atrigane Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Michelanjelo είπε Δεν θες την οθόνη για να δεις ταινία. Θες για να δεις "Μπαμπής Σουγίας" και να μπορείς να απαντήσεις χωρίς να βγάλεις το κινητό. Ομοίως για ναδεις ένα γρήγορο μηνυμα στο φβ. Τώρα για την άθληση δεν αξίζει. να φοβάμαι στο κροσφιτ μηπως βρει σε καναν αλτήρα καισπάσει; Και όντως σφίγγει. Επίσης επειδή (στη δικιά μου περίπτωση) η άσκηση είναι έντονη και το κινητό θα φύγει απο την τσέπη δεν θα μπορεις να δεις κλήση ή οτιδήποτε αλλο (βεβαια δεν με νοιαζει την ωρα της προπονησης). Γενικά εχει πλακα ειναι ομορφο, αλλα ζεις και χωρις αυτό. Καταλαβαινω τι λες, ναι ειναι ενα gadget και στο μελλον ισως γινει κοσμημα οπως τα κλασσικα ρολογια. Απλα στην περιτπωση μου, θα απαντουσα στο bluetooth χωρις να εβλεπα ποιος ειναι, δεν θα με πειραζε. Στην προπονηση θα συμφωνησω απολυτα, προσωπικα το αφηνω στο ντουλαπακι του αυτοκινητου με το διπλωμα και μια πιστωτικη καρτα. Μονο το κλειδι του αυτοκινητου εχω και το αφηνω στην υποδοχη.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, atrigane είπε Καταλαβαινω τι λες, ναι ειναι ενα gadget και στο μελλον ισως γινει κοσμημα οπως τα κλασσικα ρολογια. Απλα στην περιτπωση μου, θα απαντουσα στο bluetooth χωρις να εβλεπα ποιος ειναι, δεν θα με πειραζε. Στην προπονηση θα συμφωνησω απολυτα, προσωπικα το αφηνω στο ντουλαπακι του αυτοκινητου με το διπλωμα και μια πιστωτικη καρτα. Μονο το κλειδι του αυτοκινητου εχω και το αφηνω στην υποδοχη. εγώ θελω να βλεπω ποιος παίρνει για να βρίσω πριν το σηκωσω χαχα
Hellenicsun Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sabrewulf είπε 18 ώρες?😆ωπ δεν έπρεπε να το πω αυτό θα πέσουν να με φάνε οι "μέτοχοι"😜 18 ώρες ήταν η επίσημη δήλωση της εταιρίας για το 6 και προφανώς ισχύει το ίδιο και για το 7. Οπότε, αν σου τη πέσει κανένας "μέτοχος" κατεύθυνε τον εδώ: https://www.apple.com/newsroom/2021/09/apple-reveals-apple-watch-series-7-featuring-the-largest-most-advanced-display/ Επίσης ως χρήστης εδώ και σχεδόν ένα έτος του 6, επιβεβαιώνω πως με τη ρύθμιση του AOD ανοικτή, φτάνει τις 18 ώρες. Αλλά φορτίζει τόσο γρήγορα που πραγματικά, αρκεί να έχεις 20-30΄ χρόνο και γέμισε για τη μέρα. Απαντώντας σε όποιον δεν κατέχει και κατά συνέπεια δεν αντιλαμβάνεται τη χρησιμότητα του Watch θα πω το εξής: αν είχα τη cellular έκδοση, δε θα έπαιρνα μαζί το κινητό. Τόσο απλά. Όσο αφορά το 7, απλά αδιάφορο για όποιον έχει το 6 (μη πω και το 5). Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από Hellenicsun
apos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, atrigane είπε Ρε παιδια δεν ειναι μιζερια να εχεις τη ρετιναρα την οθονη και να παλευεις στην οθονιτσα του smartwatch; Εκτος και αν δεν εχεις προσβαση στο κινητο και καιγεσαι να δεις ποιος σε πηρε ή τι εστειλε. Τωρα για την αθληση, επειδη κατι κανω και γω, θα πω οτι στα βαρη νιωθω οτι με σφιγγει πολυ κατα τη διαρκεια της ασκησης εκτος και αν το χαλαρωσω πολυ που μετα ειναι αβολο. Σε πολεμικες τεχνες δεν το συζηταμε. Σε 2ωρες ποδηλαταδες εχω τσαντακι με θηκουλα διαφανη που δενει πανω στο ποδηλατο και βλεπω τα παντα ο,τι ερθει. Ασε που το βρισκω επικινδυνο να αφηνω χερι να κοιταω το ρολόι. Εχω ταχυμετρο που δειχνει την ωρα χωρις να αφηνω χερια. Απτην αλλη ισως δεν επιασα την καταλληλη συσκευη που θα μου ταιριαξει ή αρχισω και γερναω και οι οθονιτσες με δυσκολευουν!(μαλλον αυτο ειναι). Χωρις διαθεση για flame, ηθελα να διαβασω γνωμες ανθρωπων που τους εχει βολεψει και να πω και την δικη μου. Σίγουρα είναι χρήσιμες συσκευές, το θέμα έχει να κάνει βέβαια και με το κόστος. Προσωπικά το Apple Watch 6 δεν έχω πειστεί ότι αξίζει τα λεφτά που έδωσα. Για τις δικές μου συνήθειες και "φιλοσοφία" χρήσης, πάντα. Βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος, οπότε αχρηστεύω πρακτικά και έναν "πυλώνα" του ρολογιού. Πολλά ωραία και χρήσιμα πράγματα: βλέπεις άμεσα τις ειδοποιήσεις σου, απαντάς άμεσα σε μια κλήση όταν έχεις το τηλέφωνο μακριά ή έχεις βρεγμένα χέρια, killer feature για όσους τρέχουν (αρα όχι για μένα 😛 ) το ότι κατεβάζεις κομμάτια στο spotify του ρολογιού και streamάρεις στα airpods χωρίς να έχεις το κινητό μαζί σου, απαντάς με (αρκετά καλή) υπαγόρευση στα μηνύματα κτλ. Μπορείς χωρίς αυτό; Ξεκάθαρα ναι (εγω τουλάχιστον)! Με το iPhone παρόλο που έδωσα ένα σκασμό λεφτά, δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Με το Apple Watch δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι πού και πού ότι παραείναι ακριβό για αυτό που δίνει. Γούστα είναι αυτά! Στο θέμα του thread τώρα, νομίζω ότι ήταν μακράν το προϊόν με τη μικρότερη αναβάθμιση από όλη την παρουσίαση. Δεν πρέπει να τους βγηκε τίποτα on time από όσα σχεδίαζαν και το έβγαλαν λίγο τσάτρα πάτρα, μου φαίνεται! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από apos 1 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, atrigane είπε Ρε παιδια δεν ειναι μιζερια να εχεις τη ρετιναρα την οθονη και να παλευεις στην οθονιτσα του smartwatch; Εκτος και αν δεν εχεις προσβαση στο κινητο και καιγεσαι να δεις ποιος σε πηρε ή τι εστειλε. Τωρα για την αθληση, επειδη κατι κανω και γω, θα πω οτι στα βαρη νιωθω οτι με σφιγγει πολυ κατα τη διαρκεια της ασκησης εκτος και αν το χαλαρωσω πολυ που μετα ειναι αβολο. Σε πολεμικες τεχνες δεν το συζηταμε. Σε 2ωρες ποδηλαταδες εχω τσαντακι με θηκουλα διαφανη που δενει πανω στο ποδηλατο και βλεπω τα παντα ο,τι ερθει. Ασε που το βρισκω επικινδυνο να αφηνω χερι να κοιταω το ρολόι. Εχω ταχυμετρο που δειχνει την ωρα χωρις να αφηνω χερια. Απτην αλλη ισως δεν επιασα την καταλληλη συσκευη που θα μου ταιριαξει ή αρχισω και γερναω και οι οθονιτσες με δυσκολευουν!(μαλλον αυτο ειναι). Χωρις διαθεση για flame, ηθελα να διαβασω γνωμες ανθρωπων που τους εχει βολεψει και να πω και την δικη μου. Έχω garmin venu το οποίο είναι sport watch με smart features. Από όταν το πήρα το κινητό είναι μόνιμα στο αθόρυβο χωρίς δόνηση. Είτε είμαι δουλειά είτε στη μηχανή κλπ βλέπω το κινητό και ανάλογα είτε σταματάω είτε με μια κίνηση στέλνει μήνυμα ότι θα καλέσω επειδή οδηγαω. Γενικά βολεύει για να μην βγάζεις κινητό. Έχω μουσική στην προπόνηση χωρίς κινητό. Μπορώ να χειριζομαι το σπίτι χωρίς να βγάλω το κινητό από την τσέπη και γενικά χωρίς να ψάχνω το κινητό, πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το κινητό με άλλο ρολόι που έχει ίντερνετ ούτε κινητό δε θες Πληρώνω με αυτό χωρίς να έχω πάνω μου κινητό ή κάρτα. Τα βασικά που κάνω κάθε μέρα 1 1
Chris_BMW Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτά έχει η έλλειψη ανταγωνισμού . Δυστυχώς στα smart watch (όπως και στα ταμπλετ) παίζει μπάλα μόνη της … Αυτονομία όση του πρώτου Apple Watch που βγήκε το 15 .. Και φέτος ίδιο επεξεργαστή . Οι μόνοι κερδισμένοι είναι αυτοί που πέρσι πήρανε το 6.Θα τους κρατήσει σίγουρα περισσότερο σε αναβαθμίσεις . Περίμενα φέτος το μεγάλο μπαμ με το ρολόι και δυστυχώς απογοητευτικά . Βασικά έχω μπερδευτεί ήθελα να πάρω ρολόι για πρώτη φορά εφόσον το τηλέφωνο δεν θα έφερε σημαντικές αλλαγές από τη σειρά 12 αλλα λογάριαζα χωρίς την Apple. Υ.Γ Κοιτα να δεις που θα αληθεύει το «η μεγαλύτερη αναβάθμιση σε σύστημα καμερών» για τα pro μοντέλα που ειπώθηκε στην παρουσίαση και σε συνδιασμο με την μεγάλη μπαταρία θα έχει και καταπληκτική αυτονομία (την καλύτερη μακράν πιστεύω σε Smart phone) και θα πάρουμε πάλι τηλέφωνο τελικά …. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από Chris_BMW 1
MikeKata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Βασικά έχω μπερδευτεί ήθελα να πάρω ρολόι για πρώτη φορά εφόσον το τηλέφωνο δεν θα έφερε σημαντικές αλλαγές από τη σειρά 12 αλλα λογάριαζα χωρίς την Apple. Γιατί δε χτυπάς το 6, μιας και οι διαφορες θα ειναι μικρες και (φανταζομαι) φθηνοτερο;
GreekLegend2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Αυτά έχει η έλλειψη ανταγωνισμού . Δυστυχώς στα smart watch (όπως και στα ταμπλετ) παίζει μπάλα μόνη της … Αυτονομία όση του πρώτου Apple Watch που βγήκε το 15 .. Και φέτος ίδιο επεξεργαστή . Οι μόνοι κερδισμένοι είναι αυτοί που πέρσι πήρανε το 6.Θα τους κρατήσει σίγουρα περισσότερο σε αναβαθμίσεις . Περίμενα φέτος το μεγάλο μπαμ με το ρολόι και δυστυχώς απογοητευτικά . Βασικά έχω μπερδευτεί ήθελα να πάρω ρολόι για πρώτη φορά εφόσον το τηλέφωνο δεν θα έφερε σημαντικές αλλαγές από τη σειρά 12 αλλα λογάριαζα χωρίς την Apple. Υ.Γ Κοιτα να δεις που θα αληθεύει το «η μεγαλύτερη αναβάθμιση σε σύστημα καμερών» για τα pro μοντέλα που ειπώθηκε στην παρουσίαση και σε συνδιασμο με την μεγάλη μπαταρία θα έχει και καταπληκτική αυτονομία (την καλύτερη μακράν πιστεύω σε Smart phone) και θα πάρουμε πάλι τηλέφωνο τελικά …. Μια χαρα ανταγωνισμό εχει με το watch 4 της samsung και το Huawei watch 3 pro. Τι παραπανω κανει της apple που δεν μπορούν να τα κάνουν αυτα τα 2? Γενικά οι αλλαγές που εχει κανει στο ρολόι της η apple τα τελευταία χρόνια ειναι ελαχιστες... Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από GreekLegend2 2
Chris_BMW Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε Μια χαρα ανταγωνισμό εχει με το watch 4 της samsung και το Huawei watch 3 pro. Τι παραπανω κανει της apple που δεν μπορούν να τα κάνουν αυτα τα 2? Γενικά οι αλλαγές που εχει κανει στο ρολόι της η apple τα τελευταία χρόνια ειναι ελαχιστες... Εσυ καλά τα λες οι πωλήσεις αλλά δείχνουν . Και η Apple και η κάθε apple ΔΕΝ κοιτάει τι προσφέρει ο ανταγωνισμός αλλά αν αυτό που προσφέρει πουλάει .. 1 ώρα πριν, MikeKata είπε Γιατί δε χτυπάς το 6, μιας και οι διαφορες θα ειναι μικρες και (φανταζομαι) φθηνοτερο; Αν θα πάρω θα πάρω το τελευταίο μοντέλο . Η διαφορά τιμής είναι τέτοια που δεν αξίζει να πάρεις προηγούμενο . Μιλάω πάντα για καινούργια συσκευή
NotAliki177 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πείτε απλά: η προηγούμενη σειρά τα πήγε τόσο τέλεια, καταπληκτικοτατοτελεια, που μας περισσέψανε μερικοί επεξεργαστές. smart watches hype... όσοι ζήσανε το tablets era hype ξέρουν. Σχόλιο "δεν ξέρεις τι λες, εμένα με βολεύει να βλέπω τα σμσ μου στο watch" σε 3 2 1... Μάλιστα... δεν "είσαι" κολλημένος στην οθόνη του κινητού 24/7 λογικά... μόνο για κάτι διαλέξεις είναι χρήσιμα τα smart watches. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από NotAliki177
efo355 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Michelanjelo είπε Δε βλέπω λόγο να δώσεις 500 ευρώ για smartwatch. Έχω ενα apple watch 3 που μου αρεσει εμφανησιακά, το πήρα 250 ευρώ νομίζω. Το χρησιμοποιώ σαν ρολόι βασικά για την ώρα αντε να δω και καμία κλήση ή να αλλάξω τραγούδι. Στο κροσφιτ δεν χρειάζομαι κανένα χαζο app να μου λεει τι θα κάνω. Έχω τον προπονητή μου και ακούω το σώμα μου. Ούτε θέλω να βλέπω ξαφνικά κλήση από τον τάδε τηνν ώρα που γυμνάζομαι. Επίσης βαριέμαι να το φορτίζω κάθε μέρα. Κατα τ'αλλα το φοράω κάθε μέρα. Αυτά που λες έχουν να κάνουν με τον τρόπο ζωής. Εγώ πχ έχω το κινητό μόνιμα πάνω μου γιατί βγάζω λεφτά από αυτό. Δεν έχω smartwatch αλλά ίσως τελικά να πρέπει να πάρω ένα.
Chocobo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Έχουν κοινό τα smartwatch.Ειδικά αν είναι και cellular είσαι σε άλλο επίπεδο σε χρηστικότητα. Για μένα 2 λόγοι ή μάλλον 3 είναι που δεν έχω πάρει ακόμα. 1. Κόστος. Θεωρώ το κόστος πολύ μεγάλο.Στα χρήματα αυτά αγοράζεις προηγούμενη γενιά iphone ή κορυφαίο android και έχεις και ρέστα. 2.Ίσως ακόμα πιο σημαντικό απο κόστος , αυτονομία..Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ το βάλε βγάλε κάθε μέρα για φόρτιση ή δραστηριότητα.Period 3.Γενικά δεν μπορώ κάτι στο χέρι αλλά αυτό είναι προσωπικό θεμα.Απο ενα κάρο extreme σπόρ που έχω κάνει κατά τα χρόνια και ακόμα κάνω , δεν μπορώ να έχω κάτι στο καρπό και απο ενόχληση και επειδή θα το κάνω κομμάτια. Ένα adidas ρολόι(δώρο) προσπάθησα να φορέσω ανά τα χρόνια αλλά μάταια.Κατέληξε με ολογρατζούνιστο το τζάμι σε ένα ράφι 😕
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ γιατί βλέπω S7 στο series 7 και S6 στα εξαρια; Οέο.
leandros60 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, KwstasAp είπε Αν το δοκιμάσεις θα δεις πως είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στην καθημερινότητα. Είτε για κλήσεις μηνύματα είτε για fitness track Πολύ σωστά οσοι ξέρουν είναι Απαραίτητο ειδικά για ένα επαγγελματία
apos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, mariosraptor1984 είπε Εγώ γιατί βλέπω S7 στο series 7 και S6 στα εξαρια; Οέο. Το άρθρο αναφέρεται στον επεξεργαστή, όχι σε όλο το chipset
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα