Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση μια φίλη μου έχει γενέθλια στις 28 και έχει γεννηθεί στις 28-09-1988 θα βάλουμε 32 η 33 κεράκια γιατί κόλλησε το μυαλό μου

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
26 minutes ago, Killbill125 said:

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση μια φίλη μου έχει γενέθλια στις 28 και έχει γεννηθεί στις 28-09-1988 θα βάλουμε 32 η 33 κεράκια γιατί κόλλησε το μυαλό μου

33

• Like 1
Δημοσ.

εαν βαλεις 33 κεράκια ,ξεκίνα να τα ανάβεις απο το κέντρο προς τα έξω , γιατι αλλιώς δεν θα μπορείς να ανάψεις τα κεντρικά... χώρια που μεχρι να αναψεις το τελευταίο , θα αρχίσει να σβήνει το πρωτο

Δημοσ.

Βαλτε 2 αριθμούς ή 2 ερωτηματικά ρε παιδιά τι 33 κεράκια, σα φλαμπέ θα φαίνεται η τούρτα, άσε που θα καείς κι εσύ προσπαθώντας να τα ανάψεις

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, Nabuko said:

Να προσθέσω ότι πρέπει να της πεις πως κλείνει τα 33 και μπαίνει στα 34

Αυτά ισχύουν για τον άντρα, η κοπέλα κλείνει τα 33 και μπαίνει στα 27

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει μπαινω βγαινω στην ηλικια.Ο χρονος ειναι αριθμησιμος και οχι μετρησιμος.Οταν καποιος γεννιεται ειναι ενος ετους.Οταν συμπληρωσει ενα χρονο και 1 ημερα ειναι 2 ετων.

πχ Σε ενα ποδοσφαιρικο παιχνιδι μπαινει ενα γκολ στο 25 λεπτο και 40 δευτερολεπτα.Σε ποιο λεπτο μπηκε το γκολ;Στο 26.

πχ Συμφωνα με τα ευαγγελια ο Χριστος σταυρωθηκε Παρασκευη και ειπε οτι θα αναστηθει σε 3 ημερες.Αν μετρησουμε ειναι 48 ωρες δηλ. 2 ημερεςαλλα αν απαριθμησουμε ειναι 3 ημερες.(μην αρχισουμε τις βλακειες περι θρησκειας κλπ.Ενα παραδειγμα εφερα)

• Confused 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cumulus είπε

Οταν καποιος γεννιεται ειναι ενος ετους.Οταν συμπληρωσει ενα χρονο και 1 ημερα ειναι 2 ετων.

Όχι δεν είναι ενός έτους. Έχει μπει στο 1ο έτος της ζωής του αλλά δεν το έχει κλείσει. 

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...