armagedwnn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Χαιρετώ την ομάδα. Αρχικά να δηλώσω ότι είμαι λάτρης των hothatch, είμαι μέχρι το τέλος του έτους για αγορά νέου αυτοκινήτου. Για εμένα αυτά τα δύο είναι τα κορυφαία στην κατηγορία τους προς το παρόν και αρκετά vfm. Μέχρι εχθές είχα κλειδώσει στο ST2, διότι πίστευα ότι το i20N θα έρθει πάνω από 28κ στην Ελλάδα, αλλά με εξέπληξε γιατί είναι στα 25κ όσο περίπου και το ST2 με χρώμα + perfomance pack. Τώρα πραγματικά είμαι σε δίλλημα, θα τα δω και από κοντά βέβαια. Το ξέρω είναι λίγο ακραία αυτοκίνητα για το μέσο κοινό, αλλά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας και γενικά για την κατηγορία hothatch.
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για εμενα ανωτερο το Fiesta. Και σαν ποιοτητα κατασκευης (ιδιως στο εσωτερικο) θα έχει αισθητη διαφορά... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Πάντως εμφανισιακά το i20N είναι απίστευτα πιο όμορφο.
armagedwnn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, paylidis είπε Για εμενα ανωτερο το Fiesta. Και σαν ποιοτητα κατασκευης (ιδιως στο εσωτερικο) θα έχει αισθητη διαφορά... Δεν το νομίζω, το i20N έρχεται σε μία έκδοση με όλα μέσα ακόμη και θερμαινόμενο τιμόνι έχει. Ο κινητήρας του 1600 δεν ξέρω τι ρύπους βγάζει για τέλη κυκλοφορίας κτλ. Γενικά όμως αυτά τα αυτοκίνητα δεν τα παίρνεις για τις ανέσεις τους, το ST2 είναι 3θυρο φαντάσου γι' αυτά τα χρήματα. Επίσης αυτό που με εκνευρίζει με την Ford αν προσθέσεις όλα όσα προσφέρει ξεφεύγει η τιμή. 3 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Πάντως εμφανισιακά το i20N είναι απίστευτα πιο όμορφο. Ναι ισχύει πολύ καλύτερο και μέσα κατά την άποψη μου.
Nabuko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Έχεις εμπειρία με αυτοκίνητα με τόσα άλογα? και μάλιστα μικρά? μικρό αμάξι και πολλά άλογα είναι θάνατος αν δεν ξέρεις να οδηγάς. Ξέρεις πόσο θα καίει? πάρε και ένα βυτιοφόρο μαζί 17αρα ζάντα σε τόσο μικρό αμάξι? θα κοπανάει πολύ, βάλε 15αρες Spoiler όχι εγώ, κάτι γνωστοί μου στο ινσόμνια 1
Dantε Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Πηγαινε δες και τα 2 και οποιο σου αρεσει περισσοτερο η εχει καλυτερο εξοπλισμο παρε. Αν δε τα θες για πιστα,δε νομιζω πως η διαφορα σε κρατημα-φρεναρισμα-γκαζι θα ειναι αισθητη στο δρομο. Παντως μεταπωλητικα νομιζω πως το ST θα ειναι καλυτερο καθως ειναι διαχρονικη αξια.Θα φυγει ευκολοτερα οταν και αν θελησεις.
armagedwnn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Έχεις εμπειρία με αυτοκίνητα με τόσα άλογα? και μάλιστα μικρά? μικρό αμάξι και πολλά άλογα είναι θάνατος αν δεν ξέρεις να οδηγάς. Ξέρεις πόσο θα καίει? πάρε και ένα βυτιοφόρο μαζί 17αρα ζάντα σε τόσο μικρό αμάξι? θα κοπανάει πολύ, βάλε 15αρες Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου όχι εγώ, κάτι γνωστοί μου στο ινσόμνια Ναι έχω, opel GTC 1.6 180hp & για λίγο διάστημα opel opc astra 240hp. OXI δεν καίει μέση κατανάλωση 7 περίπου (και τα δύο το ford λιγότερο) Θα αστειεύεσαι για τις ζάντες πιστεύω. Εκτός αν δεν είσαι αυτής της κατηγορίας αυτοκινήτων (που είναι λογικό) αλλά μιλάμε για hot hatchbacks. 6 λεπτά πριν, Dantε είπε Πηγαινε δες και τα 2 και οποιο σου αρεσει περισσοτερο η εχει καλυτερο εξοπλισμο παρε. Αν δε τα θες για πιστα,δε νομιζω πως η διαφορα σε κρατημα-φρεναρισμα-γκαζι θα ειναι αισθητη στο δρομο. Παντως μεταπωλητικα νομιζω πως το ST θα ειναι καλυτερο καθως ειναι διαχρονικη αξια.Θα φυγει ευκολοτερα οταν και αν θελησεις. Ναι έχεις δίκιο απλά δεν έχει έρθει ακόμη το hyundai να το δω και αυτό από κοντά. Για τις επιδόσεις νομίζω είναι και τα δύο κορυφαία. Για την μεταπώληση δεν ξέρω (αν και δεν έχω σκοπό), γενικά τέτοια αυτοκίνητα δεν χάνουν εύκολα αξία. Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η εγγύηση της hyundai 5 χρόνια χωρίς περιορισμό χμ.
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Δεν το νομίζω, το i20N έρχεται σε μία έκδοση με όλα μέσα ακόμη και θερμαινόμενο τιμόνι έχει. Ο κινητήρας του 1600 δεν ξέρω τι ρύπους βγάζει για τέλη κυκλοφορίας κτλ. Γενικά όμως αυτά τα αυτοκίνητα δεν τα παίρνεις για τις ανέσεις τους, το ST2 είναι 3θυρο φαντάσου γι' αυτά τα χρήματα. Επίσης αυτό που με εκνευρίζει με την Ford αν προσθέσεις όλα όσα προσφέρει ξεφεύγει η τιμή. Ναι ισχύει πολύ καλύτερο και μέσα κατά την άποψη μου. Αλλο η ποιότητα άλλο ο εξοπλισμός. Τo ST ειναι με διαφορα ανωτερο ποιοτικά. Απο εκει και πέρα φαινεται οτι εχεις καταληξει στο Ι20Ν οποτε τι το πιλατευεις; 1
armagedwnn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Αλλο η ποιότητα άλλο ο εξοπλισμός. Τo ST ειναι με διαφορα ανωτερο ποιοτικά. Απο εκει και πέρα φαινεται οτι εχεις καταληξει στο Ι20Ν οποτε τι το πιλατευεις; Δεν είπα ότι είναι το ίδιο, αλλά νομίζω το αδικείς (και εγώ δεν είμαι φαν των Κορεάτικων) αλλά πριν το δω δεν ξέρω πόσο κατώτερο ποιοτικά είναι. Και σχετικά με το golf εμένα μου φαίνεται κατώτερο το fiesta. Απλά όταν μιλάμε γενικά για εσωτερικό έχει πολλά plus το hyundai εκτός αν μοιάζουν όλα πλαστικά και ψεύτικα. Στο ST είχα καταλήξει αν είχα το 40% θα το είχα παραγγείλει <1% επιτόκιο μεγάλο plus. Πιο πολύ για ανταλλαγή απόψεων άνοιξα το θέμα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από armagedwnn
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Απλά όταν μιλάμε γενικά για εσωτερικό έχει πολλά plus το hyundai εκτός αν μοιάζουν όλα πλαστικά και ψεύτικα. Εχοντας δει προ μηνων ΟΛΑ τα χιουνται απο 14-34 χιλιαδες ευρώ μπορώ να σου πω ότι παραείναι πλαστικά, όλα... Το φιεστα για εμένα ειναι η χρυση τομή. Στα συν η σαφως ανωτερη μεταπωλητική αξία μεθαυριο και τα 8 χρονια εγγυηση κ το επιτόκιο που ανεφερες κ εσυ 2
atrigane Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτα ειναι ωραια Vs, απολαυστικα να τα διαβαζεις!
armagedwnn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Εχοντας δει προ μηνων ΟΛΑ τα χιουνται απο 14-34 χιλιαδες ευρώ μπορώ να σου πω ότι παραείναι πλαστικά, όλα... Το φιεστα για εμένα ειναι η χρυση τομή. Στα συν η σαφως ανωτερη μεταπωλητική αξία μεθαυριο και τα 8 χρονια εγγυηση κ το επιτόκιο που ανεφερες κ εσυ Νομίζω ότι εκεί θα καταλήξω τελικά, απλά γι' αυτή την κατηγορία κατά την άποψη μου το i20N είναι το μοναδικό που μπορεί να ανταγωνιστεί μαζί του. Αλλά θα πάω να του ρίξω μια ματιά, όταν έρθει σε αντιπροσωπία. Πάντως και εμένα τα hyundai γενικά από κοντά μου φαίνονται ψεύτικα. Το συγκεκριμένο από το σάιτ βέβαια μου φαίνεται δυνατό, από κοντά θα δείξει. 1
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε Νομίζω ότι εκεί θα καταλήξω τελικά, απλά γι' αυτή την κατηγορία κατά την άποψη μου το i20N είναι το μοναδικό που μπορεί να ανταγωνιστεί μαζί του. Αλλά θα πάω να του ρίξω μια ματιά, όταν έρθει σε αντιπροσωπία. Πάντως και εμένα τα hyundai γενικά από κοντά μου φαίνονται ψεύτικα. Το συγκεκριμένο από το σάιτ βέβαια μου φαίνεται δυνατό, από κοντά θα δείξει. Κοιτα στην κατηγορία μου αρέσει και το Yaris GR με μοτερ διαμαντι αλλα ξεφευγει παρα πολυ οικονομικά... απο εκει κ περα ιδανικό θα ήταν να τα οδηγησεις, πραγμα κομματακι δύσκολο μιας και ειναι ιδιαίτερες εκδόσεις... δες τα και απο κοντα κ κρινεις, πάντως η χιουνται όσο "μπροστά" και εαν εχει παει, εξακολουθει να ειναι αρκετά εως πολύ πισω απο τα αντιστοιχα ευρωπαικά..
armagedwnn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Κοιτα στην κατηγορία μου αρέσει και το Yaris GR με μοτερ διαμαντι αλλα ξεφευγει παρα πολυ οικονομικά... απο εκει κ περα ιδανικό θα ήταν να τα οδηγησεις, πραγμα κομματακι δύσκολο μιας και ειναι ιδιαίτερες εκδόσεις... δες τα και απο κοντα κ κρινεις, πάντως η χιουνται όσο "μπροστά" και εαν εχει παει, εξακολουθει να ειναι αρκετά εως πολύ πισω απο τα αντιστοιχα ευρωπαικά.. Ξεφεύγει πάρα πολύ. 43K για hothatch όχι για εμένα. Είναι πολύ δυνατό όμως όπως το είπες. Αν και έχω ένα παράπονο από τα yaris η θέση οδηγού δεν μου αρέσει, βέβαια το GR μπορεί να αλλάζει αρκετά η θέση αλλά δεν νομίζω ότι θα έχω ευκαιρία να το οδηγήσω ποτέ. Η hyundai έχει ανέβει σε αξιοπιστία (μηχανικά) πάρα πολύ, αλλά δεν έχει ποιότητα κατασκευής σε όλα τα υπόλοιπα για εμένα και μοιάζουν φτηνιάρικα γενικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα