Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Εχθές έλαβα δώρο το ρούτερ Tenda AC10U και επειδή δεν γνωρίζω πολλά αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου μέσο ethernet και ως βασικό router. Στο κουτί λέει router αλλά και wifi extender. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Λογικα μπορεις σαν ρουτερ να το βαλεις ΜΕΤΑ το ρουτερ σου γιατι το αρχικο ρουτερ δουλευει και σαν μοντεμ που το τεντα Δεν ειναι μοντεμ. Το wifi extender που λεει ειναι οτι μπορεις να το χρησιμοποιήσετε και σαν αναμεταδοση.

Δημοσ.
Στις 15/9/2021 στις 2:37 ΜΜ, gorge18 είπε

Λογικα μπορεις σαν ρουτερ να το βαλεις ΜΕΤΑ το ρουτερ σου γιατι το αρχικο ρουτερ δουλευει και σαν μοντεμ που το τεντα Δεν ειναι μοντεμ. Το wifi extender που λεει ειναι οτι μπορεις να το χρησιμοποιήσετε και σαν αναμεταδοση.

Μπορω ομως οπως το εχω συνδεδεμενο στο αρχικο μου ρουτερ να το εχω σαν modem να το θεσω ετσι.

Δημοσ.

Μα αμα το εχεις στο ρουτερ του παροχου αυτο θα κανει την δουλεια του modem απλα εχοντας το πανω θα δουλευει το τεντα σαν ρουτερ. Σκεψου οτι το ρουτερ του παροχου κανει 4 δουλειες. Μοντεμ, ρουτερ, switch και wlan. το τεντα θα του "γλυτωσει" την δουλεια ρουτερ και αν εχει το τεντα και wifi θα του "γλυτωσει" και το wlan .

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/9/2021 στις 5:42 ΜΜ, gorge18 είπε

Μα αμα το εχεις στο ρουτερ του παροχου αυτο θα κανει την δουλεια του modem απλα εχοντας το πανω θα δουλευει το τεντα σαν ρουτερ. Σκεψου οτι το ρουτερ του παροχου κανει 4 δουλειες. Μοντεμ, ρουτερ, switch και wlan. το τεντα θα του "γλυτωσει" την δουλεια ρουτερ και αν εχει το τεντα και wifi θα του "γλυτωσει" και το wlan .

Κατάφερα και το σύνδεσα. Μπορώ να απενεργοποίησω το wifi του modem και να εχω ενεργό μόνο του Tenda η πρέπει και τα δυο να είναι ανοιχτά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...