Tortugas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Χθές δεν είχα internet και κάλεσα την τεχνική υποστήριξη. Όλη η γειτονιά δεν είχε internet, κι επειδή δεν έβλεπε κανένα πρόβλημα με τις γραμμές στην περιοχή ο τεχνικός (ναι, κι εγώ απορώ), αποφάνθηκε προς αντικατάσταση modem. Σήμερα έφτιαξε το θέμα του κουτιού ο ΟΤΕ κι όλα καλά, παρ' όλα αυτά περιμένω σύντομα να έρθει νέο modem με κούριερ. Το τωρινό που έχω είναι το H300s (vdsl) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν γνωρίζω εάν δίνει νέα/διαφορετικά μοντέλα modem η Vodafone, κι αν ναι, πόσο καλά είναι. Έχω πετύχει αρκετές σαπίλες ανά τα χρόνια απο συσκευές παρόχων και δεν θα ήθελα να έχω downgrade στο modem. Δίνει λοιπόν διαφορετικά modem πλέον ή ακομα τα H300s? Εάν δίνει νέα, πως είναι σε σχέση με το προαναφερθέν? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από Tortugas grammar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ριξε μια ματια σε αυτα τα νηματα στο Η300 αναφερεται Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα