john_vam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση κινητού με βασικό κριτήριο την κάμερα, με ενα budget μαξ 400 Ευρώ. Εγω έχω καταλήξει σε αυτα τα δύο Samsung A52 & Mi 11 Lite 5G - εχει κάποιος εμπειρία απο κάπoιο απο τα δύο?? Επίσης δεν αποκλείω κάποια αλλη πρόταση (απλά η συζυγος που θα το χρησιμοποιεί επιμένει να απορίπτει μάρκες πιο "αγνωστες" οπως oppo, realme etc.). Επίσης θέλω να αποφύγουμε Huawei λόγω Google. Οποιαδήποτε εμπειρία η πρόταση καλοδεχούμενη
mphxths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Για να κοντραρεις το mi 11 lite 5g , πας στο Α52s 5g. Aν εχεις τα λεφτα πας στο Α52s 5g. Εχει καλυτερες καμερες (oχι τραγικα πολυ ομως) + OIS. Πληροφοριες ομως λενε οτι η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι και η καλυτερη... πλαστικουρα. Απο την αλλη , το mi 11 lite 5g , ειναι μαζεμενο , ελαφρυ , καλες καμερες χωρις ομως OIS και σχετικα μικρη μπαταρια ομως. Ειμαι κατοχος του mi 11 lite 5g , γιατι δεν ειχα την διαθεση να δωσω τα παραπανω για το A52s 5g + με απετρεψε λιγο η ποιοτητα κατασκευης. Η μπαταρια (4250) με μηδαμινη χρηση μου βγαζει 2 μερες ευκολα. Μεση / βαρια χρηση την βγαζει την μερα ανετα. Φορτιζει σε 1 ωρα και κατι. Καμερες καλες , οθονη αψογη , παναλαφρο. Συν οτι φοραει το κορυφαιο mid range soc , 780g. Εν ολιγοις , τα δυο αυτα κινητα ειναι στην κορυφη της mid range κατηγοριας. Αν δινεις βαρυτητα στις καμερες πας στο A52s 5g. Αν δεν σε ενδιαφερει και τοσο και θες ενα all around κινητο , το mi 11 lite 5g σε καλυπτει ανετα σε ολους τους τομεις και με λιγοτερα λεφτα. 1
GATE123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, john_vam είπε Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση κινητού με βασικό κριτήριο την κάμερα, με ενα budget μαξ 400 Ευρώ. Εγω έχω καταλήξει σε αυτα τα δύο Samsung A52 & Mi 11 Lite 5G - εχει κάποιος εμπειρία απο κάπoιο απο τα δύο?? Επίσης δεν αποκλείω κάποια αλλη πρόταση (απλά η συζυγος που θα το χρησιμοποιεί επιμένει να απορίπτει μάρκες πιο "αγνωστες" οπως oppo, realme etc.). Επίσης θέλω να αποφύγουμε Huawei λόγω Google. Οποιαδήποτε εμπειρία η πρόταση καλοδεχούμενη Xiaomi Mi 10T
john_vam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, eko13 είπε Γιατί όχι A52s? Η αλήθεια ειναι οτι και αυτο το σκέφτομαι και εγω πλέον, φτάνει στο οριο του budget, αλλα διαβασα πολυ καλά λογια. 3 ώρες πριν, mphxths είπε Για να κοντραρεις το mi 11 lite 5g , πας στο Α52s 5g. Aν εχεις τα λεφτα πας στο Α52s 5g. Εχει καλυτερες καμερες (oχι τραγικα πολυ ομως) + OIS. Πληροφοριες ομως λενε οτι η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι και η καλυτερη... πλαστικουρα. Απο την αλλη , το mi 11 lite 5g , ειναι μαζεμενο , ελαφρυ , καλες καμερες χωρις ομως OIS και σχετικα μικρη μπαταρια ομως. Ειμαι κατοχος του mi 11 lite 5g , γιατι δεν ειχα την διαθεση να δωσω τα παραπανω για το A52s 5g + με απετρεψε λιγο η ποιοτητα κατασκευης. Η μπαταρια (4250) με μηδαμινη χρηση μου βγαζει 2 μερες ευκολα. Μεση / βαρια χρηση την βγαζει την μερα ανετα. Φορτιζει σε 1 ωρα και κατι. Καμερες καλες , οθονη αψογη , παναλαφρο. Συν οτι φοραει το κορυφαιο mid range soc , 780g. Εν ολιγοις , τα δυο αυτα κινητα ειναι στην κορυφη της mid range κατηγοριας. Αν δινεις βαρυτητα στις καμερες πας στο A52s 5g. Αν δεν σε ενδιαφερει και τοσο και θες ενα all around κινητο , το mi 11 lite 5g σε καλυπτει ανετα σε ολους τους τομεις και με λιγοτερα λεφτα. καταλαβαινω τι λες, και thanks για την πληρης αναλυση! Αν ηταν για μενα η αληθεια ειναι θα πήγαινα σε mi 11 lite 5g γιατι συμφωνω ειναι ενα value for money all around. Νομιζω οτι αν ειναι να παω σε samsung θα πρεπει να παω σε a52s για να πω οτι έχει διαφορα σημαντικη (σε καμερα κατα βαση). Θα επανελθω. 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Xiaomi Mi 10T Αυτο έχω εγω, και ειμαι πολυ ευχαριστημένος η αληθεια ειναι, θα το βάλω στην συγκριση και αυτο. thanks.
mphxths Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, jimis98 είπε realme GT Master Edition λεει τιποτα? Δεν εφερε κατι καινουργιο. Δες εδω συγκριτικο των τριων κινητων . 363 στο σκρουτζ , 369 το mi 11 lite 5g στις αλυσιδες , 400-415 το a52s 5g στο σκρουτζ. Εγω αν αγοραζα τωρα θα πηγαινα στα σιγουρα , ειτε mi 11 lite 5g ειτε a52s 5g αν ειχα τα επιπλεον λεφτα.
jimis98 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, mphxths είπε Δεν εφερε κατι καινουργιο. Δες εδω συγκριτικο των τριων κινητων . 363 στο σκρουτζ , 369 το mi 11 lite 5g στις αλυσιδες , 400-415 το a52s 5g στο σκρουτζ. Εγω αν αγοραζα τωρα θα πηγαινα στα σιγουρα , ειτε mi 11 lite 5g ειτε a52s 5g αν ειχα τα επιπλεον λεφτα. εχουν και microsd υποδοχη σε αντιθεση με το gt νομιζω το gt δεν εχει στερεο
GATE123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, jimis98 είπε realme GT Master Edition λεει τιποτα? Όχι τόσα λεφτά για το GT. Καλύτερα πάρε OP8.
jimis98 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, GATE123 είπε Όχι τόσα λεφτά για το GT. Καλύτερα πάρε OP8. το μαύρο χρώμα του οπ8 είναι αρκετά ακριβό
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, mphxths είπε Αν δεν σε ενδιαφερει και τοσο και θες ενα all around κινητο , το mi 11 lite 5g σε καλυπτει ανετα σε ολους τους τομεις και με λιγοτερα λεφτα. Ισα ισα που για αυτό το σκοπό αξίζει περισσότερο το a52s 5g. Εχει θυρα ακουστικών που το xiaomi δεν εχει Εχει μεγαλύτερη μπαταρία 4500mah(ελαφρώς χειρότερη ταχυφορτιση όμως). Θα παρει 3 μεγαλες ενημερώσεις Εχει IP67 που δεν βρίσκεις σε mid range συσκευες ή ακομα και σε ναυαρχιδες(βλεπε mi11/op 9) Τελος έχει 120hz οθόνη ενω το mi11 lite έχει 90. Για την πλαστικούρα,οκ απο καπου έπρεπε να γινουν περικοπές,και είναι κάτι που λύνεται εύκολα με θηκη. 7 ώρες πριν, jimis98 είπε realme GT Master Edition λεει τιποτα? Αν το πάρεις απο amazon Ιταλιας που παιζει τώρα στα 305ευρώ,είναι καλή περίπτωσηη στα χρήματα του. Στα 370+ευρώ από Ελλάδα,απλά όχι. 1
mphxths Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχει θυρα ακουστικών που το xiaomi δεν εχει Το mi 11 lite 5g εχει adapter. Ειναι ιδιαιτερο χαρακτηριστικο. Εμενα για παραδειγμα δεν με ενδιαφερει . Ουτε το τηλεχειριστηριο. Δεν ειναι αυτα τα δυο κριτηρια για την αγορα μου , ασχετα που πηρα το mi 11 lite 5g που τα εχει. Αλλοι μπορει να τα θελουν και να ειναι deal breaker. 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχει μεγαλύτερη μπαταρία 4500mah(ελαφρώς χειρότερη ταχυφορτιση όμως). E μιλαμε για 250mah διαφορα.. Σε ποσες ωρες μεταφραζονται ? 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχει IP67 που δεν βρίσκεις σε mid range συσκευες ή ακομα και σε ναυαρχιδες(βλεπε mi11/op 9) Δεν νομιζω οτι καποιος επιλεγει κινητο για να το βουταει στην θαλασσα. Καλο που υπαρχει η πιστοποιηση προφανως , αλλα ειναι οπως οι υπερυθρες... για λιγους περιεργους 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τελος έχει 120hz οθόνη ενω το mi11 lite έχει 90. Αν μιλουσαμε για variable refresh rate ισως και να ασχολιομουν με το θεμα αυτο. Μην μου πει καποιος οτι το εχει στα 90 ή 120 για να σκρολαρουν οι σελιδες πιο ομαλα. Εγω το εχω στα 60 και μια χαρα τα βλεπω ολα Καταλαβαινω οτι ειναι εξτρα feature αλλα και παλι... 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για την πλαστικούρα,οκ απο καπου έπρεπε να γινουν περικοπές,και είναι κάτι που λύνεται εύκολα με θηκη. Και εγω αυτης της αποψης ειμαι , αλλα οπως και να χει , πληρωνεις 400 ευρω και σου δινει πλαστικο. Ας εκοβε απο αλλου. Να μου πεις , ρε φιλε εβαλε OIS , μην τα θες ολα δικα σου... Ας εβγαζε την πιστοποιηση και ας εβαζε μπρος πισω gorilla glass 6. Δεν ξερω... και σε 50 θηκες να το βαλεις το κινητο θα ξερεις οτι πληρωσες πλαστικο. Μην παρεξηγηθω , αν ειχα τα επιπλεον λεφτα (μιλαω για τιμες αλυσιδων) , θα πηγαινα στο a52s 5g . Αλλα ημουν σε σφιχτο μπατζετ και προτιμησα το mi 11 lite 5g. Για τις αναγκες μου ειναι υπεραρκετο , οποτε δεν βρηκα λογο να παω σε κατι πιο ακριβο. To μονο αρνητικο που βρισκω εως τωρα στο κινητο ειναι η μπαταρια. Ενταξει εγω ειμαι μονοχνωτος και η χρηση που κανω ειναι ελαχιστη και βγαζει 2 μερες ευκολα. Καποιος που θα το χρησιμοποιησει πιο εντατικα , θα του κρατησει 1-1.5 μερα το πολυ. Ειχα καλομαθει με το redmi note 9 pro , που η μπαταρια του με εβγαζε 5 μερες !! Οπως εγραψα και πριν , οποιος εχει τα λεφτα παει στο samsung , αλλιως και το mi 11 lite 5g ειναι αξιολογο κινητο . Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από mphxths
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, mphxths είπε Το mi 11 lite 5g εχει adapter. Ειναι ιδιαιτερο χαρακτηριστικο. Το A52s 5G ξεκιναει απο τα 340ευρώ στο bestprice και το καταστημα δεν παιζει ρολο γιατι υπαρχει αντιπροσωπεια στην χωρα μας ενω στα xiaomi όχι. Απο εκει και περα το θεμα δεν ειναι τι ενδιαφερει τον καθενα. Μίλησες για πιο all around συσκευη πιο πανω και όπως ανεφερα πιο πανω(ξεχασα και το Ois),η πιο all around συσκευη αυτη την στιγμη ειναι το A52s 5G και οχι το mi11 lite 5g. Αυτο δεν σημαινει οτι το Xiaomi ειναι κακο κινητο,οπως και το Realme που αναφερθηκε πιο πανω. Απλα οταν το Samsung προσφέρει τοσα πολλα(αυτο ειναι και το point μου που τα ανεφερα παραπανω) και με 2χρόνια εγγυηση,τοτε τα Xiaomi/Realme θα αξιζουν παραπανω σε χαμηλότερηη τιμή,αυτο θελω να πω. Και δυστηχώς σε Xiaomi μερια το γεγονος οτι η αγορα απο αλυσιδες ειναι μονοδρομος λογω εγγυησης,ειναι ξενερα για την τιμη. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από Fulgore
mphxths Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και δυστηχώς σε Xiaomi μερια το γεγονος οτι η αγορα απο αλυσιδες ειναι μονοδρομος λογω εγγυησης,ειναι ξενερα για την τιμη. Ουτε καν. Στο σκρουτζ το μαυρο κανει 358 , σε αλυσιδα 369. Και οχι δεν θα παρω καποιο ακυρο χρωμα για πιο φτηνα. Αρα με 10 ευρω παραπανω , εχω επισημη εγγυηση και σερβις. 345 το πρασινακι στο σκρουτζ. Δηλαδη και πρασινο να θες να αγορασεις , πληρωνεις 20 ευρω παραπανω στην αλυσιδα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο ... κλαιν δηλ , σιγα την διαφορα της τιμης και το κακο του "η αγορα απο αλυσιδα ειναι μονοδρομος". Το να συνεχισουμε την αντιπαραθεση του ποιο κινητο θεωρουμε all around , ειναι περιττο πιστευω. Καπου νικαει το ενα , καπου το αλλο. Καποιο feature εχει το ενα , καποιο εχει το αλλο. Για μενα το mi 11 lite 5g , κανει τα παντα σε ικανοποιητικο βαθμο + ποιοτητα κατασκευης + φτηνοτερη τιμη. Το samsung κερδιζει κυριως στις καμερες , αντε και στην πιστοποιηση. Στα αλλα δεν εχει μεγαλες διαφορες απο το mi 11 lite 5g.
GATE123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, jimis98 είπε το μαύρο χρώμα του οπ8 είναι αρκετά ακριβό Και αυτό ωραίο είναι https://www.jmctech.gr/product/oneplus-8-5g-dual-sim-8gb-ram-128gb-glow-eu/?ref=bestprice.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα