Προς το περιεχόμενο

Παλαιο χρεος σε hellas on line

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα κοντα στο 2014 ημουν hol, τον τελευταιο λογαριασμο 50 ευρω δεν τον ειχα πληρωσει ηταν ο τελευταιος λογαριασμος του συμβολαιου, γιατι τοτε πραγματικα ειχα προβλημα και ειχα παει στην vodafone οπου πληρωνα και τους ειχα προτεινει να δωσω τα μισα, και μου αρνηθηκαν κλπ, επειτα την hol την πηρε η cyta νομιζω και μετα την cyta την πηρα η voda, ουτε και θυμαμαι, anyway μετα απο 24 παραδεισενιους μηνες στην cosmote πηγα vodafone λαμβανω τον πρωτο λογαριασμο 140κατι ευρω .εγκεφαλικο :D .εγω πηγα ον λινε κανονικα να πληρωσω ολο το ποσο αλλα δεν με αφηνε μου εδινε επιλογη να πληρωσω μονο το τρεχων 40 κατι ευρο, μιλησα μαζι τους το εδωσε ο εκπροσωπος για ελεγχο. ψαχνω δυο δικηγορους που ξερω ,απο ποια αποψη αν υπαρχει ζητημα παραγραφης μετα 7 χρονια, ε ας πληρωσω το μισο εστω χρεος οχι ολο, αν νομιμα πρεπει να το πληρωσω ε θα το πληρωσω εχω κατι φραγκα στην ακρη, αμα εχω νεα θα το γραψω και εδω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόμοια περίπτωση με εμένα, αλλά από vodafone σε vodafone. Μετά από πολλά χρόνια επιστροφής και εγώ, ενώ μάλιστα είχα πληρώσει τον τελευταίο λογαριασμό τον οποίο πιθανώς να τσέπωσε και το κατάστημα γιατί ήταν εκπρόθεσμος, όταν γύρισα πρώτα υπέγραψα το νέο συμβόλαιο και μετά μου είπαν ότι χρωστούσα 25 ευρώ. Όλα τα προηγούμενα χρόνια καμία ειδοποίηση, και ούτε και τη στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιο. Μάλιστα για να το διαγράψουν ήθελαν την απόδειξη πριν από 6 χρόνια. Ευτυχώς μια διευθυντια καταστήματος, την ήξερα και της έδινε η εταιρεία τη δυνατότητα να μπορεί να καλύπτει μικροποσά και το έσβησε. Αλλιώς αν δεν την ήξερα θα ξαναπλήρωνα ό,τι είχα πληρώσει πριν από πόσο καιρό. Έφυγα από voda, πλέον τα πάντα μόνο κάρτα και ησύχασα. 

Επεξ/σία από cgioris

1 μια δικηγορος που γνωριζω μου ειπε οτι ισχυει η παραγραφη περαν της 5ετιας,  περιμενω να δω αντιδραση απο την vodafone σε κανα δυο μερες θα ξερω

πολυ ενδιαφερον topic,καθοτι ολοι μας λιγο πολυ εχουμε καποια ευρω χρεος κυριως μετα απο φορητοτητα πριν τη ληξη συμβολαιου.Ειδικα σε εταιρειες που εχουν κλεισει βλεπε hol,tellas,cyta κτλ ,πρεπει να γνωριζεις σε ποια χερια κατεληξαν.Υπαλληλος προσφατα σε καταστημα vodafone μου ανεφερε πως πριν απο καθε νεα αιτηση συμβολαιου ,κανει τσεκαρισμα του μητρωου του πελατη να δει αν εχει χρεη στην εταιρεια απο παλαιοτερα συμβολαια.Δεν μπορει εννοειται να δει αν εχει χρεη σε αλλες εταιρειες.

Παρακολουθω το τελευταιο ποστ που αναφερει  διαγραφη μετα απο 5 χρονια

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 19/9/2021 στις 5:24 ΜΜ, stelios85 είπε

πολυ ενδιαφερον topic,καθοτι ολοι μας λιγο πολυ εχουμε καποια ευρω χρεος κυριως μετα απο φορητοτητα πριν τη ληξη συμβολαιου.Ειδικα σε εταιρειες που εχουν κλεισει βλεπε hol,tellas,cyta κτλ ,πρεπει να γνωριζεις σε ποια χερια κατεληξαν.Υπαλληλος προσφατα σε καταστημα vodafone μου ανεφερε πως πριν απο καθε νεα αιτηση συμβολαιου ,κανει τσεκαρισμα του μητρωου του πελατη να δει αν εχει χρεη στην εταιρεια απο παλαιοτερα συμβολαια.Δεν μπορει εννοειται να δει αν εχει χρεη σε αλλες εταιρειες.

Εγώ πάντα σε μια εταιρεία ήμουν και είμαι στην αγαπητή αλλά και μισητή vodafone και κινητό με το ίδιο νούμερο από το 2005 στην αγαπητή cosmote. Οπότε ξέρω ότι δεν έχω φέσια και τώρα αναμένω τον τελευταίο λογαριασμό της vodafone όπου θα κρατήσω τον λογαριασμό μαζί με την απόδειξη σε περίπτωση στραβής. 

μου ρθε κυριοι ο δευτερος λογαριασμος ,και στον οποιο δεν αναγραφετε το ληξιπροθεσμο ποσο των 100 ευρω που ειχε μαζευτει λογω της προ εξαετιας οφειλης των 50 ευρω, αρα μαλλον η λογικη λει οτι αντιλιφηκαν οτι δεν μπορουν να το απαιτησουν

Στις 19/9/2021 στις 3:24 ΜΜ, stelios85 είπε

https://techblog.gr/b2b/ksekina-apo-simera-o-tiresias-tis-kinitis-tilefonias-2872/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...