KouMasGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Από τα νέα iphone 13, μέχρι το watch series 7 και το iPad mini. https://playsiders.com/ti-mas-edeixe-i-apple-sto-event-tou-septemvriou/
nikolasgrg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα! Με αφορμή την χθεσινή παρουσίαση, έχω μια απορία (ίσως χαζή). Το πλαϊνό "κενό" στα 13άρια τί είναι ακριβώς? Αυτό το "κενό" υπάρχει και στις επίσημες φωτογραφίες του 12. Αλλά στο δικό μου 12 pro max δεν υπάρχει τέτοιο "κενό".
KouMasGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, nikolasgrg είπε Καλημέρα! Με αφορμή την χθεσινή παρουσίαση, έχω μια απορία (ίσως χαζή). Το πλαϊνό "κενό" στα 13άρια τί είναι ακριβώς? Αυτό το "κενό" υπάρχει και στις επίσημες φωτογραφίες του 12. Αλλά στο δικό μου 12 pro max δεν υπάρχει τέτοιο "κενό". Είναι το panel του 5G antenna. Δεν μπορεί να μην το έχεις.
ksessalonikios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 νομίζω έχει να κάνει με το 5g στην Αμερική, και το δικό μου δεν έχει.
nikolasgrg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, KouMasGR είπε Είναι το panel του 5G antenna. Δεν μπορεί να μην το έχεις. δεν το έχω 100%. Το θέμα είναι ότι άλλη κεραία έχει το δικό μας και άλλη το αμερικάνικο?
KouMasGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε νομίζω έχει να κάνει με το 5g στην Αμερική, και το δικό μου δεν έχει. Α αυτό δεν το γνωρίζω. Δεν είμαι και κάτοχος του κινητού οπότε και γω σας λέω ότι βλέπω. Μπορεί να έχει διαφορά όντως με την χώρα.
ksessalonikios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, nikolasgrg είπε δεν το έχω 100%. Το θέμα είναι ότι άλλη κεραία έχει το δικό μας και άλλη το αμερικάνικο? έχει διαφορά... https://www.theverge.com/circuitbreaker/2020/10/13/21515128/iphone-12-mini-pro-max-mmwave-5g-antenna-window 1
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι πιο εντυπωσιακό. Το ερωτημα τώρα ειναι το εξης: Αξιζει η αντικατάσταση του 11 με 13 Mini ή ειναι προτιμότερο το 12 Mini? Γιατι μου βγαινει "επιδότηση" (εταιρική - όχι παρόχου) τέλος του μήνα και εαν ειναι να εφαρμοσω το εως τωρα σύστημα (γενια παρα γενιά/ακα καθε 2 χρόνια day 1 αγορά) θα πρεπει να κανονισω με καταστημα απο τώρα... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis
onelonelystar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 αν καλύπτει αρκετό μέρος της αγοράς η επιδότηση, τότε go for it, αλλιώς δεν νομίζω να υπάρχει λόγος. Εκτός αν θες να έχεις το latest and greatest. 2
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, onelonelystar είπε αν καλύπτει αρκετό μέρος της αγοράς η επιδότηση, τότε go for it, αλλιώς δεν νομίζω να υπάρχει λόγος. Εκτός αν θες να έχεις το latest and greatest. By default 5 κατοστάρικα ειναι... τεχνικά αξιζει να το παραγγειλω/περιμένω (στα 900 πανω κατω λογικά) ή να παρω το 12Mini κ τελειωσε; Γιατι σε πρωτη αναγνωση περα απο τη μικρη διαφορα στη μπαταρία δε βλέπω κατι άλλο κρισιμο
koutsis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, paylidis είπε Η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι πιο εντυπωσιακό. Το ερωτημα τώρα ειναι το εξης: Αξιζει η αντικατάσταση του 11 με 13 Mini ή ειναι προτιμότερο το 12 Mini? Γιατι μου βγαινει "επιδότηση" (εταιρική - όχι παρόχου) τέλος του μήνα και εαν ειναι να εφαρμοσω το εως τωρα σύστημα (γενια παρα γενιά/ακα καθε 2 χρόνια day 1 αγορά) θα πρεπει να κανονισω με καταστημα απο τώρα... Μόνο αν σου καλύπτει όλο το πόσο του 13 η επιδότηση, αλλιώς και το 12 σχεδον ίδιο είναι.. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από koutsis 1
onelonelystar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 νομίζω όμως πως το 11 που έχεις τώρα έχει καλύτερη μπαταρία από το 12 mini. 1
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, onelonelystar είπε νομίζω όμως πως το 11 που έχεις τώρα έχει καλύτερη μπαταρία από το 12 mini. ναι όντως ειναι 3100 αν θυμαμαι καλα. Δε με ζοριζει να μεινω και με το 11 ουτε εχει κάτι, για την αλλαγη και μονο το σκεφτομαι και περιμενα το 13... Η μπαταρία του 11 τα ΣΚ που δε το πεθαινω τα βγαζει ολοκληρα (φορτιση Παρασκευη βραδυ κ μετα Κυριακη βράδυ), καθημερινες που το χρησιμοποιώ παρα πολύ φορτίζω καθε βράδυ βρισκόμενος μεταξύ 30-40% συνηθως, κοινως δεν εχω θεμα να φορτίζω καθε βράδυ, αλλα μη παω σε 12 ή 13 και δε μου βγαζει τη μερα (αυτο θα ήταν θέμα οντως)..
koutsis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, paylidis είπε ναι όντως ειναι 3100 αν θυμαμαι καλα. Δε με ζοριζει να μεινω και με το 11 ουτε εχει κάτι, για την αλλαγη και μονο το σκεφτομαι και περιμενα το 13... Η μπαταρία του 11 τα ΣΚ που δε το πεθαινω τα βγαζει ολοκληρα (φορτιση Παρασκευη βραδυ κ μετα Κυριακη βράδυ), καθημερινες που το χρησιμοποιώ παρα πολύ φορτίζω καθε βράδυ βρισκόμενος μεταξύ 30-40% συνηθως, κοινως δεν εχω θεμα να φορτίζω καθε βράδυ, αλλα μη παω σε 12 ή 13 και δε μου βγαζει τη μερα (αυτο θα ήταν θέμα οντως).. Γιατί θες να πας σε mini και όχι στο κανονικά 12,13?
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Γιατί θες να πας σε mini και όχι στο κανονικά 12,13? a) λογω budget (δε μου παει b) με ενοχλουν λιγο οι 6.1" του 11 στην τσεπη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα