adi32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Εγω δεν καθομαι να δω ταινια ουτε σε τηλεοραση κατω απο 40 ιντσες Για ωρα αναγκης ειναι μονο αυτα ή αν εισαι φανταρος ή νυχτοφυλακας Δυστυχως μονο τηλεκοντρολ θα βγαινουν σε λιγο
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, Arch11 είπε Το αν εχουν περισσοτερες πωλησεις δεν σημαινει οτι το "προτιμουν" περισσοτεροι, Βασικα αυτο ακριβως σημαινει Προσωπικα το δικο μου ειναι 6.9 και μια χαρα καθεται στο χερι, μη σου πω και μεγαλυτερο θα επαιρνα ανετα. Δεν βλεπω βιντεο κλπ με τις ωρες, απλως μου αρεσει να εχω περισσοτερη πληροφορια στην οθονη. Θυμαμαι και γελαω επι εποχες Νοte 1, οταν το πρωτοειχα παρει (απο τους πρωτους), ολοι εκραζαν για την παντοφλα που ειχα και ηταν 5.3 ιντσες μονο 😛 1
Arch11 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, stormrain είπε Βασικα αυτο ακριβως σημαινει Προσωπικα το δικο μου ειναι 6.9 και μια χαρα καθεται στο χερι, μη σου πω και μεγαλυτερο θα επαιρνα ανετα. Δεν βλεπω βιντεο κλπ με τις ωρες, απλως μου αρεσει να εχω περισσοτερη πληροφορια στην οθονη. Θυμαμαι και γελαω επι εποχες Νοte 1, οταν το πρωτοειχα παρει (απο τους πρωτους), ολοι εκραζαν για την παντοφλα που ειχα και ηταν 5.3 ιντσες μονο 😛 το "προτιμουν" το εβαλα σε εισαγωγικα εννοωντας οτι ολα τελικως ειναι κ ενα ρευμα κ μια μοδα (δες πχ τη μοδα με τα suv στα αυτοκινητα) νομιζω οτι απλα εχει ξεφυγει καπου το πραγμα αν πλησιαζει τις 7 ιντσες... μεχρι 6,5 αντε να πω το πολυ διατηρει κ το ρολο του ως κατι που ειναι κινητο - μεταφερομενο κ ανετα να το βαζεις στη τσεπη σου η τεσπα να το αποθηκευεις ευκολα αλλα και να μην χανεις πληροφορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα