EcoBill Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Είπα να ξεκινήσω με αυτό το hobby και ήθελα να δω αν υπάρχει κόσμος που ασχολείται στην Ελλάδα Όσοι ασχολείστε χρειάστηκε να το κάνετε ποτέ πέρα από εξάσκηση πχ να κλειδωθεί κάποιος φίλος έξω; 2
Dante80 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, EcoBill είπε Όσοι ασχολείστε χρειάστηκε να το κάνετε ποτέ πέρα από εξάσκηση πχ να κλειδωθεί κάποιος φίλος έξω; Nice try officer..
EcoBill Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Dante80 είπε Nice try officer.. Άσε δεν μπορώ να βρω ούτε ένα ελληνικό φόρουμ για αυτό. Μάλλον είμαι περίεργος 😳
Nabuko Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, EcoBill είπε πχ να κλειδωθεί κάποιος φίλος έξω; είχα κλειδωθεί εγώ απ' έξω 2 φορές σε διαφορετικά σπίτια
DownUNDERground Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, EcoBill είπε Άσε δεν μπορώ να βρω ούτε ένα ελληνικό φόρουμ για αυτό. Μάλλον είμαι περίεργος 😳 Τα αγγλικά δε σου κάνουν ή οι ελληνικές κλειδαριές είναι αλλιώτικες;
CONAN_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.youtube.com/c/lockpickinglawyer 1
EcoBill Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Τα αγγλικά δε σου κάνουν ή οι ελληνικές κλειδαριές είναι αλλιώτικες; Ε διαφορετική αίσθηση να διαβάζεις στην μητρική σου γλώσσα από τα αγγλικά. 6 λεπτά πριν, CONAN_ είπε https://www.youtube.com/c/lockpickinglawyer Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ είναι αυτός.
SabotazNic Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 2 φορές που χρειάστηκε να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με ταυτότητα σε σπίτια φίλων ήταν με επιτυχία πάντως 😅 1
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Είναι ένα περίεργο αλλά ενδιαφέρων χόμπυ που έχει τραβήξει και εμένα και ψηνόμουν να πάρω και κάποια καλά εργαλεία. Ένα πράγμα που φοβάμαι αρκετά είναι αν ποτέ βρεθεί πάνω μου ένα lock picking εργαλείο ή στο αμάξι ξερωγώ και έχω μπλεξίματα με τις αρχές από το πουθενά. Στην Αμερική όλοι αυτοί οι χομπίστες του youtube είναι ασφαλείς διότι εκεί πέρα η κατοχή τέτοιων εργαλείων είναι απολύτως νόμιμη, και μπλέξιμο θα έχουν μόνο αν πιαστούν να ανοίγουν κάτι που δεν τους ανήκει. Στην Αγγλία και σε αρκετές χώρες, η κατοχή και μόνο είναι αδίκημα. Στην Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει με την νομοθεσία και αυτός είναι ένας λόγος που δεν είχα παραγγείλει εργαλεία από ebay κλπ. Κακά τα ψέματα αν πιάσουν έναν τύπο στον δρόμο με τέτοια εργαλεία στην τσέπη η πιθανότητα να είναι χομπίστας είναι πολύ μικρή, οπότε δεν θα ήταν παράλογο να είναι εξαρχής παράνομα όλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις