Προς το περιεχόμενο

Ford Fiesta ST2 vs Hyundai i20N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις σκοπο να το κρατησεις χρονια?

Οσο καλο και να ειναι το i20n το fiesta ειναι "Κλασικο" Αυτοκινητο και κατα την αποψη μου θα γερασει πολυ καλυτερα.

Οποτε αν εχεις σκοπο να το κρατησεις χρονια fiesta

• Like 1
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To GR ειναι οπλο και νομιζω πως ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο hatchback με τη τεχνολογια που κουβαλαει.Πρεπει να στριβει το κωλο του πραγματικα.

Αλλα ναι 40+ χιλιαρικα ειναι πολλα.Σε αυτα τα λεφτα κοιτας και αλλη κατηγορια αυτοκινητου.Σε μεταχειρα δε,πας και σε αλλα επιπεδα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, imr είπε

Εχεις σκοπο να το κρατησεις χρονια?

Οσο καλο και να ειναι το i20n το fiesta ειναι "Κλασικο" Αυτοκινητο και κατα την αποψη μου θα γερασει πολυ καλυτερα.

Οποτε αν εχεις σκοπο να το κρατησεις χρονια fiesta

Ναι γενικά δεν νομίζω να το δώσω ποτέ.

14 λεπτά πριν, Dantε είπε

To GR ειναι οπλο και νομιζω πως ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο hatchback με τη τεχνολογια που κουβαλαει.Πρεπει να στριβει το κωλο του πραγματικα.

Αλλα ναι 40+ χιλιαρικα ειναι πολλα.Σε αυτα τα λεφτα κοιτας και αλλη κατηγορια αυτοκινητου.Σε μεταχειρα δε,πας και σε αλλα επιπεδα.

Ναι είναι δεν διαφωνώ, αλλά για εμένα σε Ιάπωνα άνετα type r που είναι ένα σκαλί παραπάνω και πιο οικονομικό. Βασικά πιστεύω ότι πληρώνεις λίγο και το όνομα της GAZOO στο συγκεκριμένο. Απλά για εμένα είναι απλησίαστο.

Επεξ/σία από armagedwnn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Ναι γενικά δεν νομίζω να το δώσω ποτέ.

Ναι είναι δεν διαφωνώ, αλλά για εμένα άνετα type r που είναι ένα σκαλί παραπάνω και πιο οικονομικό. Βασικά πιστεύω ότι πληρώνεις λίγο και το όνομα της GAZOO στο συγκεκριμένο. Απλά για εμένα είναι απλησίαστο.

Αν δεις τι κουβαλαει μονο και μονο σε μεταδοση θα αναθεωρησεις.Για κανενα λογο δε θα προτιμουσα προσθιοκινητο απο τετοιο 4κινητο σε τοσα λεφτα.Γενικα δεν ειναι yaris,παρα μονο στο ονομα αφου και το πλαισιο αλλο ειναι.

Ειμαστε offtopic βεβαια.

Νομιζω και εγω πως η συνετοτερη επιλογη το Fiesta ειναι.Αλλα δες τα και τα 2.Μπορει να σου κανει κλικ το ι20.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αν δεις τι κουβαλαει μονο και μονο σε μεταδοση θα αναθεωρησεις.Για κανενα λογο δε θα προτιμουσα προσθιοκινητο απο τετοιο 4κινητο σε τοσα λεφτα.Γενικα δεν ειναι yaris,παρα μονο στο ονομα αφου και το πλαισιο αλλο ειναι.

Ειμαστε offtopic βεβαια.

Νομιζω και εγω πως η συνετοτερη επιλογη το Fiesta ειναι.Αλλα δες τα και τα 2.Μπορει να σου κανει κλικ το ι20.

Είναι όπως το λες άλλο αυτοκίνητο και υπερβολικά στημένο πιστεύω για καθημερινή χρήση. Αλλά είναι offtopic γιατί και εγώ πιστεύω είναι άλλη κατηγορία μόνο του.

Πίστευα ότι στο ινσόμνια θα ακούσω καλύτερα πράγματα για το hyundai, αλλά και εγώ εξ' αρχής προς fiesta ήμουν και όλοι όπως βλέπω σε αυτή την κατηγορία όλοι υπέρ fiesta είναι, αλλά θα πάω να το δω. 

Έχει κάνει και τρομερή δουλειά η Ford performance στο fiestaki.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Δεν λέω, αλλά τέτοιο αμάξι για εμένα το συντηρείς και το κρατάς.

Εκτός αν αλλάξουν οι προτεραιότητες όσο μεγαλώνεις

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε

Δεν λέω, αλλά τέτοιο αμάξι για εμένα το συντηρείς και το κρατάς.

Tο ότι έχεις καταλήξει σε αυτά τα 2 δεν σημαίνει κιόλας ότι θα αγοράσεις κάποιο.

Αλλιώς είναι στη θεωρία και αλλιώς στην πράξη. Θα πας να τα δεις, θα μπεις μέσα, θα δεις αν σου αρέσει η θέση οδήγησης, πόσο ποιοτικά υλικά έχει, εργονομία ίσως και αν είναι δυνατό να κάνεις και td. Εγώ δε θα έδινα 25 χιλιάρικα για να πάρω αμάξι που θα με χάλαγε κάτι, δε θα με βόλευε και θα πίεζα τον εαυτό μου να μου αρέσει με το ζόρι, γιατί μετά από κάποιο καιρό θα το μετανοιώσεις. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εκτός αν αλλάξουν οι προτεραιότητες όσο μεγαλώνεις

Αυτό μου λέει όλος ο περίγυρος για τα 3θυρα. Αλλά μ' αρέσουν τι να κάνω. Και 5θυρο να το πάρεις δεν έχει μεγάλη διαφορά το hatchback. Και είμαι ήδη 30 αλλά το έχω πάρει απόφαση. Ελπίζω να μην μπω σύντομα στο club σου @tsofras.

6 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Tο ότι έχεις καταλήξει σε αυτά τα 2 δεν σημαίνει κιόλας ότι θα αγοράσεις κάποιο.

Αλλιώς είναι στη θεωρία και αλλιώς στην πράξη. Θα πας να τα δεις, θα μπεις μέσα, θα δεις αν σου αρέσει η θέση οδήγησης, πόσο ποιοτικά υλικά έχει, εργονομία ίσως και αν είναι δυνατό να κάνεις και td. Εγώ δε θα έδινα 25 χιλιάρικα για να πάρω αμάξι που θα με χάλαγε κάτι, δε θα με βόλευε και θα πίεζα τον εαυτό μου να μου αρέσει με το ζόρι, γιατί μετά από κάποιο καιρό θα το μετανοιώσεις. 

To fiestaki το έχω δει, έχω οδηγήσει και το μοντέλο του 18. Δεν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία. Δεν μπορώ να περιμένω αν θα βγάλουν ξανά το Punto και πότε. (είμαι fan των punto)

Επεξ/σία από armagedwnn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Αυτό μου λέει όλος ο περίγυρος για τα 3θυρα. Αλλά μ' αρέσουν τι να κάνω. Και 5θυρο να το πάρεις δεν έχει μεγάλη διαφορά το hatchback. Και είμαι ήδη 30 αλλά το έχω πάρει απόφαση. Ελπίζω να μην μπω σύντομα στο club σου @tsofras.

Στο λέω γιατί και εγώ το Astra H GTC 1.6 180 είχα , μεγάλος έρωτας με αυτό το αμάξι.

Μέχρι που έμεινε έγκυος η γυναίκα και είπα σιγά και τι πειράζει που είναι τρίθυρο

Και μετά άρχισα να αγχώνομαι ότι αν γίνει κάτι δεν θα έχω πίσω πόρτα για να την ανοίξω να πάρω το παιδί

Και μετά ήρθε το παιδί και με το που το έβγαλα απο το μαιευτήριο έσκυψα απο το κάθισμα να το βάλω μέσα στο καρεκλάκι (έχω και θέμα με μέση) και έμεινα στη μέση.

Σε μία εβδομάδα το αμάξι είχε φύγει

3 Θυρο για οικογένεια προσωπικά θεωρώ ότι έχει θέμα στην ασφάλεια και στην ευκολία να βάζεις- βγάζεις το παιδί

Αν κάνεις δε και παιδί και το 90% των διαδρομών είναι με το παιδί σημαίνει ότι δεν θα τρέχεις , οπότε τα 200+ άλογα σε μικρή καρότσα τι να τα κάνεις ? Θα θέλεις χώρους σε πορτ μπαγκαζ κτλ κτλ κτλ

Αν δεν έχεις βλέψεις για οικογένεια την επόμενη 5ετία τότε δεν σε απασχολούν όλα τα παραπάνω

Άσχετα απο τα παιδιά , αν υπάρχουν και γονείς είναι και αυτός ένας παράγοντας αν τους πηγαινοφέρνεις να ξανασκεφτείς τις 5 πόρτες

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 8
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Στο λέω γιατί και εγώ το Astra H GTC 1.6 180 είχα , μεγάλος έρωτας με αυτό το αμάξι.

Μέχρι που έμεινε έγκυος η γυναίκα και είπα σιγά και τι πειράζει που είναι τρίθυρο

Και μετά άρχισα να αγχώνομαι ότι αν γίνει κάτι δεν θα έχω πίσω πόρτα για να την ανοίξω να πάρω το παιδί

Και μετά ήρθε το παιδί και με το που το έβγαλα απο το μαιευτήριο έσκυψα απο το κάθισμα να το βάλω μέσα στο καρεκλάκι (έχω και θέμα με μέση) και έμεινα στη μέση.

Σε μία εβδομάδα το αμάξι είχε φύγει

3 Θυρο για οικογένεια προσωπικά θεωρώ ότι έχει θέμα στην ασφάλεια και στην ευκολία να βάζεις- βγάζεις το παιδί

Αν κάνεις δε και παιδί και το 90% των διαδρομών είναι με το παιδί σημαίνει ότι δεν θα τρέχεις , οπότε τα 200+ άλογα σε μικρή καρότσα τι να τα κάνεις ? Θα θέλεις χώρους σε πορτ μπαγκαζ κτλ κτλ κτλ

Αν δεν έχεις βλέψεις για οικογένεια την επόμενη 5ετία τότε δεν σε απασχολούν όλα τα παραπάνω

Άσχετα απο τα παιδιά , αν υπάρχουν και γονείς είναι και αυτός ένας παράγοντας αν τους πηγαινοφέρνεις να ξανασκεφτείς τις 5 πόρτες

Το ίδιο έχω μοντέλο του '09, αγορασμένο Ιανουάριο του 10 με μια ωραία έκπτωση που είχε βγάλει τότε η opel επειδή έβγαζε το καινούργιο μοντέλο. 

Δεν έχω σκοπό τα επόμενα χρόνια, αλλά καταλαβαίνω τι λες. Θα μου πεις γιατί να αλλάξεις αυτοκίνητο, απλά θα πάει στον αδερφό μου.

5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εκτός κι αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα και μπορείς να έχεις πάνω από 1 αυτοκίνητα

Με δόσεις θα το πάρω και το fiesta θέλω μέχρι Χριστούγεννα να μαζέψω το 40% για να πάρω το 1% επιτόκιο. Ότι βγάζω τρώω ένα αμάξι μπορώ να το έχω, απλά δεν θέλω να σκέφτομαι μακροπρόθεσμα πολύ και να μην το πάρω και να το μετανιώσω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Για hatchback ξεκινησε το παλικαρι,με SUV θα τον καταληξετε και αυτον.

Πήρα να ζητήσω προσφορά πριν μου αλλάξετε γνώμη. Τελικά από τον Σφακιανάκη μου είπαν ότι αλλάζει το μοντέλο και δεν μπορεί να κλείσει παραγγελία. Μετά τα μέσα Οκτώβρη. Κυρίως facelift θα είναι οι αλλαγές, αλλά δεν είχα ιδέα. Ελπίζω να αλλάξει η οθόνη με χάλαγε έτσι όπως ήταν τοποθετημένη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...