Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Georgram είπε Συγγνώμη πηγές σε πνευμονολόγο,είδε ότι έχεις τόσο χαμηλό οξυγόνο και δεν έκανε κάτι; Επίσης και σε νοσοκομείο αλλά και σε ιδιωτικό γιατρό που είχα πάει πάντα στο δείκτη το βάζανε και πάντα μου έλεγαν από 95 και πάνω είναι φυσιολογικό! Φιλε μου είσαι σίγουρα καλά; Στον πνευμονολογο και το δικο του και το δικο μου στο μικρο δαχτυλο εδιχναν 96 Σπανια να ειχα δει πανω απο 91-92 Το αν ειμαι σιγουρα καλα πως να το ξερω ? Δεν εχω κανενα συμπτωμα και self test αρνητικο και εχω κανει εδω και 4 μηνες και τα δυο εμβολια της Αστρα Εκανα και σπιρομετρηση ανεκτη για την ηλικα μου (63) και το καπνισμα 45 χρονια και αυριο θα κανω αξωνικη θωρακα και τριπλεξ καρδιας. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Georgram Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Στον πνευμονολογο και το δικο του και το δικο μου στο μικρο δαχτυλο εδιχναν 96 Σπανια να ειχα δει πανω απο 91-92 Το αν ειμαι σιγουρα καλα πως να το ξερω ? Δεν εχω κανενα συμπτωμα και self test αρνητικο και εχω κανει εδω και 4 μηνες και τα δυο εμβολια της Αστρα Δεν ρώτησες γιατί στο δείκτη δείχνει τόσο χαμηλά και αν είναι κάτι ανησυχητικό; Μήπως χρειάζεσαι κάποια περαιτέρω εξέταση/ακτινογραφία; Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις κοβιντ! Τι να πω φιλε μου δεν θέλω να σε αγχωσω αλλά το 85 είναι εξαιρετικά χαμηλό ακόμα και αν είναι μόνο στο δείκτη! Μήπως να έπαιρνες και μια δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό; 1
Baator Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ όταν κόλλησα covid, τις πρώτες μέρες το οξυγόνο ήταν πάντα καλά, πάνω από 96. Το μετρούσα τόσο συχνά που μπορούσα πλέον να μαντέψω πόσο θα δείξει. Όταν έπεσε κάτω από το 94-95, κατάλαβα αμέσως μεγάλη διαφορά στην αναπνοή μου και ότι κάτι χειροτέρεψε. Στο 90 πήγα στο νοσοκομείο γιατί ένιωθα πως στο σπίτι πλέον δεν θα την παλέψω. Για λίγες ώρες που έπεσε στο 86-87, που ήταν και το χαμηλότερο που έφτασα, ένιωθα πως πεθαίνω, πως πνίγομαι ζωντανός, ήταν σαν να είχα μια σακκούλα δεμένη στο κεφάλι. Γνωρίζω πως άτομα με συγκεκριμένες ασθένειες μπορούν να συνηθίσουν χαμηλότερα ποσοστά και να είναι τα "φυσιολογικά" τους, π.χ. ασθενείς με ΧΑΠ, αλλά και πάλι, δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να έχει σταθερά οξυγόνο στο 85 και να μην αισθάνεται έστω μια δυσφορία ή ο πνευμονολόγος που το παρακολουθεί να μην αγχώνεται καν. Βέβαια γιατρός δεν είμαι και απλά την εμπειρία μου λέω, αλλά εγώ στο 86-87 ένιωθα ότι πεθαίνω και με βάλανε κατευθείαν σε οξυγόνο. Την ένδειξη του 85 του Γιάννη πιο πιθανό σε λάθος της συσκευής θα την απέδιδα, ειδικά αν μετά έδειξε 96 κτλ. Το να πηδάει από το 85 στο 96 αμφιβάλλω ότι είναι νορμάλ ή ακόμα και ότι γίνεται. Μια δυσφορία θα την είχε αν ήταν πραγματικό το 85, ειδικά αν κατά τ' άλλα είναι υγιής και δεν έχει κάποια ασθένεια που να δικαιολογεί γενικά πεσμένο οξυγόνο. Η μάνα μου που έχει ΧΑΠ και πάλι στο 95-96 είναι συνέχεια. Just my 2 cents. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Georgram είπε Δεν ρώτησες γιατί στο δείκτη δείχνει τόσο χαμηλά και αν είναι κάτι ανησυχητικό; Μήπως χρειάζεσαι κάποια περαιτέρω εξέταση/ακτινογραφία; Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις κοβιντ! Τι να πω φιλε μου δεν θέλω να σε αγχωσω αλλά το 85 είναι εξαιρετικά χαμηλό ακόμα και αν είναι μόνο στο δείκτη! Μήπως να έπαιρνες και μια δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό; Εγραψα οτι θα κανω αυριο ακτινιγαρφια και αξωνικη θωρακα και triplex καρδιας. Θα δουμε.... Πριν λιγο μετρησα σε 4 δαχτυλα στα δυο χερια σε ολα 95 1
Georgram Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Εγραψα οτι θα κανω αυριο ακτινιγαρφια και αξωνικη θωρακα και triplex καρδιας. Θα δουμε.... Πριν λιγο μετρησα σε 4 δαχτυλα στα δυο χερια σε ολα 95 Ναι δεν είδα ότι είχες κάνει edit! Εύχομαι τότε να πάνε όλα καλά και να έχεις καλά αποτελέσματα! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Σαν συσκευη δεν νομιζω να κανει λαθος γιατι στα αλλα 4 μελη της οικογνειας παντα δειχνει 95-98
NikosKallithea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σαν συσκευη δεν νομιζω να κανει λαθος γιατι στα αλλα 4 μελη της οικογνειας παντα δειχνει 95-98 Γιαννη οπως και να εχει σου εύχομαι καλη ανάρρωση και υγεία 1
papoys1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω κανει και το εμβολιο και εκανα και self test αρνητικο Προχθεσινη φωτογραφια Γιάννη δεν παίζει να είχες 85 και να άντεχες στο σπίτι. Η σωστά δεν πήρες ένδειξη ή το εργαλείο έχει πρόβλημα . Εγώ έχω ένα από το lidl σε όλα τα δάχτυλα που δοκίμασα το ίδιο δείχνει 97-98 . Να το αφήνεις 4-5 δευτερόλεπτα αφού ανάψει ένδειξη. Μην το κλείνεις αμέσως. Προσωπικά όταν πέρασα τον ιό έπεσα μέχρι 92 αλλά δυσφορία στην αναπνοή δεν ένοιωσα ούτε εκεί. Το πέρασα πολύ χαλαρά στο σπίτι και θεωρώ ότι ένα μεγάλο υπέρ μου είναι ότι δεν πίνω , δεν καπνίζω , δεν έχω υποκείμενα νοσήματα , γενικά δεν παίρνω κάποιο χάπι ή άλλο σκεύασμα , κάνω βάδην αρκετά χιλιόμετρα και όταν πάω στο εξοχικό του δίνω και καταλαβαίνει. 10ωρα κλείνω κάνοντας εξωτερικές εργασίες οικοδομικές αγροτικές κ.λ.π. Και από ηλικία την ίδια έχουμε.😉 Συμπέρασμα. Προσέχετε την υγεία σας για να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Γιάννη δεν παίζει να είχες 85 και να άντεχες στο σπίτι. Η σωστά δεν πήρες ένδειξη ή το εργαλείο έχει πρόβλημα . Εγώ έχω ένα από το lidl σε όλα τα δάχτυλα που δοκίμασα το ίδιο δείχνει 97-98 . Να το αφήνεις 4-5 δευτερόλεπτα αφού ανάψει ένδειξη. Μην το κλείνεις αμέσως. Προσωπικά όταν πέρασα τον ιό έπεσα μέχρι 92 αλλά δυσφορία στην αναπνοή δεν ένοιωσα ούτε εκεί. Το πέρασα πολύ χαλαρά στο σπίτι και θεωρώ ότι ένα μεγάλο υπέρ μου είναι ότι δεν πίνω , δεν καπνίζω , δεν έχω υποκείμενα νοσήματα , γενικά δεν παίρνω κάποιο χάπι ή άλλο σκεύασμα , κάνω βάδην αρκετά χιλιόμετρα και όταν πάω στο εξοχικό του δίνω και καταλαβαίνει. 10ωρα κλείνω κάνοντας εξωτερικές εργασίες οικοδομικές αγροτικές κ.λ.π. Και από ηλικία την ίδια έχουμε.😉 Συμπέρασμα. Προσέχετε την υγεία σας για να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Ναι ετσι το εκανα παντα . Ευχαριστω. 1
vagos789 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αλλα των 50€ τα beurer ειναι πολυ αξιόπιστα, δεν χρειάζεσαι κατι παραπάνω Εχουμε ενα τετοιο, δειχνει τις πιο χαμηλες τιμες για καποιο λογο, τυπου 92-94
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Ελέγχετε και τις μπαταρίες απο καιρό σε καιρό,Η σύζυγος που εχει μηχανάκι να μετράει το σάκχαρο της έδειχνε κάτι τεράστια νούμερα κάποια στιγμή και όταν άλλαξε μπαταρία έδειχνε πάλι όσο έπρεπε. Να τις αλλάζετε έστω και προληπτικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα