emperor4her Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, manval είπε Από ότι βλέπω θα μαζευτούν αρκετοί "ειδήμονες" της HERO στο συγκεκριμένο topic οπότε δράττομαι της ευκαιρίας να κάνω μερικές ερωτήσεις: Θέλω να πάρω μια GoPro για το αυτοκίνητο αλλά θέλω να την βάλω μέσα στο αυτοκίνητο, κάπου στην μέση στην οροφή και να κοιτάζει μπροστά το παμπρίζ. Όπως αυτό της παρακάτω φωτογραφίας? Με τι βάση μπορώ να το πετύχω? Σημ... το αυτοκίνητό μου δεν έχει ηλιοροφή για να την κολλήσω ανάποδα πάνω στο τζάμι της. Λέω να πάρω αυτό https://www.skroutz.gr/s/13732108/GoPro-Jaws-Flex-Clamp.html και με τα σαγόνια να πιάσω πάνω στην βάση στο προσκέφαλο (στο κάθισμα). Με ενδιαφέρει κυρίως να τραβάω FHD στα 120FPS. Τι μέγεθος αρχείου θα δημιουργηθεί αν τραβάω για 1 ώρα FHD στα 120FPS? Ώστε να ξέρω και τι μέγεθος microSD να αγοράσω. Πόση ώρα κρατάει η μπαταρία της γενικά? Πόση ώρα κρατάει η μπαταρία όταν τραβάει FHD στα 120FPS? Υπάρχει δυνατότητα να την έχω συνδεμένη συνέχεια σε USB φορτιστή από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου ώστε να τραβά video χωρίς να καταναλώνει την μπαταρία? 3. με 128 εισαι αψογα, με 64 εισαι καλα 4. περιπου 1 ωρα 5. το ιδιο πανω κατω 6. ναι, και μπορεις να βγαλεις εντελως την μπαταρια και να τη δουλευει κατευθειαν απο τον φορτιστη ή απο power bank 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, karamela693 είπε Αν έχει εχτρα, εγγύηση και σε άριστη κατάσταση ναι, άλλα μέχρι 300, βέβαια προσωπικά προτιμώ να σκάσω 430 και να πάρω την 10 σφραγισμένη παρά 300 την 9 μεταχειρισμένη. Το θέμα είναι βέβαια ότι οι περισσότεροι πουλάνε την 9 στα 350+ ευρώ!!χαχα Οτι αρέσει στον καθένα βέβαια, απλά μου φαίνεται γελοίο αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο με τις αγγελίες των Gopro. Δυστυχώς παρέμεινε 1/2.3''...κρίμα...δεν θα πάρω φέτος το νέο μοντέλο (θα μείνω με την 9) θα περιμένω του χρόνου την 11 μήπως και αποφασίσουν να βάλουν μεγαλύτερο αισθητήρα. Το διάφραγμα της παρέμεινε στο f/2.8 ?? 9 ώρες πριν, vortex365 είπε Στα reviews φαίνεται να έχει σοβαρό πρόβλημα θερμοκρασίες , ζεσταίνεται υπερβολικά και κλείνει .Ακόμα και με firmware update της εταιρείας ύστερα από την δημοσιοποίηση του προβλήματος το θέμα της θερμοκρασίας υφίσταται .Όποτε προσοχή πριν την αγορά. Καταλαβα..πάλι τα ίδια προβληματα δηλαδή?? Ποτέ θα βγει η Osmo Action 2 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pallisi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Με έχουν κουράσει τα προβλήματα της. Ειδικά η 7 με είχε πουλήσει πολλές φορές από κολλήματα. Έχει κάποιος εμπειρία από Insta 360, φαίνεται ωραία εναλλακτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak8 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Insta360 R εγω. Με την λογική να αλλάζεις φακούς για κανονικές ή 360 λήψεις. Πολύ ευχαριστημένος απο τις δυνατότητες, την υποστήριξη και την εφαρμογή της. Θέλει λίγο χρόνο να ασχοληθείς και κάνει παπάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Του χρόνου αγορά με αισθητήρα 1inch…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα