Hal9000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Από σήμερα ξεκινά η σταδιακή αντικατάσταση του «παλαιολιθικού» TaxisNET με τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα «myAADE» όπως ανακοινώθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Η νέα ηλεκτρονική πύλη είναι προσβάσιμη από τη διεύθυνση myaade.gov.gr ενώ όσοι συνδέονται μέσω του TaxisNET, μπορούν να έχουν πρόσβαση σ' αυτή μέσα από το μενού «Προσωπική Πληροφόρηση». Η νέα υπηρεσία δίνει έμφαση σε ένα πιο «καθαρό» περιβάλλον με μεγάλα επεξηγηματικά κουμπιά και φυσικά στην απροβλημάτιστη χρήση μέσω browser κινητού τηλεφώνου, χωρίς να λείπουν τα προβλήματα όπως διαπιστώσαμε. Το επόμενο διάστημα το myAADE αναμένεται να περιλαμβάνει 250 ψηφιακές υπηρεσίες ενώ ήδη ο χρήστης έχει πρόσβαση σε μερικές από τις δημοφιλέστερες όπως: να έχει πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ (δηλώσεις φόρων, ρυθμίσεις, φορολογία ακινήτων και οχημάτων, ηλεκτρονικά βιβλία myDATΑ, κλπ), βρίσκοντας γρήγορα την υπηρεσία που τον ενδιαφέρει να διαχειρστεί τον λογαριασμό και τα στοιχεία επικοινωνίας του, να μεταβάλλει στοιχεία της επιχείρησής του να δει τις οφειλές, πληρωμές και τις επιστροφές του και να πληρώσει ή να ρυθμίσει τις οφειλές του να αποκτήσει ΑΦΜ και κλειδάριθμο να υποβάλλει τα αιτήματά του ψηφιακά προς την αρμόδια υπηρεσία της ΑΑΔΕ (πιλοτική λειτουργία) και το επόμενο διάστημα να κλείσει ψηφιακά ραντεβού με υπάλληλο της αρμόδιας υπηρεσίας της ΑΑΔΕ (προσεχώς) Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αν πω "μπράβο", θα πέσουν να με φάνε. Άρα το βουλώνω. 10
Δημοφιλής ανάρτηση BALABANIS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, nzeppos είπε Αν πω "μπράβο", θα πέσουν να με φάνε. Άρα το βουλώνω. Σε αυτό το κομμάτι μέσα σε ένα χρόνο πήγαμε πολύ μπροστά! Πιερρακάκης Ένας από τους επιτυχημένους υπουργούς που φάνηκε η δουλειά του 👌 64 3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Tεραστιο μπραβο , επιτελους η χωρα κανει σταθερα και γοργα βηματα προς την ψηφιακη εποχη τα τελευταια 2-3 χρονια.
peiraiask Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) θελουμε μια ομαδα λογιστων χακερ να φτιαξει δικο της σαιτ με συνδρομη ωστε να σου λεει τα παραθυρακια κ τις διαταξεις να μην πληρωνεις βαπορισια 🤣 αν κανεις κανα ηλεκτρονικο λαθος κ σου ερθει χαρτακι 5 κατοσταρικα παραβαση αντε κλεισε ραντεβου ηλεκτρονικα αφου πληρωσεις τα 500αρικα πρωτα κ μετα απο 2 χρονια να σου πει τελικα ειχατε δικιο, θα σας επιστρεφαμε τα δυο χιλιαρικα του προστιμου αλλα ισως συμψηφιστουν του χρονου. σας ευχομαστε χρονια πολλα κ καλες γιορτες κ να παιρνετε τα χαπια σας αμα δεν εχεις καλο λογιστη μαγαζι δεν τρεχει ευκολα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από peiraiask 4
Socratis_g Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Τον Πιερρακάκη πρέπει να τον κλονοποιήσουν και να τον αφήσουν στις κυβερνήσεις των επομενων 100 ετών. 27
vagstef Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 έχει γίνει τρομερή δουλειά την περίοδο του Covid και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιος την έκανε. αν είχαν γίνει όλα αυτά όταν έπρεπε θα με ενδιέφερε να μάθω ποιος 1 6
petranthe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτά έπρεπε να είχανε γίνει χρόνια πριν αλλά όπως και να έχει στον Πιερακάκη πρέπει να πούμε μπράβο και να διαφυλαχθεί το έργο του. Αν δεν ήταν αυτός ακόμα θα τρέχαμε για γνήσια της υπογραφής στην αστυνομία. 11 1
alcemist Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Πείτε με περίεργο αλλά δεν μου αρέσει που ξαφνικά όλες οι υπηρεσίες του κράτους αποκτούν αγγλικά ονόματα, πόσο μάλλον μίξη Αγγλικών και Ελληνικών που δεν βγάζει κανένα νόημα. 4 6
nvel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 για κάποιο λόγο δεν μπορώ να τυπώσω τα στοιχεία μητρώου μου, μου βγάζει μια λευκή σελίδα
elight Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, vagstef είπε έχει γίνει τρομερή δουλειά την περίοδο του Covid και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιος την έκανε. αν είχαν γίνει όλα αυτά όταν έπρεπε θα με ενδιέφερε να μάθω ποιος Κι ομως θα επρεπε να σε ενδιαφερει ποιος το εκανε. Ειναι η αποδειξη πως δεν ειναι ολοι ιδιοι. 18 2
Fotek75 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μπράβο ,το μόνο πρόβλημα το εντόποπισε μια γνωστή μου λογίστρια "πλέον δεν μπορούμε να ζητάμε μερικές διευκολύνσεις από τους εφοριακούς" Μπράβο ξανά πολύ καλό και το UI 2 1
bigballon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 δεν δέχονται πληρωμές με πιστωτικές κάρτες μόνο με χρεωστικές. την πιστωτική μου την απέρριψαν, πήραν τα χρήματα όμως από τη χρεωστική. αλφαμπανκ. ασ επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος με κάρτες άλλης τράπεζας. 1 2
tagmax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, nvel είπε για κάποιο λόγο δεν μπορώ να τυπώσω τα στοιχεία μητρώου μου, μου βγάζει μια λευκή σελίδα Δεξί κλικ και "εκτύπωση " δοκίμασες? Πρέπει να σου βάζει preview φυσιολογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα