Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανεις αν μπορώ να βάλω αντιηλιακες μεμβράνες στο αυτοκίνητο που έχω με leasing από τη leaseplan ?

Έχει κανεις πρόσφατη εμπειρία ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mountzou είπε

Επειδή από όσο ξέρω όπως στο παραδίδουν έτσι πρέπει να το παραδώσεις !

Δεν ισχύει ;

Ακομα κι εστι νομιζω βγαινουν  ευκολα οι μεμβρανες απο οτι ξερω αν και δεν νομιζω να εχχουν αντιρρηση

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σκεφτομαι να βαλω και γω σε leasing, αν στα μπροστα τζαμια βαλω πιο σκουρα απο οσο επιτρεπεται υπαρχει περιπτωση ναχω θεμα με leasing λετε;

Δημοσ.

To leasing θα χαρει να παρει δωρεαν τις μεβρανες σας (εφοσον ειναι σε καλη κατασταση)

Ομως αν βαλετε πιο σκουρες απο οσο επιτρεπεται υπαρχει -θεωρητικα- προβλημα με την ασφαλεια σε περιπτωση ατυχηματος.

Δηλαδη το αυτοκινητο μπορει να μην εχει ασφαλιστικη καλυψη.Τραβηγμενο πολυ αλλα τυπικα υπαρχει ως ενδεχομενο.Οποτε σιγουρα το leasing δεν θα το θελει.

• Like 1
Δημοσ.
On 15/09/2021 at 16:18, Γιάννης Platano said:

Γιατι να εχουν προβλημα .Βεβαια παρτους ενα τηλεφωνο καλου κακου

στους όρους της παραχώρησης γράφει ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση από τον πελάτη

Δημοσ.
4 hours ago, JakeKaufman said:

στους όρους της παραχώρησης γράφει ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση από τον πελάτη

δεν ειναι μηχανικη τροποποιηση.πχ σε  leasing μπορεις να κολλησεις αυτοκολλητα πανω.αν το παραδωσεις χωρις να το βγαλεις θα χρεωσουν πχ 40 ευρω εξτρα.αναλογα μικροποσα για ζημιες που μπορει να εχουν γινει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Σκεφτομαι να βαλω και γω σε leasing, αν στα μπροστα τζαμια βαλω πιο σκουρα απο οσο επιτρεπεται υπαρχει περιπτωση ναχω θεμα με leasing λετε;

Θα έχεις πρόβλημα με την τροχαία.

Δημοσ.
1 hour ago, Ukforthemoment said:

Θα έχεις πρόβλημα με την τροχαία.

Για την τροχαια το γνωριζω, η ερωτηση ηταν αν θα μου κοψουν κληση και απτο leasing χαχα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 26/07/2023 at 22:30, Georgebek2 said:

Για την τροχαια το γνωριζω, η ερωτηση ηταν αν θα μου κοψουν κληση και απτο leasing χαχα

το leasing οχι δεν θα σου κοψει προστιμο.αν βαλεις μεμβρανες απλα ή θα τις βγαλεις οταν το δωσεις πισω ή θα πληρωσεις για να τις βγαλουν αυτοι.οπως εγινε και με τα δικα μας που ειχαν πανω αυτοκολλητα με το ονομα της εταιρειας.ειχαν χρεωσει τοτε 40 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που είχα ρωτήσει Avis μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έβαλα βέβαια όσο σκούρο είναι το νόμιμο για να μην έχω κάποιο θέμα μελλοντικά. Στην τελική αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πας και τις βγάζεις, δύσκολα θα κάνουν κάποια ζημιά.

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, bkran said:

Εγώ που είχα ρωτήσει Avis μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έβαλα βέβαια όσο σκούρο είναι το νόμιμο για να μην έχω κάποιο θέμα μελλοντικά. Στην τελική αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πας και τις βγάζεις, δύσκολα θα κάνουν κάποια ζημιά.

δεν ειναι μηχανικη μετατροπη.οπως ειπες απλα τις βγαζεις.ουτε προβλημα θα κανουν ουτε τιποτα. τυπικα υποτιθεται οτι σε καποια πραγματα ζητας την αδεια τους.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...