Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

σου ειπε 6gb φωτογραφιες ,οχι ανοιξε 16 apps

Εγω όμως μιλησα για ram management,so....

Επισης οπως τονισα και στο σχολιο μου,και οι 2 υποστηριχτες(iphone/android)για σφαλιαρες είναι ωρες ωρες,δεν παιρνω το μέρος κανενός από τους 2.

Απλα αυτοί που προκαλουν τις περισσοτερες φορες ειναι αυτοι σε Android μερια,ειδικα οι κάτοχοι φθηνότερων μοντέλων.

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγω όμως μιλησα για ram management,so....

Επισης οπως τονισα και στο σχολιο μου,και οι 2 υποστηριχτες(iphone/android)για σφαλιαρες είναι ωρες ωρες,δεν παιρνω το μέρος κανενός από τους 2.

Απλα αυτοί που προκαλουν τις περισσοτερες φορες ειναι αυτοι σε Android μερια,ειδικα οι κάτοχοι φθηνότερων μοντέλων.

υπερβολες πολλες κ απο τις 2 μεριες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Herald είπε

Σοκ έχει πάθει αυτός / αυτή που σου έκανε like όταν γράφει πως τα iPhone έχουν 120hz refresh rate ενώ...δεν έχουν :P 

Ναι αλλά δεν βλέπω αυτόν/αυτή με iphone να μπαίνει στα αντίστοιχα θέματα Android και να μας κάνει διάλεξη για τεχνικά χαρακτηριστικά όπως τώρα έβαλε η apple 120hz καλώς ήλθε...και σιγά τα 120hz στα κινητά οκ καλοδεχούμενο και η apple εταιρία είναι και θέλει να προμοτάρει όταν το κρίνει . Το σημαντικό είναι ότι εξελίσσει διαφορετικά πράγματα όπως το mini/13 για παράδειγμα ενώ όλοι οι άλλοι σου προσφέρουν μόνο 7-8 ίντσα mini tablet για κινητό ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...