Basilhs23___ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Ένας συγγενης μου τραυματιστηκε σε ατύχημα και δεν θα είναι σε θέση να κάνει μπάνιο για κάποιες εβδομάδες, μένει στο σπίτι του. Θα ήθελα να ρωτήσω από όποιον έχει δοκιμάσει σχετικό προϊόν για τον ίδιο ή στην οικογένεια του, αν έχει να μου προτείνει προϊόντα όπως μαντηλάκια καθαρισμού σώματος και ευαίσθητων περιοχών για όσους δεν μπορούν να κάνουν μπάνιο. Δηλαδή χονδρικά κάτι σαν τα εμποτισμένα μαντηλάκια για τα χέρια τα οποία να πραγματοποιουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό καθάρισμα, αποσμηση και απολυμανση. Έχω ψάξει ήδη για να βρω σχετικά προϊόντα, αλλά όλα αυτά που βρίσκω αφορούν γυναικειο σώμα και δεν ξέρω κατά πόσο αποτελεσματικά είναι, υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα και μαρκες, δεν γνωρίζω κάποια αξιόπιστη. 1
giorgoskouro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δες για είδη υγιεινής ασθενών που είναι κλινιρεις. Menalid και Molicare είχαμε χρησιμοποιήσει εμείς για την γιαγιά μου όταν έπεσε και έσπασε το πόδι της. Σαν πετσέτες είναι γεμάτες με υγρό καθαρισμού που τρίβεις το σώμα. Προσοχή στον τρόπο χρήσης. Ενα ξεχωριστό τεμάχιο για σημεία που είναι τα γεννητικά όργανα, βουνωνικη περιοχή, κόλος κτλ. Ένα ξεχωριστό για μασχάλες, ένα για πατούσες, ένα πρόσωπο, και άλλα δύο για πάνω σώμα και κάτω άκρα. Ο λόγος είναι ότι εκείνα τα σημεία έχουν πολλά βακτήρια. Δεν θέλουμε μεταφορά τους από το ένα σημείο στο άλλο γιατί θα προκληθεί μόλυνση. Μετά από την διαδικασία πλυσιμο στα χέρια αλλιώς να φοράτε γάντια. 1 2
DownUNDERground Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giorgoskouro είπε κόλος κτλ.
G.bar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μια λεκάνη με νερό, διαλύεις μέσα λίγο πρασινο σαπούνι, βουτάς μέσα μια πετσέτα, τη στιβεις, πλένεις, βρέχεις μια δεύτερη πετσέτα με καθαρό νερό και ξαναπερνας ένα δεύτερο χέρι. δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Επίσης, απλά υγρά μωρομάντηλα για πιο τοπική χρήση.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.peacehealth.org/medical-topics/id/abp9705
soundou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 μετα απο αμετρητα βραδια στα σχοινακια σε ασκησεις 12ημερα κοινα μωρομαντηλα κανουν την δουλεια οπως πρεπει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα