klai9991 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, jmmys είπε Ποιοι είναι οι περισσότεροι;;;; Γνώμη μου, πρώτα δες ποιο αμάξι σου αρέσει περισσότερο από θέμα εμφάνισης, εξοπλισμού, εσωτερικό σαλόνι, σε ποιο αισθάνεσαι ωραία μέσα και μετά όποιο είναι σε καλύτερη κατάσταση,λιγότερους προκατόχους, και δες στα αντίστοιχα ειδικά φόρουμ για τι πράγματα μιλάνε. Μιας και σου αρέσουν τα γερμανικά, Golf, Eos, Polo, Fiesta, Ibiza, Corsa, Astra και επίσης Peugeot 208 και 308,δες και τα κάμπριο, Citroen C4, Fiat Punto, Fiat Stilo. Μετα πας στα ιαπωνικά, Auris είναι καλή επιλογή. Τέλος αν θες ένα κουβά πάνω σε ρόδες πας σε Yaris ή i20 ή Getz κλπ, αν θες κουβαδακι σε ρόδες πας σε i10,aygo. Απο θέμα εμφάνισης ξεκάθαρα τα Γερμανικά αυτοκίνητα αλλά από άποψη μηχανής σίγουρα τα Ιαπωνικά/Κορεάτικα είναι ένα βήμα πιο μπροστά τουλάχιστον από όσα έχω ακούσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, klai9991 είπε Απο θέμα εμφάνισης ξεκάθαρα τα Γερμανικά αυτοκίνητα αλλά από άποψη μηχανής σίγουρα τα Ιαπωνικά/Κορεάτικα είναι ένα βήμα πιο μπροστά τουλάχιστον από όσα έχω ακούσει. Πάρε τότε ιαπωνικό/ασιατικό,αφού σου είπαν οι άλλοι ότι ειναι ένα βήμα μπροστά μηχανικά, έτσι γενικά και αόριστα για το κάθε μοντέλο κάθε χρονολογίας. Τι ακούω🤣
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, klai9991 είπε Απο θέμα εμφάνισης ξεκάθαρα τα Γερμανικά αυτοκίνητα αλλά από άποψη μηχανής σίγουρα τα Ιαπωνικά/Κορεάτικα είναι ένα βήμα πιο μπροστά τουλάχιστον από όσα έχω ακούσει. Δεν έχεις ακούσει πως τα ασιατικά είναι απο άποψη μηχανής καλύτερα, γιατί ως τεχνολογία δεν είναι. Αυτό που έχεις ακούσει είναι το "δε σπάει, δε χαλάει" του μαστρομητσου που έχει ακόμα ένα Avensis 25ετίας. Στα λεφτά που κοιτάς, σημασία έχει να είναι καλά διατηρημένο κι όχι τόσο η μάρκα. Αν μιλούσαμε για αυτοκίνητα στην ίδια κατάσταση, το Golf με το Auris (παρόμοιας ηλικίας-γενιάς) είναι η μέρα με τη νύχτα σε άνεση, κράτημα, ηχομόνωση κλπ κλπ. Επίσης αφού λες πως θες μεγάλα ταξίδια (στην Κρήτη;) τα Toyota εκείνης της περιόδου είναι ακατάλληλα. Αν είναι για τα όρια του νησιού, τότε οκ, κάνεις δουλειά... 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 15/9/2021 στις 8:48 ΠΜ, klai9991 είπε Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Ως νέος οδηγός, σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο.Μου αρέσουν πολύ τα Γερμανικά (τύπου Golf/Ibiza) αλλά οι περισσότεροι μου τονίζουν να ΜΗΝ κοιτάω προς τα εκεί. Επίσης τα Ford Fiesta μου φαίνονται αξιόλογα.Οι περισσότεροι ωστόσο μου λένε "πάρε i10,yaris,auris κλπ.". Έχετε κάποια πρόταση εσείς? Ψάχνω για αυτοκίνητο που στην εμφάνιση είναι κατάλληλο για την ηλικία μου (είμαι 22) αλλά να μην το βάζω κάθε μήνα για service (στην καλύτερη). Υ.Γ Μπορώ να διαθέσω γύρω στα 5000€ ,προφανώς σε κάποιο μεταχειρισμένο. Αν δεν γινει σωστος μηχανικος ελεγχος και το πιο αξιοπιστο να παρεις παλι καθε μηνα στο συνεργειο θα εισαι!!! Η τιμη αποκτησης δεν λεει κατι.. Πρεπει να ξερεις στο καθε αυτοκινητο που πανε οι τιμες στα service! Επισης αμα εισαι τσακαλι ξερεις απο που θα παρεις τα ανταλλακτικα και εχεις και μαστορα με καλες τιμες στην εργασια ριχνεις το κοστος συν 30% απο αυτον που νομιζει οτι βρηκε ενα συνεργειο με καλες τιμες!!! Αν πας σε vag πρεπει να το παρεις απο ιδιωτη και να ειναι νοικοκυρης ωστε να μην πονεσει η τσεπη σου..! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα