογράφηση και σκούπισμα.

Οκ ζορίστηκε με κάτι χαλακια στην κουζίνα,
αλλά όταν τελείωσε πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου με το τι είχε μαζέψει...

Αύριο θα κάνει και σφουγγαρισμα 😁

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Marios1981 είπε

Την αγόρασα κ εγώ στην ίδια τιμή 166.36 με Europe 4 κ priority line... Ελπίζω να έρθει από Ευρώπη κ να μην πληρώσουμε κανένα τελωνείο εεεεε? 

Έχω κ μια ερώτηση... Διάβασα ότι δεν έχει no mop zones. Μιας κ παίρνει 4 5 χάρτες μπορούμε να φτιάξουμε 1χαρτη για σκουπισμα ένα 2o χάρτη με no go zones τα χάλια κ να τον έχουμε για το σφουγγάρισμα μόνο? 

Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω τέτοια σκουπα κ δεν έχω ιδέα τι κ πως... Σκεφτόμουν να πάρω την S5 Max αν έπεφτε λίγο η τιμή της αλλά με μισή τιμή ή ViomiSE  νομίζω δεν έχει αντίπαλο 

Φιλε λαλακιες διαβασες. Μια χαρα νο μοπ ζονς εχει

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ.

Χαρτογράφηση και σκούπισμα όλα καλά!

Σφουγγάρισμα και σκούπισμα σε χαλί δεν δοκίμασα ακόμα.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, pareklinon είπε

Πώς τις ενεργοποιείς μάστορα;

Ελπιζω το μαστορα να μην ειναι ειρωνικο... Τελοσπαντων πατας μαπ μανατζμεντ και μετα βιρτσουαλ γουολ, και σου βγαζει την επιλογη

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, duende είπε

Ξερουμε ποια ανταλλακτικα βουρτσακια κλπ παιρνουμε? Βλεπω στο skroutz διαφορους κωδικους..

Ταιριάζουν τα ανταλλακτικά & απο τις Xiaomi mop pro απ' οτι έχω διαβάσει...

Μπορεί να μου πει κάποιος που την έχει χρησιμοποιήσει πως μπορώ να αποκλείσω ένα χώρο που δεν θέλω να σφουγγαρίσει ???

Χτες την παρέλαβα & δεν έχω προλάβει να εξοικειωθώ με το app της 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, duende είπε

Ξερουμε ποια ανταλλακτικα βουρτσακια κλπ παιρνουμε? Βλεπω στο skroutz διαφορους κωδικους..

https://www.skroutz.gr/c/2397/Eksarthmata-aksesouar-syskevon-katharismou.html?from=catspan&keyphrase=viomi+se

3 λεπτά πριν, g_kor06 είπε

Ταιριάζουν τα ανταλλακτικά & απο τις Xiaomi mop pro απ' οτι έχω διαβάσει...

Μπορεί να μου πει κάποιος που την έχει χρησιμοποιήσει πως μπορώ να αποκλείσω ένα χώρο που δεν θέλω να σφουγγαρίσει ???

Χτες την παρέλαβα & δεν έχω προλάβει να εξοικειωθώ με το app της 

Πρέπει να της τραβήξεις έναν νοητό "virtual wall" στον χάρτη ώστε να μην τον περνάει.
Στον χάρτη πατάς :
map management -> virtualwall/restricted area

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, duende είπε

https://www.banggood.com/23pcs-Replacements-for-Xiaomi-Mijia-STYTJ02YM-MOP-PRO-Viomi-V2-V3-SE-Vacuum-Cleaner-Parts-Accessories-Main-Brushes+2-Side-Brushes+6-HEPA-Filters+7-Wet-Mop-Clothes+4-Dry-Mop-Clothes+4-Non-Original-p-1799027.html?cur_warehouse=CN&rmmds=mywishlist

Υπάρχει και κουπόνι.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, burnin είπε

Ελπιζω το μαστορα να μην ειναι ειρωνικο... Τελοσπαντων πατας μαπ μανατζμεντ και μετα βιρτσουαλ γουολ, και σου βγαζει την επιλογη

όχι ρε burnin. Φαντάσου εμένα σαν βοηθό μάστορα! :) Ναι τα είδα τα  virtual walls. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή εγώ που θέλω άλλα virtual walls για σκούπισμα και άλλα για σφουγγάρισμα,κάθε φορά πρέπει να προσθέτω και να γκρεμίζω τοίχους;

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, plasTOST είπε

άμα σου είναι εύκολο μπορείς να μου πεις το κουπόνι; σευχαριστω πολύ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, atimo είπε

άμα σου είναι εύκολο μπορείς να μου πεις το κουπόνι; σευχαριστω πολύ

BG7cb979 

Τσέκαρε να δεις αν ισχύει

• Thanks 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, pareklinon είπε

όχι ρε burnin. Φαντάσου εμένα σαν βοηθό μάστορα! :) Ναι τα είδα τα  virtual walls. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή εγώ που θέλω άλλα virtual walls για σκούπισμα και άλλα για σφουγγάρισμα,κάθε φορά πρέπει να προσθέτω και να γκρεμίζω τοίχους;

oxi. κατω στην οθονη του χαρτη, εχει 3 επιλογες. μοπινγ, σκουπισμα, μοπινγκ και σκουπισμα μαζι. εναν χαρτη εχεις. αμα κανεις μονο καθαρισμα, αγνοει τις μοπινγκ επιλογες. μην ανησυχεις, εναν χαρτη και δουλευουν ολα κομπλε.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...