EnergosPolitis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ήμουν ποτέ fan του Hawkeye αλλά θα του δώσω μια ευκαιρία
ppanos7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Μα το κοινό της Marvel πάντα ήταν παιδιά και έφηβοι… τα comics της που ήταν για ένα πιο ενήλικο κοινό ήταν, είναι και θα είναι πολύ περιορισμένο… Ισως τοτε ήμασταν "άλλα παιδιά" και "άλλοι έφηβοι" εμείς.... Σημεία των καιρών, marketing για τους πολλούς.... Xάρηκα για την κουβεντούλα, φίλε μου 1
snips Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Τιν αφτό ρε; Για όσους ξέρουν, σ' αυτή τη ζωή υπάρχει μόνο ένας HAWKEYE: Spoiler
tagmax Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, mants118 είπε Απίστευτο comic αυτό και φυσικά το θυμάμαι σε ασπρόμαυρο!!!! Εγώ θυμάμαι τον "εξαϋλωτή" που είχε! Μικρός είχα κάνει έναν παρόμοιο από χαρτόνι 1
Que sera sera Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 4 hours ago, tagmax said: Εγώ θυμάμαι τον "εξαϋλωτή" που είχε! Μικρός είχα κάνει έναν παρόμοιο από χαρτόνι ROM εγγύηση, Oυδετεροποιητής λεγότανε το όπλο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα