patrick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Καλημέρα σε όλους! Πως γίνεται και μερικές ταινίες σε dvd έχουν απαράδεκτα μικρές γραμματοσειρές; Είδα χθες το 'Confessions of a Dangerous Mind' και μου βγήκαν τα μάτια, άσε που έπρεπε να κολλήσω στην οθόνη για να τα δω. Πραγματικές ΨΕΙΡΕΣ!!! Υπάρχει κανένας τρόπος να αλλάξει αυτό; Απο τα settings του dvd player ας πούμε;
dim_b Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Ορισμένες εταιρίες χρησιμοποιούν άθλιες γραμματοσειρές στα DVD τους και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτε γι'αυτό.
patrick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Thanks φιλαράκι για την απάντηση! Οχι τίποτ' άλλο, να μην το ψάχνω και τζάμπα! Είναι πολύ μ@λ@κί@ πάντως να χρησιμοποιούν τόσο αισχρές γραμματοσειρές!!! Γιατί πρέπει ο χρήστης να βγάλει τα ματάκια του;
kogos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Thanks φιλαράκι για την απάντηση! Οχι τίποτ' άλλο' date=' να μην το ψάχνω και τζάμπα! Είναι πολύ μ@λ@κί@ πάντως να χρησιμοποιούν τόσο αισχρές γραμματοσειρές!!! Γιατί πρέπει ο χρήστης να βγάλει τα ματάκια του; [/b'] μπορείς να κάνεις μετατροπή στα fonts αλλά είναι κάτι που θα σου πάρει χρόνο... το έχω κάνει με τον εξής τρόπο (δεν ξέρω αν υπάρχει πιο εύκολος/γρήγορος γιατί δεν το έχω ψάξει)... Πρέπει να κάνεις αντιγραφή του dvd στο σκληρό δίσκο. Μετά κάνεις rip τους υπότιτλους (π.χ. με το subrip) και μετά κάνεις μετατροπή των sub αρχείων σε sup με το DVDSupTools. Χρησιμοποιείς μετά το ifoedit για να κάνεις νέο αρχείο ifo με τους υπότιτλους που έχεις πλέον στο αρχείο sup. Το μέγεθος γραμματοσειράς θα αυξηθεί αισθητά, αλλά θα σου πάρει πολύ ώρα για όλα αυτά τα βήμματα... Φυσικά όλα τα παραπάνω προγράμματα μπορείς να τα βρεις στο http://www.doom9.org
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.