Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 3D Audio Calibration

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. 

Υποτίθεται πως με το νέο Firmware που κυκλοφόρησε σήμερα η Sony για το PlayStation 5 κάνεις calibration τον ήχο της τηλεόρασης από το μικρόφωνο του DualSense για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Το δοκίμασα και εγώ και μου λέει πως πρέπει να δυναμώσω ένταση. Εντωμεταξύ ο ήχος από την JBL ηχόμπαρα είναι πολύ δυνατά (σε λίγο θα μας κάνουν φασαρία) και το μικρόφωνο από το DualSense στην μέγιστη ευαισθησία. Επίσης το δοκίμασα με ένα καινούριο (αχρησιμοποίητο) DualSense και πάλι δε δουλεύει. 

Το δοκιμάσατε εσείς; Σας δουλεύει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eon.s60 είπε

Καλησπέρα στην παρέα. 

Υποτίθεται πως με το νέο Firmware που κυκλοφόρησε σήμερα η Sony για το PlayStation 5 κάνεις calibration τον ήχο της τηλεόρασης από το μικρόφωνο του DualSense για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Το δοκίμασα και εγώ και μου λέει πως πρέπει να δυναμώσω ένταση. Εντωμεταξύ ο ήχος από την JBL ηχόμπαρα είναι πολύ δυνατά (σε λίγο θα μας κάνουν φασαρία) και το μικρόφωνο από το DualSense στην μέγιστη ευαισθησία. Επίσης το δοκίμασα με ένα καινούριο (αχρησιμοποίητο) DualSense και πάλι δε δουλεύει. 

Το δοκιμάσατε εσείς; Σας δουλεύει;

Δεν το εχω δοκιμάσει αλλά αμά δυναμώσεις για να γίνει το calibration μόνο κανένα πρωι που δουλεύουν οι γείτονες;

Δημοσ.

Νομίζω ότι η λειτουργία αφορά μόνο τα ηχεία της τηλεόρασης και όχι της ηχομπαρας.

Δεν έχω μπει στην διαδικασία να το δοκιμάσω αλλά επειδή έχω soundbar ,μου φαίνεται μάταιο..

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λύθηκε το θέμα. Πρέπει η έξοδος να είναι στην τηλεόραση και όχι σε κάποια άλλη βοηθητική συσκευή όπως η ηχόμπαρα. Οπότε γύρισα την έξοδο στην τηλεόραση, έκανα το calibrate και μετά ενεργοποίησα ξανά την ηχόμπαρα. 

Η ιδέα για την λύση του προβλήματος δεν ήταν δικιά μου αλλά βοήθησε ένα παιδί στο Facebook όπου έκανα ανάρτηση με το παραπάνω κείμενο. Ας μη το παίζουμε και έξυπνοι εκεί που άλλος έδωσε την λύση. 

Μόλις τώρα, George7Byron είπε

Νομίζω ότι η λειτουργία αφορά μόνο τα ηχεία της τηλεόρασης και όχι της ηχομπαρας.

Δεν έχω μπει στην διαδικασία να το δοκιμάσω αλλά επειδή έχω soundbar ,μου φαίνεται μάταιο..

όπως το λες φίλε μου. Μόλις πάτησα αποστολή είδα και το δικό σου post!

Δημοσ.

Εγώ όταν πατήσω soundbar σαν συσκευή hdmi η επιλογή 3d audio γκριζαρει για κάποιο λόγο.αν το αφήσω στο tv speakers κάνω κανόνικα calibration με την ηχομπαρα.δεν ξέρω τι το μπερδεύει.ισως ότι η ηχομπαρα πάει με οπτική σε one connect της Samsung.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thanofski είπε

Εγώ όταν πατήσω soundbar σαν συσκευή hdmi η επιλογή 3d audio γκριζαρει για κάποιο λόγο.αν το αφήσω στο tv speakers κάνω κανόνικα calibration με την ηχομπαρα.δεν ξέρω τι το μπερδεύει.ισως ότι η ηχομπαρα πάει με οπτική σε one connect της Samsung.

μόνο tv δέχεται , όχι hdmi η οπτικη ινα 

Δημοσ.

Έκανα το update και το 3d calibration,αλλά δεν πιάνει κάτι διαφορετικό το αυτί μου από πριν.Εχω την lg bx oled.Ακουτε διαφορα στον ηχο εσείς;

Δημοσ.

δε ξερω τι περιμενουν ακριβως να πετυχουν.

οι συγχρονες τηλεορασεις εχουν τοσο μα τοσο κακα κ μικρα ηχεία μεσα που οσο κ να τις καλιμπραρεις, δυσκολα να δεις καποια ιδιαίτερη διαφορα.
Και εγω το δοκιμασα πριν λιγο και οκ, βλεπω μια μικρηηηη αλλαγη αλλα τιποτα το ιδιαίτερο. 

αναγκαστικα στη σημερινη εποχη θελεις soundbar, surround ηχεια ή ακουστικα. με τα ηχεια της τηλεορασης πλεον δε γινεται δουλιτσα.

Δημοσ.

Χαλια κ σε εμενα κ να φανταστειτε οτι η τηλεοραση(sony) εχει 4 ηχεια ...Ελπιζουμε σε καποιο update να φτιαξει,γιατι στα ακουστικα ειναι φανταστικο!

Δημοσ.

χάνει δυναμικά σίγουρα αλλά κερδίζεις το 3d στου ήχους καθώς πλέον είναι καθαρά τοποθετημένες οι πηγές τους στο χώρο. εγώ το κράτησα πάντως να το δω κανά δύο μέρες να έχω και πιο ολοκληρωμένη άποψη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...