Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες πήγα σε πνευμονολο και μεταφέρω ότι μου είπε για τα οξύμετρα 

Ανεξάρτητα με το πόσο κοστίζουν ίδιο αποτέλεσμα δίνουν απλά τα πιο ακριβά είναι πιο γρήγορα. 

Το δικό μου των 50 ευρω έδειξε το ίδιο μα τι δικό του που ήταν πάρα πολύ πιο ακριβό. 

Επίσης μου είπε ότι μετράμε στο μικρό δάχτυλο σε πλήρη ηρεμία και περιμένουμε και λίγα δευτερόλεπτα 

Ποτέ με κρύα ή βρεγμένα δάχτυλα. 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Εχουμε 3+ στην οικογενεια

Το καθενα δειχνει αλλο αποτελεσμα

Ο γιατρος απο το Σωτηρια μου ειπε να τα καθαριζω και να κοιταζω αυτο που δινει την μεγαλυτερη τιμη 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Εχουμε 3+ στην οικογενεια

Το καθενα δειχνει αλλο αποτελεσμα

Ο γιατρος απο το Σωτηρια μου ειπε να τα καθαριζω και να κοιταζω αυτο που δινει την μεγαλυτερη τιμη 

Αυτό

Αλλα των 50€ τα beurer ειναι πολυ αξιόπιστα, δεν χρειάζεσαι κατι παραπάνω

• Thanks 1
Δημοσ.
6 hours ago, Γιάννης Platano said:

Χθες πήγα σε πνευμονολο και μεταφέρω ότι μου είπε για τα οξύμετρα 

Ανεξάρτητα με το πόσο κοστίζουν ίδιο αποτέλεσμα δίνουν απλά τα πιο ακριβά είναι πιο γρήγορα. 

Το δικό μου των 50 ευρω έδειξε το ίδιο μα τι δικό του που ήταν πάρα πολύ πιο ακριβό. 

Επίσης μου είπε ότι μετράμε στο μικρό δάχτυλο σε πλήρη ηρεμία και περιμένουμε και λίγα δευτερόλεπτα 

Ποτέ με κρύα ή βρεγμένα δάχτυλα. 

ειναι κατι το οποιο δεν σε νοιαζει αλλωστε η ακριβεια στις μετρησεις. ειτε δειξει 98 ειτε 96 ενα και το αυτο.ειτε δειξει 80 ειτε 82 παλι ενα και το αυτο

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

ειναι κατι το οποιο δεν σε νοιαζει αλλωστε η ακριβεια στις μετρησεις. ειτε δειξει 98 ειτε 96 ενα και το αυτο.ειτε δειξει 80 ειτε 82 παλι ενα και το αυτο

Για το σε ποιο δαχτυλο  παιρνουμε την μετριση σε μενα τουλαχιστον ειχε μεγαλη σημασια .

Στον δεικτη μου εβγαζε 85 και πανικοβληθηκα και στον μικρο 95

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Για το σε ποιο δαχτυλο  παιρνουμε την μετριση σε μενα τουλαχιστον ειχε μεγαλη σημασια .

85-95 δεν παίζει με τιποτα το σενάριο.

Τεστ covid εχεις κάνει;

Δημοσ.

μολις δοκιμασα 4 διαφορετικα δαχτυλα και σε ολα ειχα 96 με 98.

samsung s10 plus

On 15/09/2021 at 19:14, Γιάννης Platano said:

συνηθως βλεπω σε δεικτη να το βαζουν

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία απο επίσκεψη σε πνευμονολόγο καθώς παρουσίασα μετα-covid σύνδρομο.

Αφού με έβαλε να κάνω βαθιές ανάσες τότε μου μέτρησε το οξυγόνο. Προφανώς θέλει να είναι σίγουρος οτι έχεις χρησιμοποιήσει σωστά τα πνευμόνια σου και οτι δεν θα πάρει λάθος μέτρηση από "κακή" αναπνοή.

Η μέτρηση έγινε στον δείκτη και δεν έχω δει να κάνουν μέτρηση αλλού. Όταν χρειάστηκε να μετρήσουν τον υιό λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας το έκαναν πάλι στον δείκτη.

Τώρα όσο αφορά την ποιότητα. Έχω αγοράσει φτηνό στα 12 ευρώ ενώ η πεθερά, του φαρμακείου στα 40. Το ένα(ακριβό) ήταν πολύ σταθερό ενώ το άλλο σου έβγαζε λίγο την πίστη με αποτέλεσμα να σε τρομάζει. Βέβαια η τελική μέτρηση ήταν κοντά. Φίλος που εργάζεται σε κλινική μου είπε επίσης το ίδιο πράγμα, τα κινέζικα κάνουν αρκετά παραπλήσιες μετρήσεις με τα επώνυμα-ακριβά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

85-95 δεν παίζει με τιποτα το σενάριο.

Τεστ covid εχεις κάνει;

Εχω κανει και το εμβολιο και εκανα και self test αρνητικο

Προχθεσινη φωτογραφια 

TimePhoto_20210913_214836.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 hours ago, Γιάννης Platano said:

Εχω κανει και το εμβολιο και εκανα και self test αρνητικο

Προχθεσινη φωτογραφια 

μπορει να μην ειχε πιασει καλα στο δαχτυλο κτλ.μπορεις αλλωστε να το κανεις 2 3 φορες

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

μπορει να μην ειχε πιασει καλα στο δαχτυλο κτλ.μπορεις αλλωστε να το κανεις 2 3 φορες

Το εκανα τουλαχιστον 3 φορες . Οι παλμοι παντα τοσοι ειναι .

Δημοσ.
5 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Το εκανα τουλαχιστον 3 φορες . Οι παλμοι παντα τοσοι ειναι .

οχι για τους παλμους αλλα για spo2 εννοω.

Δημοσ.

Συγγνώμη πηγές σε πνευμονολόγο,είδε ότι έχεις τόσο χαμηλό οξυγόνο και δεν έκανε κάτι; 
Επίσης και σε νοσοκομείο αλλά και σε ιδιωτικό γιατρό που είχα πάει πάντα στο δείκτη το βάζανε και πάντα μου έλεγαν από 95 και πάνω είναι φυσιολογικό! Φιλε μου είσαι σίγουρα καλά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...