Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είχα μια συζήτηση πριν με ένα φίλο, που θέλει να αλλάξει ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο του και μου είπε ότι βρήκε ένα στο alibaba που συνδέεται μέσω android στο youtube. Θυμόμουν πως για λόγους διάσπασης προσοχής, απαγορεύεται να υπάρχει στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου δυνατότητα σύνδεσης σε youtube, αναπαραγωγή ταινίας κτλ. Έχει αλλάξει κάτι ή κατάλαβε λάθος ο φίλος;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Καλησπέρα,

Είχα μια συζήτηση πριν με ένα φίλο, που θέλει να αλλάξει ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο του και μου είπε ότι βρήκε ένα στο alibaba που συνδέεται μέσω android στο youtube. Θυμόμουν πως για λόγους διάσπασης προσοχής, απαγορεύεται να υπάρχει στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου δυνατότητα σύνδεσης σε youtube, αναπαραγωγή ταινίας κτλ. Έχει αλλάξει κάτι ή κατάλαβε λάθος ο φίλος;

Ευχαριστώ

Ισχύει αλλα απενεργοποιείται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Ισχύει αλλα απενεργοποιείται.

Ναι, αλλά συνεπώς αν θέλει κάποιος, μπορεί να το χρησιμοποιήσει. 

Ευχαριστώ !

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chriskourou είπε

Ναι, αλλά συνεπώς αν θέλει κάποιος, μπορεί να το χρησιμοποιήσει. 

Ευχαριστώ !

Θεωρητικά λειτουργουν μονο με ησκωμενο χειροφρενο, στη πραξη έρχονται με byPass σε αυτη τη λειτουργεία By default, οποτε ναι παιζουν κανονικά τα πάντα... ειχα στο παλιο μου αυτοκινητο android 2 din που έκανε παπαδες (φυσικα και Youtube, netflix και τηλεοραση κλπ)... σαφως και το να βλεπεις ειναι παρανομο και σου αποσπα την προσοχή αλλα το Youtube για μουσικη με βολευε (δεν ειμαι πολυ μαχιμος με spotify κλπ αλλιως την ιδια δουλεια κάνουν θαρρω)

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ακομη και τα φτηνοτερα κινητα/ταμπλετ εχουν καλυτερη αναλυση απο τις ΟΕΜ οθονες αυτοκινητου δεν βλεπω τον λογο να θελεις να βλεπεις youtube στην οθονη του αυτοκινητου.

Η αποσπαση της προσοχης ειναι δεδομενη. Εαν θελεις μουσικη απο YT, στριμαρεις απο κινητο μεσω BT και εισαι αρχοντας

Αν και δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να χρησιμοποιει το youtube για μουσικη αντι του spotify/tidal καθαρα απο αποψη καταναλωσης δεδομενων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...