Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλα γυαλιά μυωπίας με Speedex και έφτασαν σπασμένα. Ήταν καλά συσκευασμένα σε σκληρή θήκη και ήξεραν ότι είναι γυαλιά και εύθραυστα. Ενώ στο site τους μου λένε ότι τα δέματα είναι ασφαλισμένα, στην εξυπηρέτηση μου πουλάνε τρελίτσα. Υπάρχει κάτι άλλο να απευθυνθώ με τους απατεώνες; 

speedex.jpg

Δημοσ.

Πες τους οτι θα κανεις καταγγελια στον συνηγορο καταναλωτη, κοψε αντιδρασεις και μετα προχωρα αν συνεχισουν το ιδιο τροπαριο.

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, cgioris said:

Έστειλα γυαλιά μυωπίας με Speedex και έφτασαν σπασμένα. Ήταν καλά συσκευασμένα σε σκληρή θήκη και ήξεραν ότι είναι γυαλιά και εύθραυστα. Ενώ στο site τους μου λένε ότι τα δέματα είναι ασφαλισμένα, στην εξυπηρέτηση μου πουλάνε τρελίτσα. Υπάρχει κάτι άλλο να απευθυνθώ με τους απατεώνες; 

speedex.jpg

ασφαλισμενο ειναι κατι οταν υπαρχει αποδειξη και κανεις ασφαλεια.αν ηταν ετσι απλα τοτε θα στελνα σπασμενα πραγματα και θα ζηταγα τα λεφτα πισω.δεν υπαρχει ευθραυστο επειδη το γραψες πανω.λογικα θα αναφερεται και σε αυτο που υπεγραψες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

ασφαλισμενο ειναι κατι οταν υπαρχει αποδειξη και κανεις ασφαλεια.αν ηταν ετσι απλα τοτε θα στελνα σπασμενα πραγματα και θα ζηταγα τα λεφτα πισω.δεν υπαρχει ευθραυστο επειδη το γραψες πανω.λογικα θα αναφερεται και σε αυτο που υπεγραψες.

Από το site τους, εσύ τι καταλαβαίνεις;

Αυτόματη ασφάλιση
Κάθε αποστολή που διακινείται μέσω του δικτύου της SPEEDEX και δεν εντάσσεται στον κατάλογο απαγορευμένων ειδών είναι αυτόματα ασφαλισμένη ως εξής:

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ    ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Φάκελοι/Έγγραφα: Κόστος αναπαραγωγής ή αντικατάστασης
απολεσθέντων ή καταστραφέντων    έως 50.00 €     έως 100 USD
Δέματα: Απώλεια, Μερική ή Ολική καταστροφή περιεχομένου    έως 100.00 €    έως 100 USD

Δημοσ.
6 minutes ago, cgioris said:

Από το site τους, εσύ τι καταλαβαίνεις;

Αυτόματη ασφάλιση
Κάθε αποστολή που διακινείται μέσω του δικτύου της SPEEDEX και δεν εντάσσεται στον κατάλογο απαγορευμένων ειδών είναι αυτόματα ασφαλισμένη ως εξής:

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ    ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Φάκελοι/Έγγραφα: Κόστος αναπαραγωγής ή αντικατάστασης
απολεσθέντων ή καταστραφέντων    έως 50.00 €     έως 100 USD
Δέματα: Απώλεια, Μερική ή Ολική καταστροφή περιεχομένου    έως 100.00 €    έως 100 USD

δες και το αρθρο 8

http://www.speedex.gr/content.asp?id=41

και το 11 για τα ευθραυστα

«SPEEDEX» δεν αναλαμβάνει την διεκπεραίωση και μεταφορά των εξής εγγράφων και αντικειμένων: Χρήματα - Εύθραυστα αντικείμενα μη επαρκώς συσκευασμένα

οποτε απεδειξε εσυ οτι εκανες καλη συσκευασια.σε acs ηθελα να ασφαλισω κατι και πληρωνες παραπανω και ηθελε αποδειξη ποσο το πηρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηξεραν ότι είναι γυαλιά και σε σκληρή θήκη.  Αν τα θεωρούσαν ευθραυστα δε θα τα έπαιρναν όπως αναφέρουν κιόλας σε αυτά που μου έστειλες. Και λένε ξεκάθαρα ότι είναι όλα ασφαλισμένα μέχρι 100 ευρώ. Αν θέλεις για παραπάνω ή για να είσαι τάχα σίγουρος πληρώνεις παραπάνω. Αλλιώς να έλεγαν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη ό, τι κι αν γίνει. 

Θα τους καταγγείλω κανονικά. 

Επεξ/σία από cgioris
Δημοσ.

Οταν δουλευα στη Γενικη,κανα 2 ηλεκτρονικες συσκευες που ειχα αγορασει απο εδω μεσα,ειχαν ερθει σπασμενες.
Μου ειπε η υπευθυνη πως αν δεν ηταν συσκευασμενες στο αναλογο κουτι,με το αφρολεξ που εχουν τετοιες συσκευες,πως δεν υπηρχε λογος να το κυνηγησω καν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cgioris είπε

Ηξεραν ότι είναι γυαλιά και σε σκληρή θήκη.  Αν τα θεωρούσαν ευθραυστα δε θα τα έπαιρναν όπως αναφέρουν κιόλας σε αυτά που μου έστειλες. Και λένε ξεκάθαρα ότι είναι όλα ασφαλισμένα μέχρι 100 ευρώ. Αν θέλεις για παραπάνω ή για να είσαι τάχα σίγουρος πληρώνεις παραπάνω. Αλλιώς να έλεγαν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη ό, τι κι αν γίνει. 

Θα τους καταγγείλω κανονικά. 

Τι πάει να πει ήξεραν; Το έχεις γραπτώς αυτό; το υποθέτεις; Το είπες απλά στον υπάλληλο και αυτός είπε εντάξει; Το έχει γραμμένο κάπου πάνω στο αποδεικτικό; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε

Το είπες απλά στον υπάλληλο και αυτός είπε εντάξει;

Το ειπε στον υπαλληλο,του εβαλε ενα ευθραυστον,και τελος.

Τιποτα δεν ηξεραν.

Παει ο καθενας και στελνει ενα δεμα με την ελαχιστη μονωση,τους το σπανε και μετα φωναζουν.

Μου εχουν στειλει απο εδω μεσα λαπτοπ σε χαρτοσακουλα ανοιχτη λες και ηταν δωρο.καποιος υπαλληλος το ειδε και θα το εβαλε σε καποιο σημειο να μη διαλυθει.

Ενας  θεος ξερει πως δεν ηρθε σε 12 κομματια.

Αλλος μου ειχε στειλει Ps3 με μιση στρωση bubble wrap,και φυσικα η κονσολα δε δουλευε.

Ειπαμε,εχουν ευθυνη,αλλα και εσεις προσεξτε πως στελνετε τα δεματα.

Σε καθε μου συναλλαγη εδω μεσα γραφω με κεφαλαια γραμματα,ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ.

Να τονισω οτι δε δικαιολογω τις εταιριες,αλλα το πραμα εχει φτασει σε τετοιο σημειο που πλεον ΞΕΡΕΙΣ οτι αν δεν προσεξεις εσυ το δεμα,δε θα στο προσεξει ΚΑΝΕΙΣ.

Εχω φορτωσει δεμα στη Γενικη,στο οποιο ηταν κατι γυαλινο,τυλιγμενο ΜΟΝΟ με bubble wrap και χαρτινο περιτυλιγμα.
Φυσικα και ειχε γινει χιλια κομματια.

Ενημερωσα την παραληπτρια οτι υπαρχει προβλημα,και μου ζητησε να  το παω.

Οταν το παρελαβε,ειδε οτι ηταν σπασμενο,αρνηθηκε να με πληρωσει,δε μου το εδινε πισω και ουρλιαζε σαν τρελη.

Διευθυντρια ΔΟΥ Καλαματας,αλλα μιλαμε για πολυ ανισσοροπο ατομο.

Προσπαθουσα να της εξηγησω οτι το πακεταρισμα για τετοιο αντικειμενο ( μια γυαλινη τιμητικη πλακα ) ηταν ανυπαρκτο,αυτο ηθελε κουτι,τριγυρω bubble,και απ'εξω αλλο κουτι ( ο καλυτερος τροπος για μεταφορα ευθραυστου ),αλλα ουτε να το ακουσει.

Αντι να τα βαλει με τον αποστολεα,κατηγορουσε την εταιρια,γιατι αυτο εχουμε μαθει να κανουμε.

Κοντεψα να φωναξω την αστυνομια,την περιμενα 10 λεπτα να μιλησει με το γραφειο,ουρλιαζε συνεχως στο τηλεφωνο και ακρη δε βγηκε.

Καποια στιγμη με πληρωσε με απειλες και εφυγα.

Επεξ/σία από StamTheMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...