Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Θα πάρουμε ένα άλλο τηλέφωνο για να μην ασχολούμαστε με το τηλέφωνο; Δεν ξέρεις τι σου γίνεται, τράβα σε δει ο ΝΩΕ! 

Υγ: Βοηθάω τον φίλο, και εσύ φίλος θα είσαι, αλλά όχι τώρα, deal?  

Πέστα χρυσόστομε! 

Και να σου πω και κάτι; Γιατί να βλέπουμε το κινητό για το αν έχουμε μήνυμα, όταν μπορούμε να δούμε το γραμματοκιβώτιο έξω! 

del account! 😄😄

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τελευταία η apple μας έχει συνηθίσει να αλλάζει ανά ένα μοντέλο τον επεξεργαστή της στα Apple Watch (ιδιος από το 4 στο 5 και από το  6 στο 7)

Δημοσ.

Δε βλέπω λόγο να δώσεις 500 ευρώ για smartwatch. Έχω ενα apple watch 3 που μου αρεσει εμφανησιακά, το πήρα 250 ευρώ νομίζω. Το χρησιμοποιώ σαν ρολόι βασικά για την ώρα αντε να δω και καμία κλήση ή να αλλάξω τραγούδι. Στο κροσφιτ δεν χρειάζομαι κανένα χαζο app να μου λεει τι θα κάνω. Έχω τον προπονητή μου και ακούω το σώμα μου. Ούτε θέλω να βλέπω ξαφνικά κλήση από τον τάδε τηνν ώρα που γυμνάζομαι. Επίσης βαριέμαι να το φορτίζω κάθε μέρα. Κατα τ'αλλα το φοράω κάθε μέρα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε

Δε βλέπω λόγο να δώσεις 500 ευρώ για smartwatch. Έχω ενα apple watch 3 που μου αρεσει εμφανησιακά, το πήρα 250 ευρώ νομίζω. Το χρησιμοποιώ σαν ρολόι βασικά για την ώρα αντε να δω και καμία κλήση ή να αλλάξω τραγούδι. Στο κροσφιτ δεν χρειάζομαι κανένα χαζο app να μου λεει τι θα κάνω. Έχω τον προπονητή μου και ακούω το σώμα μου. Ούτε θέλω να βλέπω ξαφνικά κλήση από τον τάδε τηνν ώρα που γυμνάζομαι. Επίσης βαριέμαι να το φορτίζω κάθε μέρα. Κατα τ'αλλα το φοράω κάθε μέρα.

βλέπω το εκμεταλλεύεσαι στο φουλ!! Μπράβο! πετυχημένη αγορά!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ntemek είπε

βλέπω το εκμεταλλεύεσαι στο φουλ!! Μπράβο! πετυχημένη αγορά!

δεν είναι ακριβώς αγορά, δώρο απο την δικιά μου είναι,  αλλά ξέρω την αξία του :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ’ ότι καταλαβαίνω προσπάθησαν να κάνουν ένα refresh γενικοτερα. Λογικα θα βγουν νεες διαστασεις σε λουρακια, οπότε θα κινηθει η αγορα προς τα παρελκομενα…

Επεξ/σία από iced
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε

δεν είναι ακριβώς αγορά, δώρο απο την δικιά μου είναι,  αλλά ξέρω την αξία του :P

τότε σωστός! 😉

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsakvas είπε

δηλαδη οταν θα δεχομαι τηλ ή μνμ θα το βλεπω στο ρολοι αντι να το βλεπω στο κινητο ?

Πάρε και θα δεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

18 ώρες?😆ωπ δεν έπρεπε να το πω αυτό θα πέσουν να με φάνε οι "μέτοχοι"😜

Επεξ/σία από sabrewulf
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Τίποτα. 

Μην πάρεις πότε. Δεν λέει. 

Εδώ που τα λέμε, ούτε το smartphone δεν λέει. 

Φτάνει ένα καλό desktop PC και ένα featurephone, όλα τα άλλα είναι απληστία και η απληστία φίλε μου είναι αμαρτία. 

Θα είναι σαν να έχετε Applewatch 7 αλλά δεν θα έχετε...

Μετανοείτε.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, KwstasAp είπε

Είχες ποτέ; 

Ναι είχα μου έσπασε και κατάλαβα πως για να το φτιάξω θα έπρεπε να πληρώσω παραπάνω απ`όσο κοστίζει το καινούργιο.

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ειναι μιζερια να εχεις τη ρετιναρα την οθονη και να παλευεις στην οθονιτσα του smartwatch; Εκτος και αν δεν εχεις προσβαση στο κινητο και καιγεσαι να δεις ποιος σε πηρε ή τι εστειλε.

Τωρα για την αθληση, επειδη κατι κανω και γω, θα πω οτι στα βαρη νιωθω οτι με σφιγγει πολυ κατα τη διαρκεια της ασκησης εκτος και αν το χαλαρωσω πολυ που μετα ειναι αβολο. Σε πολεμικες τεχνες δεν το συζηταμε. Σε 2ωρες ποδηλαταδες εχω τσαντακι με θηκουλα διαφανη που δενει πανω στο ποδηλατο και βλεπω τα παντα ο,τι ερθει. Ασε που το βρισκω επικινδυνο να αφηνω χερι να κοιταω το ρολόι. Εχω ταχυμετρο που δειχνει την ωρα χωρις να αφηνω χερια.

Απτην αλλη ισως δεν επιασα την καταλληλη συσκευη που θα μου ταιριαξει ή αρχισω και γερναω και οι οθονιτσες με δυσκολευουν!(μαλλον αυτο ειναι).

Χωρις διαθεση για flame, ηθελα να διαβασω γνωμες ανθρωπων που τους εχει βολεψει και να πω και την δικη μου.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, atrigane είπε

Ρε παιδια δεν ειναι μιζερια να εχεις τη ρετιναρα την οθονη και να παλευεις στην οθονιτσα του smartwatch; Εκτος και αν δεν εχεις προσβαση στο κινητο και καιγεσαι να δεις ποιος σε πηρε ή τι εστειλε.

Τωρα για την αθληση, επειδη κατι κανω και γω, θα πω οτι στα βαρη νιωθω οτι με σφιγγει πολυ κατα τη διαρκεια της ασκησης εκτος και αν το χαλαρωσω πολυ που μετα ειναι αβολο. Σε πολεμικες τεχνες δεν το συζηταμε. Σε 2ωρες ποδηλαταδες εχω τσαντακι με θηκουλα διαφανη που δενει πανω στο ποδηλατο και βλεπω τα παντα ο,τι ερθει. Ασε που το βρισκω επικινδυνο να αφηνω χερι να κοιταω το ρολόι. Εχω ταχυμετρο που δειχνει την ωρα χωρις να αφηνω χερια.

Απτην αλλη ισως δεν επιασα την καταλληλη συσκευη που θα μου ταιριαξει ή αρχισω και γερναω και οι οθονιτσες με δυσκολευουν!(μαλλον αυτο ειναι).

Χωρις διαθεση για flame, ηθελα να διαβασω γνωμες ανθρωπων που τους εχει βολεψει και να πω και την δικη μου.

Δεν θες την οθόνη για να δεις ταινία. Θες για να δεις "Μπαμπής Σουγίας" και να μπορείς να απαντήσεις χωρίς να βγάλεις το κινητό. Ομοίως για ναδεις ένα γρήγορο μηνυμα στο φβ. Τώρα για την άθληση δεν αξίζει. να φοβάμαι στο κροσφιτ μηπως βρει σε καναν αλτήρα καισπάσει; Και όντως σφίγγει. Επίσης επειδή (στη δικιά μου περίπτωση) η άσκηση είναι έντονη και το κινητό θα φύγει απο την τσέπη δεν θα μπορεις να δεις κλήση ή οτιδήποτε αλλο (βεβαια δεν με νοιαζει την ωρα της προπονησης). Γενικά εχει πλακα ειναι ομορφο, αλλα ζεις και χωρις αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...