TsoliasGR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Είμαι σε άμεση αναζήτηση ελαστικού για σκούτερ.Αγόρασα ένα και έπαθα φουιτ...και μιας και τα λάστιχα είναι απο την εποχή των παγετώνων αύριο πρωί έχει αλλαγή ελαστικών σετ μπρος πίσω.Το θέμα είναι τι λάστιχα να βάλω;Pireli Angel?Michelin City Grip 2?Metzeler?Dunlop? Ok στα παπιά είναι μονόδρομος...απο την μέρα που καταργήθηκαν τα gazelle...τα μόνα λάστιχα που πιάνουν βρεμένο και στεγνό πολύ καλά είναι τα michelin city pro και τα metzeler ME22.Αλλά απο σκούτερ δεν ξέρω.Σε μια naked που είχα...φόραγα Diablo Rosso II και ήμουν πάλι εξαιρετικά ευχαριστημένος...Παρακαλώ την βοήθεια σας... Υ.Γ. Το μηχανάκι δουλέυει διανομή και πρώτος παράγοντας επιλογής ελαστικών είναι η ασφάλεια του αναβάτη στο βρεμένο ελληνικό οδόστρωμα...όπως είναι το ελληνικό οδόστρωμα εν πάση περιπτώση...
fotodv7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Metzeler ή Pirelli Angel με κλειστά μάτια. Βέβαια τα δεύτερα είναι σε έλλειψη στην αγορά. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Τι φουιτ επαθες ρε φιλε; λαστιχο επαθες..τρυπησε, σκιστηκε, χανει αερα.. τι φουιτ λες και ειναι καραμελες
TsoliasGR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Spect~ είπε Τι φουιτ επαθες ρε φιλε; λαστιχο επαθες..τρυπησε, σκιστηκε, χανει αερα.. τι φουιτ λες και ειναι καραμελες Πάω παραγγελία βάζω πίεση 32.Πάω άλλη παραγγελία μέχρι να φτάσω πιτα το λαστιχο.Αλλά είναι και παλιά τα λάστιχα.Ακόμα δεν ξέρω τι διάλο έχει πάθει μιας και ήταν 12 παρά το βράδυ.Αλλά το έφερα σχεδον πίτα το λάστιχο απο μια αποσταση 5 χλμ.Ναι οκ το ξερω οτι είναι βλακεία αλλά ουτε οδική έχει η ασφάλεια μιας και δεν είναι ακόμα στο όνομα μου και περιμένω απο μέρα σε μέρα να το γυρίσω στο όνομα μου...ουτε είχα μαζί κορδόνια για τα λάστιχα και είχα στο μυαλό μου να αλλάξω τα λάστιχα.Βλέπεις οικονομικά δεν έβγαινα να τα αλλάξω με το καλημέρα μιας και η αγορά του οχήματος,αλλαγή ιμάντα μπίλιες μπιλιογόρου,τακάκια με πήγαν πίσω. Με απλά λόγια...χάνει αέρα εξαιρετικά γρήγορα δεν ξέρω γιατί.Αλλά ήθελε αλλαγή ουτως η αλλως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα