Προς το περιεχόμενο

Άδειασμα σπιτιού

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε μία αγγελία χαρίζονται αντικείμενα ΌΛΑ ΜΑΖΙ. Σε μισή ώρα θα είναι κάποιος εκεί και θα τα πάρει όλα, και την άλλη μέρα θα πωλούνται σε κάποιο παζάρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ προσφατα σε αποθηκη σπιτιου στο χωριο πεταξα πραγματα αχρηστα που γεμισαν  κυριολεκτικα 4 καροτσες τρακτερ !!!

160 ευρω κοστος .

received_4275692415854437.jpeg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

εγω πριν απο χρονια ειχα φωναξει εναν γυφτο που ειχα βρει τυχαια στον δρομο ενω εκανα εκκαθαριση σε μια αποθηκη σε ενα απομακρυσμενο μη κατοικησιμο κτημα. μετα απο 10 περιπου ημερες με πηρε τηλ ο γειτονας οτι το παραθυρο της αποθηκης ειναι ανοικτο. πηγα και το βρηκα παραβιασμενο. σημειωνω οτι πριν απο λιγο καιρο ειχα αλλαξει τα παλια ξυλινα σαπια παραθυρα με νεα αλουμινενια. οσο ηταν τα σαπια ξυλινα ποτε μα ποτε δεν ειχε γινει προσπαθεια διαρρηξης. μολις μπηκαν τα νεα και με το που ηρθαν οι γυφτοι (οικογενεια) για να παρουν παλιοσιδερα συνεβη το γεγονος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, xsterg είπε

εγω πριν απο χρονια ειχα φωναξει εναν γυφτο που ειχα βρει τυχαια στον δρομο ενω εκανα εκκαθαριση σε μια αποθηκη σε ενα απομακρυσμενο μη κατοικησιμο κτημα. μετα απο 10 περιπου ημερες με πηρε τηλ ο γειτονας οτι το παραθυρο της αποθηκης ειναι ανοικτο. πηγα και το βρηκα παραβιασμενο. σημειωνω οτι πριν απο λιγο καιρο ειχα αλλαξει τα παλια ξυλινα σαπια παραθυρα με νεα αλουμινενια. οσο ηταν τα σαπια ξυλινα ποτε μα ποτε δεν ειχε γινει προσπαθεια διαρρηξης. μολις μπηκαν τα νεα και με το που ηρθαν οι γυφτοι (οικογενεια) για να παρουν παλιοσιδερα συνεβη το γεγονος. 

Κάτι είχαν ξεχάσει να πάρουν από την πρώτη φορά και είπαν να μη σε αναστατώσουν και τρέχεις να τους ανοίγεις. Πώς κάνεις έτσι; Αντί να πεις κι ευχαριστώ... Αλλά έτσι είναι... Ο αχάριστος ο Έλληνας... 😛

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.

Εγω για να πω την αληθεια θα ανεβαζα αγγελιες στο markeplace. Αυτη την περιοδο μετακομιζουμε και καταφερα να πουλησω παρα πολλα παλια επιπλα και να καθαρισει λιγο ο χωρος. Οι δικοι μου παλι, μολις επιασαν χρηματα στα χερια τους ειπαν δωσε και τα υπολοιπα να φυγουν !!!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikosmakos είπε

Εγω για να πω την αληθεια θα ανεβαζα αγγελιες στο markeplace. Αυτη την περιοδο μετακομιζουμε και καταφερα να πουλησω παρα πολλα παλια επιπλα και να καθαρισει λιγο ο χωρος. Οι δικοι μου παλι, μολις επιασαν χρηματα στα χερια τους ειπαν δωσε και τα υπολοιπα να φυγουν !!!

Εσύ σε λίγους μήνες...

Bill Viola. Reasons for Knocking at an Empty House. 1983 | MoMA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...