yiannakas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας φίλοι Με ενδιαφέρει η αγορά ενός μικρού κινητού, για ώρα ανάγκης. Πως μπορει να γίνει φραγή στο να παίρνει αριθμούς εκτός των γονιών του; ευχαριστώ
adi32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 για δοκιμασε κατι τετοιο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cuiet.blockCalls&hl=el
GATE123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, adi32 είπε για δοκιμασε κατι τετοιο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cuiet.blockCalls&hl=el Βρε κινητό θέλει.
tsofras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά παιδί δημοτικού δεν χρειάζεται κινητό κατά την ταπεινή μου γνώμη. Στο σχολείο έχουν τηλέφωνο και στις δραστηριότητες επίσης. Φαντάζομαι δεν κυκλοφορεί κάπου μόνο του σε τέτοια ηλικία Ξέρω δεν βοήθησα με την ερώτηση
dpolal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 17/9/2021 στις 7:39 ΠΜ, yiannakas είπε Πως μπορει να γίνει φραγή στο να παίρνει αριθμούς εκτός των γονιών του; ευχαριστώ Οι πάροχοι κινητής διαθέτουν προγράμματα με αυτές τις λειτουργίες αλλά όπως ήδη ανέφεραν δεν υπάρχει λόγος να έχει κινητό ένα παιδί δημοτικού αφού δεν κυκλοφορεί μόνο του.
yiannakas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 18/9/2021 στις 9:28 ΠΜ, tsofras είπε Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά παιδί δημοτικού δεν χρειάζεται κινητό κατά την ταπεινή μου γνώμη. Στο σχολείο έχουν τηλέφωνο και στις δραστηριότητες επίσης. Φαντάζομαι δεν κυκλοφορεί κάπου μόνο του σε τέτοια ηλικία Ξέρω δεν βοήθησα με την ερώτηση να σου εξηγήσω γιατι το θέλω.... το περίμενα να βγει, πουθενά... με έζωσαν τα φίδια. Είχαν μπερδευτει οι δάσκαλοι και το είχαν βάλει στο ολοήμερο. Μετά πες ότι γίνεται ένας σεισμός, δέχεται bulling απο συμμαθητή (οι δάσκαλοι αδιαφορούν στην πλειονότητα) κλπ Δεν είπαμε για smartphone για να παίζει
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yiannakas είπε να σου εξηγήσω γιατι το θέλω.... το περίμενα να βγει, πουθενά... με έζωσαν τα φίδια. Είχαν μπερδευτει οι δάσκαλοι και το είχαν βάλει στο ολοήμερο. Μετά πες ότι γίνεται ένας σεισμός, δέχεται bulling απο συμμαθητή (οι δάσκαλοι αδιαφορούν στην πλειονότητα) κλπ Δεν είπαμε για smartphone για να παίζει Και καπου εκει μπαινεις και αρχιζεις τις μπατσες. Φιλος μου με 2 παιδια στο σχολειο , ηταν να παρακολουθησουν καποιο event , κατι με πλανητες κλπ και οι δασκαλοι δεν τσεκαραν ολα τα παιδια που ειναι και τι κανουν , και κατεληξε το ενα του παιδι να μην παρακολουθησει το event και να μην εχουν επιγνωση για καποια λεπτα οι δασκαλοι που βρισκοταν. Δηλαδη εκεινο το διαστημα μπορουσε να ειχε απαχθει , σκοτωθει , χαθει , οτιδηποτε. Πηγε απο το σχολειο και ξεχεσε τους παντες. Τεσπα στο διαταυτα. Αυτο που θελεις να κανεις μπορει να γινει με ενα απλο smartphone π.χ. κυκλοφορουν καποια κατω απο 100αρικο με πολυ υποτυπωδη specs και να βαλεις καποιο app απο τα παμπολα που κυκλοφορουν που ειναι για block-αρισμα κλησεων και καποια απο αυτα εχουν επιλογη "except call list" ή κατι παρομοιο. Αρα βαζεις στην call list μονο τα τηλεφωνα που θες να τηλεφωνει , βαζεις και καποιο gps tracking app να ξερεις που βρισκεται το παιδι σου ανα πασα στιγμη και τελος. Βεβαια ολα αυτα προυποθετουν οτι το παιδι δεν θα μπει (ή να μην ξερει) στην διαδικασια να σκαλισει τις ρυθμισεις που θα του κανεις. Αλλιως ακυρη η φαση. Στην τελικη να του εχεις στην καρτα υπολοιπο μονο για μια κληση και να σου κανει αναπαντητη αν θελει κατι και να το παιρνεις εσυ... Ωρες ωρες απορω πως επιβιωσαμε στην εποχη μας , που παιζαμε στους δρομους χωρις επιτηρηση ... λιγοτερη εγκληματικοτητα να μου πεις τοτε.. τωρα ανα πασα στιγμη μπορει να γινει η μαλακια.. δεν ξερεις τι σου ξημερωνει και απο που θα σου σκασει... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από mphxths
Fotia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Tα υπόλοιπα παιδια στο σχολειο πρεπει να ξερεις κανεις αν τα παρακολουθουν επισης ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα