james01gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω εδώ και 2.5 χρόνια σχεδόν το p20 pro και κάποια στιγμή θα ήθελα να το αλλάξω γιατί ίσως το βαρέθηκα περισσότερο και όχι γιατί δεν τραβάει. Το είχα αγοράσει στα 450 ευρώ με επιστροφή τότε. Καινούργιο φυσικά. Εδώ και κάνα εξάμηνο ψάχνω για κινητό και πραγματικά δεν μου πάει η ψυχή να το αλλάξω γιατί για την δική μου χρήση πραγματικά δεν μπορώ να βρω κάτι συγκρίσιμο στα 500 600 ευρώ και που θα μου δώσει πραγματικά κάτι παραπάνω από αυτό που έχω στα χέρια μου τώρα... Προφανώς ο καθένας τα σπρώχνει εκεί που θέλει αλλά να έχουν φτάσει οι συσκευές σε αυτό το ύψος ενώ πραγματικά δεν έχουν τόσο τεράστιες διάφορες με συσκευές 3τιας. 1
kostasfalcon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Tlykog είπε Ένας φίλος που είχε αγοράσει μου είπε χαρακτηριστικά : - έχω το iphone στην μπροστινή τσέπη, πέφτω, ακούω το "κρακ" και προσεύχομαι να είναι το πόδι μου... Είναι άγχος για όσους δεν ψωνίζουν σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες. Να αγοράζεις συσκευές που αν πάθουν κατι, μπορείς να τις αντικαταστάσεις σχετικά εύκολα. Ειδικά συσκευές όπως τα κινητα, που τα κουβαλάμε συνέχεια μαζί μας και είναι ευαίσθητα σε πτώσεις ή εύκολο να κλαπούν. Να μην το έχει στην μπροστινή τσέπη! Πολύ απλα δεν σέβεται ούτε την μεγάλη θυσία που έκανε και θα κανει που το αγόρασε… 1
Tlykog Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Να μην το έχει στην μπροστινή τσέπη! Πολύ απλα δεν σέβεται ούτε την μεγάλη θυσία που έκανε και θα κανει που το αγόρασε… Να το βάλει στην πίσω τσέπη, για να μπορούν να του το κλέψουν ευκολότερα;
xenofonlive Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, JonnyBoy είπε Αν θέλουν κορυφαία χαρακτηριστικά δεν θα επιλέξουν Apple! Αν θέλουν μια "ομοιόμορφη εμπειρία χρήσης" με αρκετά καλά hardware χαρακτηριστικά, τότε θα στραφούν σε αυτήν! Συνεπώς,οι χρήστες Android έχουν δίκιο όταν λένε ότι υπάρχουν καλύτερα κινητά από το iPhone! Όμως και οι χρήστες iPhone έχουν δίκιο όταν λένε ότι απολαμβάνουν την χρήση του διότι έχει τέτοια στοιχεία! Κοίτα τα iphone είναι μπροστά σε CPU και GPU 1-2 χρόνια μπροστά! Πού έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά τα ανδόιντ? Μόνο για τον ρυθμό ανανέωσης 120 που δεν είχαν έως σήμερα τα iphone συμφωνώ σε αυτό.Για πές μας να μάθουμε τα υπόλοιπα?
primeragt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, kotsos1983 είπε Θα συμφωνήσω μαζί σου και εγώ το θεωρώ χαζό πράγμα να επενδύσω 2000€ σε ένα κινητό αλλά όποιος τα έχει και του περισσεύουν δεν τον νοιάζει, αντίστοιχα δεν είναι χαζό που η Ferrari και η Lamborghini κοστίζουν 300.000+ €? Καμία σχέση τα προϊόντα και δη οι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Μιλάμε για πανάκριβα αυτοκίνητα μεν με προοπτικές τρελών τιμών στο μέλλον πράγμα που κανένα iphone ή γενικότερα τηλέφωνο κλπ κλπ δεν πρόκειται να δει. Πολλά τέτοια αυτοκίνητα δεν βλέπουν καν το δρόμο πάνε απευθείας στις αποθήκες των εκάστοτε συλλεκτών και περιμενου στωικά είτε να πάρουν αξία είτε να ανταλλαχθούν με κάτι άλλο που θα τραβήξει τη προσοχή του κατόχου.
gamer73 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, kata_tixi είπε sorry αλλα σου ειπε καποιος να αλλαξεις το x? Αυτό δεν θέλουν οι εταιρίες να θησαυρίζουν εις βάρος μας ενώ κάνουμε την δουλειά μας και με τα τηλέφωνα που έχουμε ήδη
kostasfalcon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Tlykog είπε Να το βάλει στην πίσω τσέπη, για να μπορούν να του το κλέψουν ευκολότερα; Τσαντάκι μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα του!
manwlis77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δε βρεθήκατε ρε παιδιά την γκρίνια για τις τιμές ? Κάθε χρόνο σε κάθε μοντέλο σε κάθε εταιρεία!!!
roginsky12 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 ποιο αιφον βρε τωρα? για να στειλεις αρχειο σε αλλο κινητο πρεπει να κανει αιτηση στους Κεννεντυ να πουμε... 2 2
cgioris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 2000 ευρώ για κινητό, ανεξαρτήτως μαρκας και με πιάνει εγκεφαλικό. 4+ μισθοί. Μόνο το άγχος μη σου σπάει, μην το κλέψουν αρκεί. Μπορείς να το ασφαλίσεις βέβαια και να πληρώσεις ακόμα περισσότερα. Αλλά ξέχασα, για κάποιους είναι εργαλείο δουλειάς: Αλλά για πόσους;
lempoi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, skritikos είπε Μάντεψε.... η τιμή δεν νοιάζεται για την Ελληνική αγορά. Για την Ελλάδα του 2021; Ναι, το 90% αυτών που θα το πάρουν δεν θα έπρεπε να το πάρουν. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση που δεν περιορίζεται στα smartphone και μόνο. Πάνω σ' αυτό που γράφεις. Ένας Ισπανός συγγραφέας είχε πει. Η επιτυχία του καπιταλισμού είναι, ότι καταντας άχρηστο έναν φτωχό άνθρωπο, μαθαίνοντας νά μιμείται τούς πλούσιους.!! Τό άχρηστος μεταφράζεται ότι ποτέ δεν θά διεκδικεί τίποτα θά είναι ένα απλό πιόνι. Όπως λες καί εσύ όμως.. Μεγάλη κουβέντα.. τό πάμε αλλού!! 1 1
Z1A9 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Αν και εχω λεφτα για πεταμα, δεν θα το παρω.
Tlykog Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Τσαντάκι μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα του! Οντως. Αν κάποιος θέλει να σου κλέψει το κινητό, που να πάει το μυαλό του ότι το έχεις στο τσαντάκι...
koutsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Tlykog είπε Οντως. Αν κάποιος θέλει να σου κλέψει το κινητό, που να πάει το μυαλό του ότι το έχεις στο τσαντάκι... Πως ακριβώς θα στο κλέψει αν έχεις το τσαντάκι μπροστά σου κλειστό με φερμουάρ; 27 λεπτά πριν, Z1A9 είπε Αν και εχω λεφτα για πεταμα, δεν θα το παρω. Πες το μας και είχαμε ένα άγχος 🤣 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από koutsis 1
kostasfalcon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Οντως. Αν κάποιος θέλει να σου κλέψει το κινητό, που να πάει το μυαλό του ότι το έχεις στο τσαντάκι... Εχουμε λίγο το νου μας δεν κοιμόμαστε όρθιοι ε…. Εσείς οταν βγαίνετε εξω που έχετε τα πράγματα σας στις τσέπες σας? (Κλειδιά - χαρτιά - ταυτότητα - πορτοφόλι - κινητο ) Τα παιδάκια δεν έχουν ανάγκη απο τσαντάκι….εκτός και αν εισαι πιτσιρίκος Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από kostasfalcon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα