Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, 

Μετά από αρκετά χρόνια θα πρέπει να αντικαταστήσω το αγαπημένο μου Xiaomi MiMax. Το συγκεκριμένο κινητό λόγω όθόνης (6.44in με λόγο 16:9) με βόλεψε αφάνταστα γιατί λόγω πρεσβυωπίας μπορώ να το χρησιμοποιήσω χωρίς να βάλω γυαλιά.

Δοκίμασα διάφορα κινητά μέχρι τώρα, αλλα δεν με βόλεψαν γιατί ενώ είχαν τις ίδιες οθόνες από άποψη ιντσών (> 6.44) είχαν αναλογία πάνω από 16:9 με αποτέλεσμα να είναι πιο στενά και με μικρότερα στοιχεία στην οθόνη. Δυστυχώς όσο κι αν προσπάθησα να μεγαλώσω το μέγεθος των γραμμάτων δεν έκανα δουλειά (έσπαγε το template, εμφάνιζαν λίγη πληροφορία με μεγάλα γράμματα κλπ)

Αξίζει να δώσω 200 ευρώ για να πάρω μεταχειρισμένο το MiMax 3 που είναι ήδη τηλέφωνο 3ετίας ;

Έχετε καμιά πρόταση σε budget μέχρι 400-500 ευρώ ;

Δημοσ.

δυστυχώς η αναλογία 16/9 τελείωσε που ήταν η καλύτερη για μένα, έχουν φθάσει μέχρι 21/9 που είναι εκτρώματα και παντελώς άβολα. Όσο για το mi max3 δεν αξίζει στην τιμή που λες με τίποτα. δύσκολα θα βρεις έστω και 18:9 πλέον τηλέφωνα πρέπει να συμβιβαστής στα σημερινά δεδομένα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, chios είπε

δυστυχώς η αναλογία 16/9 τελείωσε που ήταν η καλύτερη για μένα, έχουν φθάσει μέχρι 21/9 που είναι εκτρώματα και παντελώς άβολα. Όσο για το mi max3 δεν αξίζει στην τιμή που λες με τίποτα. δύσκολα θα βρεις έστω και 18:9 πλέον τηλέφωνα πρέπει να συμβιβαστής στα σημερινά δεδομένα

Μήπως έχεις καμιά ιδέα σε κάτι όσο πιο πλατύ γίνεται; Το MiMax είχε πλάτος οθόνης 8cm και το πιο φαρδύ που έχω βρει δεν ξεπερνάει με τίποτα τα 7 cm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eιχα/εχω ακομα το mi max 2 , εκανα αναβαθμιση σε s20 ultra

Η οθονη ειναι πολυ κοντα σε αυτη του mi max 2. Σε πλατος ειναι περιπου 1 εκατοστο πιο μικρη η οθονη του s20 ultra, αλλα κερδιζει περιπου 1 εκατοστο υψος.
Γενικα ειναι σαν να εχω την ιδια οθονη με το mi max 2, δεν μου κακοφάνηκε καθόλου η αλλαγη στο aspect ratio της οθονης, ισα ισα κρατιέται και πιο βολικα πλεον!

Δες επισης το huawei mate 20x αλλα σε μεταχ. μονο αν το βρεις 

https://www.gsmarena.com/huawei_mate_20_x-9369.php

Επεξ/σία από alx301
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...