Προς το περιεχόμενο

Samsung A52 vs Mi 11 Lite 5G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

οχι δεν θα παρω καποιο ακυρο χρωμα για πιο φτηνα. 

Το να συνεχισουμε την αντιπαραθεση του ποιο κινητο θεωρουμε all around , ειναι περιττο πιστευω. Καπου νικαει το ενα , καπου το αλλο. Καποιο feature εχει το ενα , καποιο εχει το αλλο. Για μενα το mi 11 lite 5g , κανει τα παντα σε ικανοποιητικο βαθμο + ποιοτητα κατασκευης + φτηνοτερη τιμη. Το samsung κερδιζει κυριως στις καμερες , αντε και στην πιστοποιηση. Στα αλλα δεν εχει μεγαλες διαφορες απο το mi 11 lite 5g.

Μονο που δεν αγοραζεις ή εγω κινητό,αλλα καποιος αλλος,συνεχίζεις να το ξεχνάς αυτό..

Επισης υπάρχει και το Bestprice(δεν ανέφερε κάπου οτι κοιταζει μονο απο skroutz,ετσι δεν ειναι??)..

Το εαν εσενα ή εμενα μας ενδιαφερει πχ η θυρα ακουστικών,ειναι ασχετο γιατι το θεμα ειναι τι ενδιαφέρει αυτον που ρωταει.

Αρα δεν υπαρχει αντιπαραθεση στο ποιο κινητο θεωρειται καλυτερο all around ,γιατι πολυ απλα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα οπως εγραψα πιο πανω.

Το Α52s 5G προσφερει συνολικα περισσοτερα απο το Mi11 lite στα χρήματα αυτά και κυριως έχει OIS μιας και τον συμφορουμιτη τον ενδιαφερει η καμερα.

Εαν τώρα κοιταζε μονο απο αλυσίδες που εκει η χρηματική διαφορα είναι αισθητά μεγαλύτερη κατα του Samsung,τοτε το Xiaomi θα ηταν η καλύτερη επιλογη.

Εαν πάλι ψάχνει κάτι φθηνότερο από αυτά,εκει μπαίνει το Realme GT Master edition απεξω.

Απλά είναι τα πραγματα.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotia είπε

Στο Samsung πληρώνεις επίσης ότι θα έχει αναβαθμίσεις λογισμικού για 4 έτη .

με op και iPhone δεν περνεις? σε αυτά τα λεφτά το 7αρι περνεις τώρα

poco f3 -oppo reno 5 ανταγωνιζονται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, jimis98 είπε

poco f3 -oppo reno 5 ανταγωνιζονται?

Μεταξυ τους συγκριτικο εδω.  Στα χαρτια θεωρω κερδιζει το poco f3. Ισως το oppo να εχει λιγο καλυτερες καμερες. Επισης το poco εχει τον 870 , πολυ δυνατος με υποψιες ομως throttling σε παρατεταμενη βαρια χρηση.

Συγκριτικο poco f3 vs a52s 5g vs mi 11 lite 5g εδω.  Ποιο κερδιζει ? Δεν εχω ιδεα :)

Το poco , δεν εχει sd slot και δεν εχει 3.5mm jack. Εχει την καλυτερη οθονη , καλυτερο επεξεργαστη , καλυτερη μπαταρια/φορτιση , ufs 3.1 . Στα υπολοιπα με το mi 11 lite 5g ειναι πανω κατω στα ιδια , ενω απο το a52s 5g χανει στις καμερες ευκολα.

Αν θες την επεξεργαστικη ισχυ , μεγαλη οθονη/μεγεθος/βαρος και δεν σε ενδιαφερει η ελλειψη sd slot και 3.5mm jack πας στο poco ,αν και τα αλλα socs (778g,780g) ειναι πολυ κοντα σε επιδοσεις με εναν 860 και δεν throttle-αρουν. Aρα πας και mi 11 lite 5g (+sd slot , +μικρο βαρος/μεγεθος). Aν θες καμερες, αδιαβροχοποιηση , ui , 3.5mm jack , 3-4 major ενημερωσεις πας a52s 5g. 

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

@mphxthsτο op8 κοντραρεται με αυτα? το op9r κυκλοφορει ελλαδα?

απο ολα αυτα εσυ ποιο θα επελεγες? καποιο κινητο απο αυτα που να μην εισαι σενεχεια με τον φορτιστη υπαρχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, mphxths είπε

Συγκριτικο poco f3 vs a52s 5g vs mi 11 lite 5g εδω.  Ποιο κερδιζει ? Δεν εχω ιδεα :)

Το poco κερδίζει συνολικά.

Αλλά έχει χάλια νυχτερινές.

15 λεπτά πριν, jimis98 είπε

απο ολα αυτα εσυ ποιο θα επελεγες? καποιο κινητο απο αυτα που να μην εισαι σενεχεια με τον φορτιστη υπαρχει?

Το OP8 κοντραρεται μόνο με το Poco.

Και έχει λίγο καλύτερες νυχτερινές.

Και σαν λειτουργικό θα επέλεγα το OP8.

Το OP9R μόνο από Banggood στα 431,92€

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimis98 είπε

@GATE123 τα OP απο θεμα υποστηριξεις πως πανε? στα ιδια λεφτα περνεις και το iphone 7

Το κακό είναι ότι δεν έχει service στην Ελλάδα αν εννοείς αυτό παρά μόνο καταστήματος.

Σε θέμα αναβαθμίσεις και υποστήριξης 3 χρόνια με κάθε περίπου 2 μήνες security update.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το κακό είναι ότι δεν έχει service στην Ελλάδα αν εννοείς αυτό παρά μόνο καταστήματος.

Σε θέμα αναβαθμίσεις και υποστήριξης 3 χρόνια με κάθε περίπου 2 μήνες security update.

λεει να παρεις μοντελο του 2020? για αναβαθμισεις λεω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, jimis98 είπε

Κατι OP9 που βλεπω στο σκρουτζ ειναι σε αλλη κατηγορια.Οπως και τo 8 pro. Στην κατηγορια που συζηταμε ειναι το oneplus 8. Τι δεν εχει. Δεν εχει sd slot και 3.5mm jack.
Tι εχει. Στα χαρτια τουλαχιστον οπως βλεπω τα specs , εχει δυνατο επεξεργαστη , οθοναρα , καλες καμερες , oxygenos (απο τα καλυτερα UI). Επισης εχει ξεκινησει απο android 10 και δεν ξερω τι πολιτικη εχει η oneplus στις αναβαθμισεις...

Τα κινητα που εχουν αναφερθει μεχρι τωρα ειναι τα (τυχαια σειρα) : op8 , oppo reno 5 , poco f3 , a52s 5g , mi 11 lite 5g . Αν αναφεραμε και αλλα θυμιστε μου ποιο.
Τι θα διαλεγα απο ολα αυτα εφοσον το οικονομικο δεν ειναι θεμα και βασει των αναγκων μου που δεν χρειαζομαι ουσιαστικα sd slot/3.5mm jack.  Πρωτο στις προτιμησεις μου θα ηταν το oneplus 8. Συνολικα καλυτερο απο τα υπολοιπα. Δευτερο θα ηταν το samsung A52s 5g. Γιατι οπως και να το κανουμε ειναι samsung , εχει πολλα καλουδια , ui 3.1 (απο τα καλυτερα ui) και φυσικα OIS. Τριτο το mi 11 lite 5g και τελευταια τα αλλα δυο σε τυχαια σειρα. Με φοβιζουν δυνατα specs σε χαμηλη ποιοτητα κατασκευης. Οπως κατι poco f3/x3 pro , που βαζουν τουμπανο επεξεργαστη και συνολικα το κινητο δεν εντυπωσιαζει στα υπολοιπα στοιχεια του. Με τρανη αποδειξη αυτου που λεω οτι throttle-αρουν (poco f3/x3 pro) , που σημαινει οτι δεν εχουν κανει καλη δουλεια στην ψυξη/κατασκευη και απλα ριξανε εναν τουμπανο επεξεργαστη για κραχτη.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimis98 είπε

λεει να παρεις μοντελο του 2020? για αναβαθμισεις λεω

Για τις αναβαθμίσεις σου είπα.

Έχω το 6 και έχω Android 11.

Συνήθως περσινες ναυρχίδες παίρνουμε που πέφτουν οι τιμές.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Για τις αναβαθμίσεις σου είπα.

Έχω το 6 και έχω Android 11.

Συνήθως περσινες ναυρχίδες παίρνουμε που πέφτουν οι τιμές.

πεφτουν στα android γιατι στα apple δυσκολο

Δημοσ.

Μην κάνετε highjack θεματα άλλων ρε παιδια και γίνονται μετά άνω κάτω.

Αυτός που άνοιξε το θέμα όπως λέει και ο τίτλος ρωτάει για συγκεκριμένα μοντέλα.

@jimis98ανοιξε δικό σου θέμα και ρώτα εκει οτι θες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...