klai9991 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Ως νέος οδηγός, σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο.Μου αρέσουν πολύ τα Γερμανικά (τύπου Golf/Ibiza) αλλά οι περισσότεροι μου τονίζουν να ΜΗΝ κοιτάω προς τα εκεί. Επίσης τα Ford Fiesta μου φαίνονται αξιόλογα.Οι περισσότεροι ωστόσο μου λένε "πάρε i10,yaris,auris κλπ.". Έχετε κάποια πρόταση εσείς? Ψάχνω για αυτοκίνητο που στην εμφάνιση είναι κατάλληλο για την ηλικία μου (είμαι 22) αλλά να μην το βάζω κάθε μήνα για service (στην καλύτερη). Υ.Γ Μπορώ να διαθέσω γύρω στα 5000€ ,προφανώς σε κάποιο μεταχειρισμένο.
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, klai9991 είπε Οι περισσότεροι ωστόσο μου λένε "πάρε i10,yaris,auris κλπ.". Καλο yaris και οχι κανενα αρχαίο σαπακι θα σου φυγει πανω απο 5Κ Οντως δες το Fiesta. To golf σε αυτο το ποσο επισης ξεχνα το μιας και θα ειναι κ αυτό τερμα μαπα και προβληματικο... 1
tutuyo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Ετσι γενικα οπως το θετεις, περα απο το τι σου αρεσει εσενα σαν σχεδιο, θα κοιταξεις να παρεις οσο το δυνατον νεωτερο και με λιγοτερα χιλιομετρα. Προσοχη στους μαντραδες 1
klai9991 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλο yaris και οχι κανενα αρχαίο σαπακι θα σου φυγει πανω απο 5Κ Οντως δες το Fiesta. To golf σε αυτο το ποσο επισης ξεχνα το μιας και θα ειναι κ αυτό τερμα μαπα και προβληματικο... Seat Ibiza??
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, klai9991 είπε Seat Ibiza?? Αναλογα το μοντέλο, δεν ειναι ιδανικη επιλογή παντως απο θεμα αξιοπιστίας, ειδικα πριν το 13-14 ειχαν θέματα.. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Πάντως αν μπορείς να ανέβεις στα 6κ(ή να βάλεις δόσεις το 1κ) έχεις σαφώς καλύτερες επιλογές.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μπες να οδηγησεις ενα golf και μετα τα ξαναλέμε
klai9991 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μπες να οδηγησεις ενα golf και μετα τα ξαναλέμε Τι εννοείς? 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Πάντως αν μπορείς να ανέβεις στα 6κ(ή να βάλεις δόσεις το 1κ) έχεις σαφώς καλύτερες επιλογές. Όπως?
meletis_m Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, klai9991 είπε Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Ως νέος οδηγός, σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο.Μου αρέσουν πολύ τα Γερμανικά (τύπου Golf/Ibiza) αλλά οι περισσότεροι μου τονίζουν να ΜΗΝ κοιτάω προς τα εκεί. Επίσης τα Ford Fiesta μου φαίνονται αξιόλογα.Οι περισσότεροι ωστόσο μου λένε "πάρε i10,yaris,auris κλπ.". Έχετε κάποια πρόταση εσείς? Ψάχνω για αυτοκίνητο που στην εμφάνιση είναι κατάλληλο για την ηλικία μου (είμαι 22) αλλά να μην το βάζω κάθε μήνα για service (στην καλύτερη). Υ.Γ Μπορώ να διαθέσω γύρω στα 5000€ ,προφανώς σε κάποιο μεταχειρισμένο. Στα λεφτά που θα δώσεις , υπολόγισε και ένα γενικό Service , άσχετα τι έχουν γράψει σε βιβλία συντήρησης . Auris και Yaris ήταν μια παρτίδα με το 1.33 κινητήρα που έιχε θέμα με κατανάλωση λαδιού εξ αρχής . Ότι και να αποφασίσεις να το πάς σε δικό σου συνεργείο για έλεγχο ή και αντιπροσωπεία . Σε αυτά τα λεφτά θα πήγαινα σε Hyundai ( έχουν και φθηνά αναλώσιμα- ανταλλακτικά ) και σε κανένα Opel Corsa D . όσο μπορείς απέφυγε τους εμπόρους , και εάν κινείσαι εντός πόλης πρότιμήσε βενζίνη και οχι Diesel . 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, klai9991 είπε Όπως? Βρίσκεις Ίμπιζα μετα το 13-14. Στο μεταξύ έπεσε στο μάτι μου αυτή η αγγελία. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315788687-toyota-yaris Πολύ χαμήλη η τιμή,πιθανόν κάτι έχει κάνει λάθος ή κάτι δεν πάει καλά,αλλά δεν χάνεις κάτι να κάνεις ενα τηλέφωνο. 1
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μπες να οδηγησεις ενα golf και μετα τα ξαναλέμε Μπες να οδηγησεις ενα golf των 5000 ευρω και μετα τα ξαναλεμε. 4
klai9991 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μπες να οδηγησεις ενα golf των 5000 ευρω και μετα τα ξαναλεμε. ?? 32 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Βρίσκεις Ίμπιζα μετα το 13-14. Στο μεταξύ έπεσε στο μάτι μου αυτή η αγγελία. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315788687-toyota-yaris Πολύ χαμήλη η τιμή,πιθανόν κάτι έχει κάνει λάθος ή κάτι δεν πάει καλά,αλλά δεν χάνεις κάτι να κάνεις ενα τηλέφωνο. 1000cc? Δεν πιστευω πως ειναι καλη ιδεα για εδω στην Κρητη..Επιπλεον σκεφτομαι να κανω μεγαλα ταξιδια οποτε εχω χρονο οποτε δεν..Ή κανω κατι λαθος?
Ioannisto Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Πρωτο αυτοκινητο στα 5.000ευρω, για να μη γινεις φιλος με το μηχανικο της γειτονιας, σου προτεινω toyota aygo.
korakios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ioannisto είπε Πρωτο αυτοκινητο στα 5.000ευρω, για να μη γινεις φιλος με το μηχανικο της γειτονιας, σου προτεινω toyota aygo. αν είναι με το σάπιο μοτέρ , προσπερνάς το μηχανικό και πάει πρέσα επίσης καλό έλεγχο για τυχών σαπίσματα (πόρτες και ουρανό κολονάκια ) Για μένα i10 και όταν αργότερα κάνεις χλμ βάζεις υγραέριο να πηγαίνεις εκδρομούλες Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από korakios
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, klai9991 είπε Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Ως νέος οδηγός, σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο.Μου αρέσουν πολύ τα Γερμανικά (τύπου Golf/Ibiza) αλλά οι περισσότεροι μου τονίζουν να ΜΗΝ κοιτάω προς τα εκεί. Επίσης τα Ford Fiesta μου φαίνονται αξιόλογα.Οι περισσότεροι ωστόσο μου λένε "πάρε i10,yaris,auris κλπ.". Έχετε κάποια πρόταση εσείς? Ψάχνω για αυτοκίνητο που στην εμφάνιση είναι κατάλληλο για την ηλικία μου (είμαι 22) αλλά να μην το βάζω κάθε μήνα για service (στην καλύτερη). Υ.Γ Μπορώ να διαθέσω γύρω στα 5000€ ,προφανώς σε κάποιο μεταχειρισμένο. Ποιοι είναι οι περισσότεροι;;;; Γνώμη μου, πρώτα δες ποιο αμάξι σου αρέσει περισσότερο από θέμα εμφάνισης, εξοπλισμού, εσωτερικό σαλόνι, σε ποιο αισθάνεσαι ωραία μέσα και μετά όποιο είναι σε καλύτερη κατάσταση,λιγότερους προκατόχους, και δες στα αντίστοιχα ειδικά φόρουμ για τι πράγματα μιλάνε. Μιας και σου αρέσουν τα γερμανικά, Golf, Eos, Polo, Fiesta, Ibiza, Corsa, Astra και επίσης Peugeot 208 και 308,δες και τα κάμπριο, Citroen C4, Fiat Punto, Fiat Stilo. Μετα πας στα ιαπωνικά, Auris είναι καλή επιλογή. Τέλος αν θες ένα κουβά πάνω σε ρόδες πας σε Yaris ή i20 ή Getz κλπ, αν θες κουβαδακι σε ρόδες πας σε i10,aygo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα