Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αδερφή μου εχει μια διωροφη μονοκατοικία και θέλει να εκμισθώσει τον έναν όροφο βάζοντας δεύτερο ρολόι. Ξέρετε τι διαδικασίες πρέπει να κάνει;

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fragma είπε

Η αδερφή μου εχει μια διωροφη μονοκατοικία και θέλει να εκμισθώσει τον έναν όροφο βάζοντας δεύτερο ρολόι. Ξέρετε τι διαδικασίες πρέπει να κάνει;

Καλησπέρα.. Θα μιλήσεις με τον Δεδδηε τι χρειάζεται.. 

Δημοσ.

Θέλει φασαρία Ξεκίνα με μηχανικό να καταγράψει την οικοδομή να βγάλει βεβαιώσεις για Δημο  Διαχωρισμο ΤΑΠ και Δημοτικα τελη Δεη Ηλεκτρολόγος για την εγκατασταση και Πιστοποιητικό κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Weiss είπε

Βασική προϋπόθεση είναι να μην ενώνονται εσωτερικά, να έχουν ξεχωριστή είσοδο. 

Ναι εχουν διαφορετική είσοδο και ειναι αυτόνομα, απλά στα σχέδια της οικοδομής φαίνονται σαν ενα ενιαιο σπίτι. Δηλαδή υπάρχει μια άδεια, οχι δύο. 

12 λεπτά πριν, hp8 είπε

Θέλει φασαρία Ξεκίνα με μηχανικό να καταγράψει την οικοδομή να βγάλει βεβαιώσεις για Δημο  Διαχωρισμο ΤΑΠ και Δημοτικα τελη Δεη Ηλεκτρολόγος για την εγκατασταση και Πιστοποιητικό κλπ

Δηλαδή απευθύνεται σε μηχανικό πρώτα; Φαντάζομαι θα μπορεί να τρέξει αυτός και τις άλλες διαδικασίες ή πρέπει να τα κάνω εγω με εξουσιοδότηση; Η αδερφη μου δεν μπορεί, ειναι ΑΜΕΑ. 

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ.

Μηχανικο, συσταση οριζοντιου ιδιοκτησιας, τα υπόλοιπα θα στα πει, επισης υποχρεωτικα θέλεις και μελετες απο αδειοδοτημένο ηλεκτρολόγο και υδραυλικό

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fragma είπε

Ναι εχουν διαφορετική είσοδο, απλά στα σχέδια της οικοδομής φαίνονται σαν ενα ενιαιο σπίτι. Δηλαδή υπάρχει μια άδεια, οχι δύο. 

Δηλαδή απευθύνεται σε μηχανικό πρώτα; Φαντάζομαι θα μπορεί να τρέξει αυτός και τις άλλες διαδικασίες ή πρέπει να το κάνω εγω με εξουσιοδότηση; Η αδερφη μου δεν μπορεί, ειναι ΑΜΕΑ. 

μίλα με μηχανικό και ηλεκτρολόγο σε πρώτη φάση Τώρα για το άλλο θέμα πληρεξούσιο -  εξουσιοδότηση σε κάποιον ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fragma είπε

Ναι εχουν διαφορετική είσοδο και ειναι αυτόνομα, απλά στα σχέδια της οικοδομής φαίνονται σαν ενα ενιαιο σπίτι. Δηλαδή υπάρχει μια άδεια, οχι δύο. 

Δηλαδή απευθύνεται σε μηχανικό πρώτα; Φαντάζομαι θα μπορεί να τρέξει αυτός και τις άλλες διαδικασίες ή πρέπει να τα κάνω εγω με εξουσιοδότηση; Η αδερφη μου δεν μπορεί, ειναι ΑΜΕΑ. 

Θα χρειαστεί να συνεννοηθεί με μια ομάδα ατόμων, και θα δώσει σε όλους εξουσιοδότηση συγκεκριμένη για τον καθέναν και την δουλειά που θα κάνει. 

Εαν έχει ebanking και μπορεί να εκδοσει ηλεκτρονικά την εξουσιοδότηση θα είναι εύκολα τα πράγματα. 

Οπως ειπώθηκε έχει φασαρία αυτό το θέμα και φυσικά κόστος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Θα χρειαστεί να συνεννοηθεί με μια ομάδα ατόμων, και θα δώσει σε όλους εξουσιοδότηση συγκεκριμένη για τον καθέναν και την δουλειά που θα κάνει. 

Εαν έχει ebanking και μπορεί να εκδοσει ηλεκτρονικά την εξουσιοδότηση θα είναι εύκολα τα πράγματα. 

Οπως ειπώθηκε έχει φασαρία αυτό το θέμα και φυσικά κόστος. 

Εχω ήδη πληρεξούσιο, νομιζω υπερκαλύπτει την εξουσιοδότηση, αλλά εντάξει βγαίνει ευκολα και μια εξουσιοδοτηση αν χρειαστει. Μηπως ξέρετε για τι κόστος περίπου μιλάμε; (αμοιβή μηχανικου - ηλεκτρολόγου  για την εγκατάσταση - ρολογιου ΔΕΗ - κάτι άλλο;) 

12 λεπτά πριν, GeorgeKatz είπε

γκουχ γκουχ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Υπομίσθωση Ακινήτου με εσωτερικό μετρητη

Συμφέρει μόνο αν ο ενοικιαστής είναι άτομο γνωστό και εμπιστοσύνης. Φίλος μου εφαγε τρελό φέσι στη ΔΕΗ απο ενοικιαστή που δεν πλήρωνε και τελικά εφυγε με εξωση. Μέχρι να τελειωσουν οι νομικες διαδικασιες του είχε φάει 4 χιλιάρικα ρευμα, και δεν μπορουσε να το κοψει γιατι επαιρνε και αυτός ρευμα απο την ιδια παροχη

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fragma είπε

Εχω ήδη πληρεξούσιο, νομιζω υπερκαλύπτει την εξουσιοδότηση, αλλά εντάξει βγαίνει ευκολα και μια εξουσιοδοτηση αν χρειαστει. Μηπως ξέρετε για τι κόστος περίπου μιλάμε; (αμοιβή μηχανικου - ηλεκτρολόγου  για την εγκατάσταση - ρολογιου ΔΕΗ - κάτι άλλο;) 

Συμφέρει μόνο αν ο ενοικιαστής είναι άτομο γνωστό και εμπιστοσύνης. Φίλος μου εφαγε τρελό φέσι στη ΔΕΗ απο ενοικιαστή που δεν πλήρωνε και τελικά εφυγε με εξωση. Μέχρι να τελειωσουν οι νομικες διαδικασιες του είχε φάει 4 χιλιάρικα ρευμα, και δεν μπορουσε να το κοψει γιατι επαιρνε και αυτός ρευμα απο την ιδια παροχη

Το πληρεξούσιο το έχει κάνει σε εσένα; Γιατί αν πχ πρέπει να πάει ο μηχανικός στην πολεοδομία τότε θέλει άλλη εξουσιοδότηση προς αυτόν. 

Στα άλλα που είπες με το ρολόι και τον ενοικιαστή, ποτε δεν νοικιάζουμε χώρους με κοινά ρολόγια και να μην είναι στο όνομα μισθωτη.

Δημοσ.

Χρεαιαζετε διαδικασια,

Μιλας με μηχανικο και σου εξηγει.

Εναλακτικα νοικιαζεις σε μια τιμη υψηλοτερη με την ΔΕΗ μεσα

Δημοσ.
Spoiler

4 ώρες πριν, GeorgeKatz είπε

γκουχ γκουχ

και επίσης δε συμφέρει το κοινό ρολόι γιατι ανεβαίνουν οι κλίμακες στις ΥΚΩ απο ρυθμιζόμενες και συνολικά πληρώνουν όλοι πολύ περισσότερο

όπως επίσης δύσκολα μπαίνει ΚΟΤ και να παραμείνεις στο όριο

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fragma είπε

Χωρίς αυτοψία από τον καθένα ξεχωριστά μην περιμένεις να μάθεις κόστος, ούτε καν στο περίπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...