Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως γνωριζει καποιος αν μπορω να αφαιρεσω/ γκρεμισω 5 τμ απο ενα δωμα στη ταρατσα της πολυκατοικιας. Το συμβολαιο λεει 10τμ αλλα ειναι ουσιαστικα 15τμ. Δε νομιζω οτι θα εχω συμφωνια απο τους υπολοιπους για να νομιμοποιηθουν. Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, nikaki66 είπε

μηπως γνωριζει καποιος αν μπορω να αφαιρεσω/ γκρεμισω 5 τμ απο ενα δωμα στη ταρατσα της πολυκατοικιας. Το συμβολαιο λεει 10τμ αλλα ειναι ουσιαστικα 15τμ. Δε νομιζω οτι θα εχω συμφωνια απο τους υπολοιπους για να νομιμοποιηθουν. Ευχαριστω

Χρειάζεται άδεια δόμησης, αλλά ήδη είναι παράνομο και δεν μπορει να βγει. Οπότε όχι, νόμιμα δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Παράνομο ειναι να μην το νομιμοποιήσεις, παράνομο και να γκρεμίσεις. 

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xsterg είπε

απευθυνσου σε πολιτικο μηχανικο για την τακτοποιηση της υποθεσης. 

Δες εδώ:

22 ώρες πριν, nikaki66 είπε

@nikaki66

Να γκρεμίσεις/αφαιρέσεις όλο το δώμα φυσικά και ΔΕΝ μπορείς χωρίς την κατάλληλη άδεια, η οποία βγαίνει μόνο με τη σύμφωνη γνώμη των συνιδιοκτητών.

Με λίγα λόγια χωρίς συμφωνία με τους συνιδιοκτήτες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...