Προς το περιεχόμενο

Άδειασμα σπιτιού

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σπίτι μου με το καιρό έχει μαζέψει πολλά χαλασμένα αντικείμενα που είναι για πέταμα. Τηλεοράσεις, πολυθρόνες, καρέκλες, κούτες, ανεμιστήρες, ρούχα, κατσαρολικά. Κοντεύει να γίνει αποθήκη και όλα αυτά μπλοκάρουν το χώρο μου αλλά δε μπορώ να τα πετάξω μόνος. 

Μπορεί μία μεταφορική να τα πετάξει? είναι αρμόδιες για τέτοιες δουλειές? Μπορώ να καλέσω κάποιον άλλον να τα πάρει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Το σπίτι μου με το καιρό έχει μαζέψει πολλά χαλασμένα αντικείμενα που είναι για πέταμα. Τηλεοράσεις, πολυθρόνες, καρέκλες, κούτες, ανεμιστήρες, ρούχα, κατσαρολικά. Κοντεύει να γίνει αποθήκη και όλα αυτά μπλοκάρουν το χώρο μου αλλά δε μπορώ να τα πετάξω μόνος. 

νομίζω υπερβάλλεις

αν είναι κάτι μεταλλικό, αν το αφήσεις τη γωνια του τετραγώνου σου σε 1-2 ώρες μαξ θα έχει εξαφανιστεί.

Ρούχα αν είναι κάτι που φοριέται ασ'το σε κάτι κόκκινα σημεία που υπάρχουν, αν όχι ... πόσο δύσκολο είναι να πετάξεις ρούχα?

οτιδήποτε ηλεκτρονικό το πετάς ευκολα σε ένα σουπερμαρκετ στα σημεία που έχουν. Αν είναι κάποια πολύ μεγαλη τηλεόραση και δεν έχεις αμάξι πχ να την πας μέχρι τον πιο κοντινό κοστσόβολο, ας την στη γωνία και αυτή. Θα μαζευτεί και αυτή σίγουρα.

οτιδήποτε μπορείς να β΄γαλεις ο ίδιος μέχρι το πεζοδρόμιό σου μπορεί να "πεταχθεί" ευκολα με ελάχιστο κόπο.

Τώρα αν μιλάμε για κανα 4θέσιο καναπέ πχ, οκ θες βοήθεια. ... η στη τελική πάρε μια σέγα και ζωγρα΄φισε :)

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 5
Δημοσ.

Εδώ που μένω  στην επαρχία υπάρχει μια υπηρεσία του Δήμου η οποία είναι υπεύθυνη να μαζεύει μπάζα σπιτιού, έρχεται ένα μικρό φορτηγάκι του Δήμου έξω από το σπίτι  και μάζεψε τουλάχιστον στη περίπτωση μου 2 παλία στρώματα, ένα καναπέ και άλλα διάφορα μικροέπιπλα και συννενοήθηκαμε με τους γείτονες μας ότι για πέταγμα έχουν να τα βάλουν στη αυλή με τα υπόλοιπα πράγματα για πέταγμα. Για πάρε ένα τηλέφωνο στο δήμο σου να ρωτήσεις μήπως έχουν κάτι παρόμοιο. 

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Μπορεί μία μεταφορική να τα πετάξει? είναι αρμόδιες για τέτοιες δουλειές? Μπορώ να καλέσω κάποιον άλλον να τα πάρει?

Ρουχα αν φοριουνται βαλτα σε μια σακουλα και αφησε τα εξω απο μια εκκλησια

Οτιδηποτε αλλο απλα αφησε το διπλα απο τους καδους. 

Ενα ενα καθε 2 μερες, μην τα πας ολα σε μια μερα.

Εχω αφησει παλια τηλεοραση κουτι σε καδο 10 μετρα απο την πορτα της πολυκατοικιας μου και μεχρι να ανεβω με το ασανσερ και να βγω στο μπαλκονι ειχε εξαφανιστει :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε σεις! Υπάρχει και αυτό το μέρος του forum: 

Δυο-τρεις ευκρινείς φωτογραφίες και θα φύγουν σύντομα, αλλά και θα αξιοποιηθούν!

Spoiler
8 ώρες πριν, archer100 είπε

αφησε τα εξω απο μια εκκλησια

Κι μετά εμείς τα παίρνουμε και τα πάμε στον κόκκινο κάδο απέναντι :ph34r:

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Έχεις κινητικά προβλήματα και πρέπει κάποιος να μπει μέσα στο σπίτι να τα πάρει?

Κάποια ίσως μπορώ να τα κατεβάσω, κάποια άλλα όχι είναι πολύ βαριά. Το θέμα δεν είναι αυτό, βαριέμαι να τα πηγαίνω λίγα λίγα, θέλω να καλέσω κάποιον και να τελειώνω με όλα με τη μία.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Κάποια ίσως μπορώ να τα κατεβάσω, κάποια άλλα όχι είναι πολύ βαριά. Το θέμα δεν είναι αυτό, βαριέμαι να τα πηγαίνω λίγα λίγα, θέλω να καλέσω κάποιον και να τελειώνω με όλα με τη μία.

Παρε εναν μετακομιτζη να ερθει να στα παρει και ας τα κανει οτι θελει. 

Κρα θα κανουν ολοι, εξτρα λεφτα χωρις μεγαλο κοπο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aizensama24 είπε

Κουνήσου λίγο να ξεσκουριάσεις.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aizensama24 είπε

1 ώρα πριν, aizensama24 είπε

Σε άλλο θέμα είχες γράψει πως έχεις μετακομίσει πρόσφατα, πως το αντίστοιχο διάστημα πέρσι δεν έμενες εκεί, πότε πρόλαβες να μαζέψεις τόση σαβούρα?

Όσο για αυτό που ρωτάς, αν είσαι διατεθημένος να πληρώσεις βρίσκεις να στο αδειάσουν ανά πάσα στιγμή. Στο τζάμπα δε θα βρεις, εκτός και αν αυτά που θέλεις πετάξεις έχουν κάποια αξία ώστε να αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Εχω περασει απο τετοια διαδικασια , απο τη στιγμη που πεθαναν οι γονεις μου , το σπιτι το καθαρισα μονος μου σιγα σιγα , κρατησα οτι ηταν χρησιμο για εμενα και τα υπολοιπα σιγα σιγα τα ξεφορτωθηκα , για τα μεταλλικα εχουν δικιο σε αυτο που σου ειπαν πιο πανω , αν τα αφησεις στη γωνια του δρομου σε χρονο μηδεν θα εχουν φυγει , εδω κατι παλια στρωματα και παλια επιπλα που πεταξα την επομενη μερα δεν υπηρχαν

Δημοσ.

Ας εχουμε υποψην οτι ο aizensama ειναι λιγο ιδιαιτερος ανθρωπος.

Νομιζω οτι δεν ειναι και στην καλυτερη φυσικη κατασταση,αν θυμαμαι καλα.
Τα παραπανω γραφονται με απολυτο σεβασμο.

Δημοσ.

Συσκευές μεγάλες η μικρές, αν δουλεύουν πώληση ως μεταχειρισμένα, ότι δεν πουληθεί, χάρισμα σε κάποιον ως εξάρτημα η για επισκευή, αν ούτε τότε, τα μαζεύεις όλα στο σπίτι και καλείς εταιρεία ανακύκλωσης να περάσουν  να τα πάρουν. 

Χαρτικά, πλαστικά τα μαζεύεις όλα και τα πετάς σε κάδο ανακύκλωσης. 

Χαλασμένα έπιπλα είτε πετάμα είτε χάρισμα. Δεν μπορείς να πιστέψεις πόσοι υπάρχουν που τα θέλουν να τα φτιάξουν για χρήση. 

Ρούχα είτε κοιτάς να τα δώσεις δωρεάν σε καμία οργάνωση για άτομα απορα, πρόσφυγες κτλ. Εναλλακτικά τα μαζεύεις και τα πετάς σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων. 

Βεβαια, δεν ξέρω πόσο εύκολα είναι όλα αυτά εκεί που είσαι. Εγώ κέντρο Αθήνας και έχω συναντησει δυσκολίες και καθυστερήσεις στο πλάνο μου. Το σπίτι μας γενικά είναι πάρα πολλά τετραγωνικά και γεμίζει μια νταλίκα από άχρηστα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...