Προς το περιεχόμενο

Lock picking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να ξεκινήσω με αυτό το hobby και ήθελα να δω αν υπάρχει κόσμος που ασχολείται στην Ελλάδα

Όσοι ασχολείστε χρειάστηκε να το κάνετε ποτέ πέρα από εξάσκηση πχ να κλειδωθεί κάποιος φίλος έξω; 

• Confused 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, EcoBill είπε

Όσοι ασχολείστε χρειάστηκε να το κάνετε ποτέ πέρα από εξάσκηση πχ να κλειδωθεί κάποιος φίλος έξω; 

Nice try officer..

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Nice try officer..

Άσε δεν μπορώ να βρω ούτε ένα ελληνικό φόρουμ για αυτό. Μάλλον είμαι περίεργος 😳

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, EcoBill είπε

πχ να κλειδωθεί κάποιος φίλος έξω; 

είχα κλειδωθεί εγώ απ' έξω 2 φορές σε διαφορετικά σπίτια

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, EcoBill είπε

Άσε δεν μπορώ να βρω ούτε ένα ελληνικό φόρουμ για αυτό. Μάλλον είμαι περίεργος 😳

Τα αγγλικά δε σου κάνουν ή οι ελληνικές κλειδαριές είναι αλλιώτικες;:lol:

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Τα αγγλικά δε σου κάνουν ή οι ελληνικές κλειδαριές είναι αλλιώτικες;

Ε διαφορετική αίσθηση να διαβάζεις στην μητρική σου γλώσσα από τα αγγλικά.

6 λεπτά πριν, CONAN_ είπε

Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ είναι αυτός.

Δημοσ.

Είναι ένα περίεργο αλλά ενδιαφέρων χόμπυ που έχει τραβήξει και εμένα και ψηνόμουν να πάρω και κάποια καλά εργαλεία.

Ένα πράγμα που φοβάμαι αρκετά είναι αν ποτέ βρεθεί πάνω μου ένα lock picking εργαλείο ή στο αμάξι ξερωγώ και έχω μπλεξίματα με τις αρχές από το πουθενά. Στην Αμερική όλοι αυτοί οι χομπίστες του youtube είναι ασφαλείς διότι εκεί πέρα η κατοχή τέτοιων εργαλείων είναι απολύτως νόμιμη, και μπλέξιμο θα έχουν μόνο αν πιαστούν να ανοίγουν κάτι που δεν τους ανήκει.

Στην Αγγλία και σε αρκετές χώρες, η κατοχή και μόνο είναι αδίκημα. Στην Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει με την νομοθεσία και αυτός είναι ένας λόγος που δεν είχα παραγγείλει εργαλεία από ebay κλπ.

Κακά τα ψέματα αν πιάσουν έναν τύπο στον δρόμο με τέτοια εργαλεία στην τσέπη η πιθανότητα να είναι χομπίστας είναι πολύ μικρή, οπότε δεν θα ήταν παράλογο να είναι εξαρχής παράνομα όλα

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...