zoranb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Πού μπορεί να βρεί κανείς χαρτόκουτα διαφόρων μεγεθών, προκειμένου να συσκευάσει διάφορα αντικείμενα με σκοπό την πώληση στο ebay; Έχει ασχοληθεί κανείς με πώληση στο ebay;
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, zoranb είπε Πού μπορεί να βρεί κανείς χαρτόκουτα διαφόρων μεγεθών, προκειμένου να συσκευάσει διάφορα αντικείμενα με σκοπό την πώληση στο ebay; Έχει ασχοληθεί κανείς με πώληση στο ebay; Ταχυδρομείο
haris_216 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα βρεις σε καταστήματα ειδών...συσκευασίας (καλύτερες τιμές, ειδικά σε ποσότητες) και φυσικά σε χαρτοπωλεία, ταχυδρομείο, κλπ. Μία άλλη "πηγή" της εποχής του κορονοϊού, με τις συνεπακόλουθες αγορές μέσω σκρουτζ, κλπ είναι η επαναχρησιμοποίηση αυτών των κουτιών. Γίνεται μία αρκετά μεγάλη σπατάλη τουλάχιστον σε οικολογικό επίπεδο (κατά τη γνώμη μου πάντα) όπου παραγγέλνεις πχ ένα κουτί μάσκες και σου έρχονται με ίδιου μεγέθους κουτί σα να είχες πάρει 6. Επίσης εσύ μπορεί να κάνεις μία συνολική παραγγελία για 7 διαφορετικά πράγματα τα οποία όμως θα έρθουν από 7 διαφορετικές εταιρίες σε 7 διαφορετικά (και αρκετές φορές μεγάλα) χαρτόκουτα. Ακόμα κι αν εσύ δεν ασχολείσαι δες αν κάποιος στην γειτονιά έχει τα "παπάκια" να πηγαινοέρχονται συνεχώς και μίλα του να σου δίνει τα κουτιά (η υπέρτατη ανακύκλωση είναι η επαναχρησιμοποίηση) Σημ. Η πώληση/αποστολή μέσω ταχυδρομείου σε κάποιες χώρες (πχ Αμερική) προϋποθέτει εδώ και λίγο καιρό το φτιάξιμο κάποιας online χαρτούρας πριν πας στο ταχυδρομείο Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από haris_216
zoranb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Στο ταχυδρομείο έχουν ότι κουτί χρειαστεί κάποιος για την αποστολή; Βάζουν κ το αμπαλάζ εκεί;
dompred Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Ανάλογα το που βρίσκεσαι υπάρχουν eshops που πουλάνε είδη συσκευασίας και σου τα στέλνουν. Αλλιώς ίσως βρεις σε βιβλιοχαρτοπωλεία ή σε μαγαζιά με είδη για κεριά/σαπούνια/κρέμες. Επειδή ήθελα και εγώ να πάρω για πωλήσεις στο ίντερνετ, βρήκα ένα εργοστάσιο που έφτιαχνε χαρτόκουτα και πήρα απευθείας από αυτούς.
haris_216 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, zoranb είπε Στο ταχυδρομείο έχουν ότι κουτί χρειαστεί κάποιος για την αποστολή; Βάζουν κ το αμπαλάζ εκεί; Εξαρτάται από το ταχυδρομείο. Σε άλλα υπάρχουν τα διάφορα μεγέθη (μη φανταστείς 10 διαφορετικά) και σε άλλα όχι. Με δεδομένο δε ότι το ταχυδρομείο έχει τα θεματάκια του τα τελευταία χρόνια πιο πιθανό είναι να μη βρεις κουτί από το να βρεις. Αμπαλάζ δεν υφίσταται. Το κουτί στέλνεται όπως είναι.
zoranb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Αμπαλάζ εννοώ εάν βάζουν εσωτερικά φούσκες ή αφρολέξ για ασφάλεια.
haris_216 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, zoranb είπε Αμπαλάζ εννοώ εάν βάζουν εσωτερικά φούσκες ή αφρολέξ για ασφάλεια. Επαναλαμβάνω. Στο ταχυδρομείο αν βρεις κουτί στις διαστάσεις που σε εξυπηρετούν είσαι ευχαριστημένος. Φελιζόλ, bubblewrap και λοιπά συσκευαστικά απλά δεν παίζουν. Δεν βλέπω όμως το λόγο, από τη στιγμή που σκέφτεσαι κάτι περισσότερο από ένα περιστασιακό δέμα, για πιο λόγο να καταλήξεις να ψάχνεσαι στο ταχυδρομείο. Και επίσης, πέρα από τα φελιζόλ μπιρμπιλόνια για το γέμισμα του κουτιού, μην ξεχνάμε και τα παραδοσιακά παραγεμίσματα με εφημερίδες, που έχουν προστατεύσει τόσα και τόσα δέματα. Το "ποιος παίρνει ακόμα εφημερίδα" είναι βέβαια ένα θέμα
zoranb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν είναι εύκολο να πηγαίνω στο ταχυδρομείο για να διαπιστώσω εάν τα κουτιά τους με εξυπηρετούν και μετά να επιστρέφω στο σπίτι να παίρνω τα γεμίσματα για να τα τοποθετήσω στο κουτί. Θέλω την αυτονομία μου, να το συσκευάζω στο σπίτι κ όταν θα είμαι ευχαριστημένος, να παίρνω το κουτί και να το ταχυδρομώ.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 1 hour ago, zoranb said: Δεν είναι εύκολο να πηγαίνω στο ταχυδρομείο για να διαπιστώσω εάν τα κουτιά τους με εξυπηρετούν και μετά να επιστρέφω στο σπίτι να παίρνω τα γεμίσματα για να τα τοποθετήσω στο κουτί. Θέλω την αυτονομία μου, να το συσκευάζω στο σπίτι κ όταν θα είμαι ευχαριστημένος, να παίρνω το κουτί και να το ταχυδρομώ. zoranb μαλλον δεν ξερεις τι να κανεις και ανοιγεις 100 διαφορετικα θεματα που απορω αν υλοποιεις τα μισα.το ταχυδρομειο πουλαει κουτια σε χ μεγεθη.πας σε καταστηματα και αγοραζεις bubble wrap με το μετρο.αν εχεις κολλησει σε αυτο που να φτασεις να βαλεις αγγελια ebay και να ανοιξεις paypal ανοιγεις 10 θεματα σε 3 ημερες σου απαντανε και εσυ εχεις δωσει ενα δεκατο απο info τι θες να κανεις οπως με το θεμα με τα ελαφρια παπουτσια. 3 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, zoranb είπε Δεν είναι εύκολο να πηγαίνω στο ταχυδρομείο για να διαπιστώσω εάν τα κουτιά τους με εξυπηρετούν και μετά να επιστρέφω στο σπίτι να παίρνω τα γεμίσματα για να τα τοποθετήσω στο κουτί. Θέλω την αυτονομία μου, να το συσκευάζω στο σπίτι κ όταν θα είμαι ευχαριστημένος, να παίρνω το κουτί και να το ταχυδρομώ. και τι θες; Να παμε εμεις να στα πάρουμε; 1
SabotazNic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Αν μιλάμε για μεγάλα κουτιά, σούπερ. Για μικρά, eshop ή τα παραπάνω
Nabuko Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, poulinos είπε και εσυ εχεις δωσει ενα δεκατο απο info τι θες να κανεις οπως με το θεμα με τα ελαφρια παπουτσια. Τα ελαφριά παπούτσια τα θέλει γιατί με τόση δουλειά από τις πωλήσεις στο ebay, θα περιμένει ώρες όρθιος στο ταχυδρομείο. Όλα συνδέονται 😁 1
zoranb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, poulinos είπε και εσυ εχεις δωσει ενα δεκατο απο info τι θες να κανεις οπως με το θεμα με τα ελαφρια παπουτσια. Ρώτησέ με εάν θες πληροφόρηση πάνω σε κάτι, κ είμαι φουλ διατεθημένος για να απαντήσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα