link67 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, miltgiorg είπε το εσβησα και παλι αποτυχια. Τι στο καλο μηπως εχω φαει κανα ban απο τα κουπονια? Πάντως κι εγώ που το δοκίμασα στο άσχετο 172,64 μου βγάζει. Τα cookies στο browser τα έχεις σβήσει? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από link67
miltgiorg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 οχι αλλα ανοιξα σε ιδιωτικο παραθυρο και παλι τιποτα μισο να δοκιμασω και απο αλλο browser. 1 λεπτό πριν, miltgiorg είπε οχι αλλα ανοιξα σε ιδιωτικο παραθυρο και παλι τιποτα μισο να δοκιμασω και απο αλλο browser. και απο chrome τα ιδια...
aekfc212 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μολις δοκιμασα απο κινητο και περασε κανονικα σε ευρω Προσωπικα το σκεφτομαι καιρο να την παρω να μην την παρω; Ημουν πολυ κοντα αλλα κατι η τιμη που δεν τα λες και λιγα 170€. Κατι που απο εβδομαδα βαζουμε τα χαλια και λογικα δεν θα χρειαζεται ακομα τουλαχιστον. Λετε αξιζει να περιμενω μεχρι την ανοιξη μπας και πεσει η τιμη ή να την παρω τωρα;
miltgiorg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, aekfc212 είπε Μολις δοκιμασα απο κινητο και περασε κανονικα σε ευρω Προσωπικα το σκεφτομαι καιρο να την παρω να μην την παρω; Ημουν πολυ κοντα αλλα κατι η τιμη που δεν τα λες και λιγα 170€. Κατι που απο εβδομαδα βαζουμε τα χαλια και λογικα δεν θα χρειαζεται ακομα τουλαχιστον. Λετε αξιζει να περιμενω μεχρι την ανοιξη μπας και πεσει η τιμη ή να την παρω τωρα; Ειναι καλη και για τα χαλια παντως. Απο οτι εχω ακουσει. Παντως γιατι εμενα δεν μου το εγκρινει τι να πω.
specre Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, miltgiorg είπε Παντως γιατι εμενα δεν μου το εγκρινει τι να πω. Ίσως κάτι να "παίζει" με τον λογ/σμό σου; Δεν μπορώ να καταλάβω. Δοκίμασε να φτιάξεις νέο λογ/σμό και βάλε το κουπόνι πάλι. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από specre
Fabricated Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, aekfc212 είπε Μολις δοκιμασα απο κινητο και περασε κανονικα σε ευρω Προσωπικα το σκεφτομαι καιρο να την παρω να μην την παρω; Ημουν πολυ κοντα αλλα κατι η τιμη που δεν τα λες και λιγα 170€. Κατι που απο εβδομαδα βαζουμε τα χαλια και λογικα δεν θα χρειαζεται ακομα τουλαχιστον. Λετε αξιζει να περιμενω μεχρι την ανοιξη μπας και πεσει η τιμη ή να την παρω τωρα; Εγω την παρέλαβα χθες και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ να μην υπάρχει το παραμικρό πράγμα συο πάτωμα γιατί αλλιώς θα το φάει και θα κολλήσει. Π.χ. μια κάλτσα , ένα καλώδιο, μια παντόφλα, ένα λαστιχάκι μπορεί να την καταστρέψουν. Επίσης κουρτίνες να μην είναι στο πάτωμα , χαλακια (εκτός από τα τεράστια βαριά) πρέπει και αυτά να φύγουν. Άρα σκέψου ότι κάθε φορά πριν την βάλεις να δουλέψει πρέπει να αφαιρέσεις όλα αυτά. Εφόσον το αποδεχτείς και ανακαλύψεις όλα αυτά τα σημεία στο σπίτι σου τότε θα την θαυμάζεις απλα. Την βαζω να σκουπίσει και να σφουγγαρισει και τα κάνει όλα λαμπικο 1
miltgiorg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, specre είπε Ίσως κάτι να "παίζει" με τον λογ/σμό σου; Δεν μπορώ να καταλάβω. Δοκίμασε να φτιάξεις νέο λογ/σμό και βάλε το κουπόνι πάλι. Απο αλλον λογαριασμο μου το εγκρινει 🤣 1 1
specre Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, miltgiorg είπε Απο αλλον λογαριασμο μου το εγκρινει 🤣 Αν τη θες τότε, αγόρασε την με τον νέο λογ/σμό. Δε νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
miltgiorg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, specre είπε Αν τη θες τότε, αγόρασε την με τον νέο λογ/σμό. Δε νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Αυτο θα κανω σας ευχαριστω πολυ ολους 🥰 2
specre Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει ποια είναι η έκδοση της ενημέρωσης που δημιουργεί τα "προβλήματα"; Μου ζητάει να κάνει ενημέρωση στην 4.0.9_0017 και δεν το κάνω. Έχει την έκδοση 4.0.9_0012. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από specre
Fabricated Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 52 λεπτά πριν, specre είπε Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει ποια είναι η έκδοση της ενημέρωσης που δημιουργεί τα "προβλήματα"; Μου ζητάει να κάνει ενημέρωση στην 4.0.9_0017 και δεν το κάνω. Έχει την έκδοση 4.0.9_0012. same
Doubt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 17 ώρες πριν, aekfc212 είπε Προσωπικα το σκεφτομαι καιρο να την παρω να μην την παρω; Ημουν πολυ κοντα αλλα κατι η τιμη που δεν τα λες και λιγα 170€. Κατι που απο εβδομαδα βαζουμε τα χαλια και λογικα δεν θα χρειαζεται ακομα τουλαχιστον. Λετε αξιζει να περιμενω μεχρι την ανοιξη μπας και πεσει η τιμη ή να την παρω τωρα; Κι εγώ το σκεφτόμουν και το ξανασκεφτόμουν. Αν είχε λήξει στη βδομάδα π.χ. δε θα την είχα πάρει κι όλα καλά, όλα ωραία. Μετά από ενάμιση μήνα ψήσιμο όμως, υπέκυψα. Τι να κάνουμε, πόσο να αντέξει ένας καταναλωτής;
aekfc212 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Doubt είπε Κι εγώ το σκεφτόμουν και το ξανασκεφτόμουν. Αν είχε λήξει στη βδομάδα π.χ. δε θα την είχα πάρει κι όλα καλά, όλα ωραία. Μετά από ενάμιση μήνα ψήσιμο όμως, υπέκυψα. Τι να κάνουμε, πόσο να αντέξει ένας καταναλωτής; Για πες εντυπωσεις.αξιζε δεν αξιζε;
nikosdoc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Επιβεβαιώνω νέα τοποθέτηση παραγγελίας από το Banggood, με χρηση του κουπονιού που αναφερθηκε προηγουμένως και τελική τιμή 171,82. Τι έγινε αραγε, έπεσε το $ και αλλαξε η τιμή;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις