Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Χθες πήγα σε πνευμονολο και μεταφέρω ότι μου είπε για τα οξύμετρα Ανεξάρτητα με το πόσο κοστίζουν ίδιο αποτέλεσμα δίνουν απλά τα πιο ακριβά είναι πιο γρήγορα. Το δικό μου των 50 ευρω έδειξε το ίδιο μα τι δικό του που ήταν πάρα πολύ πιο ακριβό. Επίσης μου είπε ότι μετράμε στο μικρό δάχτυλο σε πλήρη ηρεμία και περιμένουμε και λίγα δευτερόλεπτα Ποτέ με κρύα ή βρεγμένα δάχτυλα. 1 2
vagos789 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Εχουμε 3+ στην οικογενεια Το καθενα δειχνει αλλο αποτελεσμα Ο γιατρος απο το Σωτηρια μου ειπε να τα καθαριζω και να κοιταζω αυτο που δινει την μεγαλυτερη τιμη 2 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, vagos789 είπε Εχουμε 3+ στην οικογενεια Το καθενα δειχνει αλλο αποτελεσμα Ο γιατρος απο το Σωτηρια μου ειπε να τα καθαριζω και να κοιταζω αυτο που δινει την μεγαλυτερη τιμη Αυτό Αλλα των 50€ τα beurer ειναι πολυ αξιόπιστα, δεν χρειάζεσαι κατι παραπάνω 1
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 6 hours ago, Γιάννης Platano said: Χθες πήγα σε πνευμονολο και μεταφέρω ότι μου είπε για τα οξύμετρα Ανεξάρτητα με το πόσο κοστίζουν ίδιο αποτέλεσμα δίνουν απλά τα πιο ακριβά είναι πιο γρήγορα. Το δικό μου των 50 ευρω έδειξε το ίδιο μα τι δικό του που ήταν πάρα πολύ πιο ακριβό. Επίσης μου είπε ότι μετράμε στο μικρό δάχτυλο σε πλήρη ηρεμία και περιμένουμε και λίγα δευτερόλεπτα Ποτέ με κρύα ή βρεγμένα δάχτυλα. ειναι κατι το οποιο δεν σε νοιαζει αλλωστε η ακριβεια στις μετρησεις. ειτε δειξει 98 ειτε 96 ενα και το αυτο.ειτε δειξει 80 ειτε 82 παλι ενα και το αυτο
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, poulinos είπε ειναι κατι το οποιο δεν σε νοιαζει αλλωστε η ακριβεια στις μετρησεις. ειτε δειξει 98 ειτε 96 ενα και το αυτο.ειτε δειξει 80 ειτε 82 παλι ενα και το αυτο Για το σε ποιο δαχτυλο παιρνουμε την μετριση σε μενα τουλαχιστον ειχε μεγαλη σημασια . Στον δεικτη μου εβγαζε 85 και πανικοβληθηκα και στον μικρο 95 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για το σε ποιο δαχτυλο παιρνουμε την μετριση σε μενα τουλαχιστον ειχε μεγαλη σημασια . Στον δεικτη μου εβγαζε 85 και πανικοβληθηκα και στον μικρο 95 85-95 δεν παίζει με τιποτα το σενάριο. Τεστ covid εχεις κάνει;
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 μολις δοκιμασα 4 διαφορετικα δαχτυλα και σε ολα ειχα 96 με 98. samsung s10 plus On 15/09/2021 at 19:14, Γιάννης Platano said: Για το σε ποιο δαχτυλο παιρνουμε την μετριση σε μενα τουλαχιστον ειχε μεγαλη σημασια . Στον δεικτη μου εβγαζε 85 και πανικοβληθηκα και στον μικρο 95 συνηθως βλεπω σε δεικτη να το βαζουν
nickol-us Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Προσωπική εμπειρία απο επίσκεψη σε πνευμονολόγο καθώς παρουσίασα μετα-covid σύνδρομο. Αφού με έβαλε να κάνω βαθιές ανάσες τότε μου μέτρησε το οξυγόνο. Προφανώς θέλει να είναι σίγουρος οτι έχεις χρησιμοποιήσει σωστά τα πνευμόνια σου και οτι δεν θα πάρει λάθος μέτρηση από "κακή" αναπνοή. Η μέτρηση έγινε στον δείκτη και δεν έχω δει να κάνουν μέτρηση αλλού. Όταν χρειάστηκε να μετρήσουν τον υιό λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας το έκαναν πάλι στον δείκτη. Τώρα όσο αφορά την ποιότητα. Έχω αγοράσει φτηνό στα 12 ευρώ ενώ η πεθερά, του φαρμακείου στα 40. Το ένα(ακριβό) ήταν πολύ σταθερό ενώ το άλλο σου έβγαζε λίγο την πίστη με αποτέλεσμα να σε τρομάζει. Βέβαια η τελική μέτρηση ήταν κοντά. Φίλος που εργάζεται σε κλινική μου είπε επίσης το ίδιο πράγμα, τα κινέζικα κάνουν αρκετά παραπλήσιες μετρήσεις με τα επώνυμα-ακριβά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε 85-95 δεν παίζει με τιποτα το σενάριο. Τεστ covid εχεις κάνει; Εχω κανει και το εμβολιο και εκανα και self test αρνητικο Προχθεσινη φωτογραφια Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε 87 παλμοι σε ξαπλα;... Αραχτος σε πολυθρονα αλλα με φαρμακευτικη αγωγη για πιεση .
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 2 hours ago, Γιάννης Platano said: Εχω κανει και το εμβολιο και εκανα και self test αρνητικο Προχθεσινη φωτογραφια μπορει να μην ειχε πιασει καλα στο δαχτυλο κτλ.μπορεις αλλωστε να το κανεις 2 3 φορες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, poulinos είπε μπορει να μην ειχε πιασει καλα στο δαχτυλο κτλ.μπορεις αλλωστε να το κανεις 2 3 φορες Το εκανα τουλαχιστον 3 φορες . Οι παλμοι παντα τοσοι ειναι .
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 5 minutes ago, Γιάννης Platano said: Το εκανα τουλαχιστον 3 φορες . Οι παλμοι παντα τοσοι ειναι . οχι για τους παλμους αλλα για spo2 εννοω.
Georgram Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Συγγνώμη πηγές σε πνευμονολόγο,είδε ότι έχεις τόσο χαμηλό οξυγόνο και δεν έκανε κάτι; Επίσης και σε νοσοκομείο αλλά και σε ιδιωτικό γιατρό που είχα πάει πάντα στο δείκτη το βάζανε και πάντα μου έλεγαν από 95 και πάνω είναι φυσιολογικό! Φιλε μου είσαι σίγουρα καλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα