Comic maniak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα στο forum, ψάχνω έναν απλό αποξηραντή έτσι ώστε να φτιάχνω μπαχαρικά από λαχανικά. Έχω βρει αυτά εδώ: 1) https://www.skroutz.gr/s/18269345/Esperanza-EKD002-Αποξηραντής-Τροφίμων.html 2) https://www.skroutz.gr/s/14416021/Sencor-SFD-790WH-Αποξηραντής-Τροφίμων.html Έλεγα να πάρω το πρώτο επειδή με βολεύει η τιμή αλλά αν είναι καλύτερο το δεύτερο δεν υπάρχει πρόβλημα, ή αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. Θα το εκτιμούσα αν κάποιος γνωστής μου έδινε μερικές πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πολύ
papoys1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δεις τα watt το ένα είναι 250 το άλλο 790 . Σαν συσκευή ίδια φαίνονται ενδεχομένως διαφορετική παραγγελία στον Κινέζο αλλά για 8 ευρώ θα έπαιρνα αυτό με τα 790. Επεξεργασία............... Λάθος δεν είναι 790 watt είναι νούμερο μοντέλο και το βάζουν έτσι ενδεχομένως να παρασύρουν κάποιους σαν εμένα. 🤣 250 είναι και τα δύο οπότε πας στο πιο φτηνό διότι όπως είπα είναι ίδια αλλά διαφορετική παραγγελία στον Κινέζο με άλλα κουμπιά. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από papoys1 2
Comic maniak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Αν δεις τα watt το ένα είναι 250 το άλλο 790 . Σαν συσκευή ίδια φαίνονται ενδεχομένως διαφορετική παραγγελία στον Κινέζο αλλά για 8 ευρώ θα έπαιρνα αυτό με τα 790. Επεξεργασία............... Λάθος δεν είναι 790 watt είναι νούμερο μοντέλο και το βάζουν έτσι ενδεχομένως να παρασύρουν κάποιους σαν εμένα. 🤣 250 είναι και τα δύο οπότε πας στο πιο φτηνό διότι όπως είπα είναι ίδια αλλά διαφορετική παραγγελία στον Κινέζο με άλλα κουμπιά. Σε ευχαριστώ πολύ, λογικά αυτό θα πάρω. Ελπίζω να κρατήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα