Weiss Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.mangooutlet.com/gr/αντρας Ισχύει έως 20/09 μόνο online 1
Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Weiss είπε https://www.mangooutlet.com/gr/αντρας Ισχύει έως 20/09 μόνο online ειναι προσφορες της προκοπης, η ειναι σαν την pizza fun που εχει μονιμα κουπονια ? 1
Weiss Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε ειναι προσφορες της προκοπης, η ειναι σαν την pizza fun που εχει μονιμα κουπονια ? Έχει ποικιλία κάτι θα βρεις που να σου αρέσει.
thodoris5321 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Ntinaras είπε ειναι προσφορες της προκοπης, η ειναι σαν την pizza fun που εχει μονιμα κουπονια ? Πάντα βγάζουν τη μία μέχρι 80% έκπτωση για 4-5 μέρες, μετά έχει τέτοιες εκπτώσεις και μετά ξανά πχ 80%. Έχω καταλάβει πως στο mangooutlet οι καλές εκπτώσεις είναι πχ όταν σου λέει όλα τα ρούχα 8 ευρώ, ή όπως πέρυσι όλα τα κοστούμια 25 ευρώ ακόμα και τα ακριβά τους. Αλλά αυτή η προσφορά βγαίνει σπάνια και είναι όποιος προλάβει στα νούμερά του.
specre Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, thodoris5321 είπε Πάντα βγάζουν τη μία μέχρι 80% έκπτωση για 4-5 μέρες, μετά έχει τέτοιες εκπτώσεις και μετά ξανά πχ 80%. Έχω καταλάβει πως στο mangooutlet οι καλές εκπτώσεις είναι πχ όταν σου λέει όλα τα ρούχα 8 ευρώ, ή όπως πέρυσι όλα τα κοστούμια 25 ευρώ ακόμα και τα ακριβά τους. Αλλά αυτή η προσφορά βγαίνει σπάνια και είναι όποιος προλάβει στα νούμερά του. Βγάζει συχνά τέτοιες εκπτώσεις (80% ή 8 ευρώ); Με τα νούμερα τι παίζει; Δεν έχω αγοράσει ξανά από εκεί και ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΓΕΘΩΝ λίγο με μπέρδεψε. Με ενδιαφέρει για τζιν.
1nsom-n1k Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Από ποιότητα υφάσματος τι λέει; αξίζουν ή είναι σαν τα h&m που διαλύονται σε μερικά πλυσίματα...
SabotazNic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Από ποιότητα υφάσματος τι λέει; αξίζουν ή είναι σαν τα h&m που διαλύονται σε μερικά πλυσίματα... Αρκετα καλυτερα. Καμια σχεση με τα σκουπιδια των bershka/zara/h&m/p&b 1 ώρα πριν, specre είπε Βγάζει συχνά τέτοιες εκπτώσεις (80% ή 8 ευρώ); Με τα νούμερα τι παίζει; Δεν έχω αγοράσει ξανά από εκεί και ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΓΕΘΩΝ λίγο με μπέρδεψε. Με ενδιαφέρει για τζιν. Οτι φορας νορμαλ σε t-shirts. Για παντελονια, φανταζομαι αναλογως τυπο και νουμερο 2
WoodSell3r Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Η τελευταία μου παραγγελία θυμάμαι πως είχε έρθει από Ισπανία. Έχω χάσει κάποια επεισόδια, τι ισχύει με το ΦΠΑ για αποστολές από ΕΕ; Προχωράω άφοβα ή θα χρειαστεί να τον αποδώσω;
default Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Πληρωνεις την τιμη που βγαζει. Ο πωλητης ειναι το mango greece ασχετο αν στελνουν απο ξενες αποθηκες (το ιδιο και το Ζαρα). Να εχετε στα υπ'οψην οτι δεν εχει δωρεαν επιστροφη προιοντων.
1nsom-n1k Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μην ξεχνάτε ότι , στην περίπτωση επιστροφής μέσω ταχυδρομείου, η εταιρία Mango δεν αποδέχεται επιστροφές σταλμένες με επιβάρυνση του παραλήπτη, ούτε θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής ή επιστροφής. Μόλις ελέγξουμε την κατάσταση των ρούχων, θα σας επιστρέψουμε την χρηματική αξία των προϊόντων που επιστρέψατε και τα αντίστοιχα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής και επιστροφής. Να έχετε υπόψη σας ότι η επιστροφή των εξόδων αποστολής θα πραγματοποιείται μετά από την επιστροφή των προϊόντων. https://www.mangooutlet.com/gr/help/11269.html Τι ακριβώς εννοεί, δεν έχω ξαναγοράσει από αυτούς. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από 1nsom-n1k
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, WoodSell3r είπε Η τελευταία μου παραγγελία θυμάμαι πως είχε έρθει από Ισπανία. Παντα απο Βαρκελωνη ερχονται. Αγοραζω οταν τα βαζει σε καλες προσφορες πχ "ΟΛΑ 5 ευρω". 1
jkainmosni Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 16/9/2021 στις 8:03 ΜΜ, 1nsom-n1k είπε Από ποιότητα υφάσματος τι λέει; αξίζουν ή είναι σαν τα h&m που διαλύονται σε μερικά πλυσίματα... Δεν έχει σχέση με H&M, είναι αρκετά ποιοτικά τα ρούχα τους, αγοράζεις άφοβα. Στο outlet μπορεί να βρεις κομμάτια (πχ πουκάμισα) που είχαν 39.99 στο μαγαζί ή στο site, στα 7.99 και γενικά ψιλο βρίσκεις μεγέθη.. 1
Doubt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Διάλεξα 3 φούτερ από τα πιο φθηνά σε large μέγεθος κι έκανα το ίδιο στο sportspar. Στο 2ο βγήκαν αρκετά πιο φθηνά οπότε πήρα από εκεί τελικά (Lois και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι).
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, jkainmosni είπε Δεν έχει σχέση με H&M, είναι αρκετά ποιοτικά τα ρούχα τους, αγοράζεις άφοβα. Στο outlet μπορεί να βρεις κομμάτια (πχ πουκάμισα) που είχαν 39.99 στο μαγαζί ή στο site, στα 7.99 και γενικά ψιλο βρίσκεις μεγέθη.. Δεν ειναι ολα ιδια. Υπαρχουν H&M που ειναι πιστευω, πολυ ποιοτικοτερα απο καποια του Mango. Δεν αξιζουν ολα, εχω μετανοιωσει ακομα και για 5€ (αρχικες πχ 15 ή 20 €) για καποια κομματια, τα πεταξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα