Babis_allos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, atrigane είπε Ρε παιδια δεν ειναι μιζερια να εχεις τη ρετιναρα την οθονη και να παλευεις στην οθονιτσα του smartwatch; Εκτος και αν δεν εχεις προσβαση στο κινητο και καιγεσαι να δεις ποιος σε πηρε ή τι εστειλε. Τωρα για την αθληση, επειδη κατι κανω και γω, θα πω οτι στα βαρη νιωθω οτι με σφιγγει πολυ κατα τη διαρκεια της ασκησης εκτος και αν το χαλαρωσω πολυ που μετα ειναι αβολο. Σε πολεμικες τεχνες δεν το συζηταμε. Σε 2ωρες ποδηλαταδες εχω τσαντακι με θηκουλα διαφανη που δενει πανω στο ποδηλατο και βλεπω τα παντα ο,τι ερθει. Ασε που το βρισκω επικινδυνο να αφηνω χερι να κοιταω το ρολόι. Εχω ταχυμετρο που δειχνει την ωρα χωρις να αφηνω χερια. Απτην αλλη ισως δεν επιασα την καταλληλη συσκευη που θα μου ταιριαξει ή αρχισω και γερναω και οι οθονιτσες με δυσκολευουν!(μαλλον αυτο ειναι). Χωρις διαθεση για flame, ηθελα να διαβασω γνωμες ανθρωπων που τους εχει βολεψει και να πω και την δικη μου. Εμένα με βολεύει μόνο σε φάση γυμναστήριο, τρέξιμο, περπάτημα κλπ. Μποξ ούτε για πλάκα (ακόμη και μόνος σου να προπονείσαι αν βάλεις γάντια το watch πρέπει να το φορέσεις πολύ ψηλά στο χέρι. Μπασκετ ούτε για πλάκα εκτός αν κάνεις σουτάκια. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το πρώτο μου smartwatch (fitbit ionic) με είχε βολέψει περισσότερο λόγω 1) μπαταρίας 4-5 ημερών, 2) μετράει τους χτύπους διαρκώς, οπότε έχει μεγαλύτερη ακρίβεια από το apple watch, 3) Αν ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι το καταλαβαίνει και το κάνει track μόνο του. Το apple watch αν ξεχάσεις να το ξεκινήσεις εσύ θα σου πεί μετά από κανα δεκάλεπτο "are you exercising?", θα του πεις ναι και θ αρχίσει να μετράει από εκείνη τη στιγμή. Μπορεί για κάποιους να λέω μικροπράγματα αλλά για εμένα αυτά έκαναν διαφορά γτ πχ απογοητευομαι αν το εχω ξεχάσει. 4) Neatpicking αλλά για μένα μέτρησε. Το ionic με τα λιγότερα του features είχε λιγότερο distraction. To apple watch (αν κ ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να το ρυθμισεις για να περιορισεις τα distractions) με όλα τα μηνύματα/whatsapp κλπ notifications έπιανα τον εαυτό μου να χανει το focus. Οπότε για άθληση καθαρά εγώ θα απέφευγα Apple watch αλλά τώρα είμαι λίγο stuck μ αυτό και δυσκολεύομαι να αλλάξω και να έχω όλα τα apple προιόντα και ένα fitbit.. Αλλά μπορεί να το κάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα