damoclesword Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Τελευταία αντιμετωπίζω το εξής "πρόβλημα" με το Chrome στο κινητό μου. Όταν ανοίγω την εφαρμογή στο home page της συνήθως μου έβγαζε καρφιτσωμενες τις ιστοσελίδες που επισκεπτόμουν πιο συχνά. Όμως τώρα πια μου βγάζει randomly ιστοσελίδες που είχα επισκεφτεί μια φορά ή που τις είχα ανοίξει πολύ καιρό πριν. Τις καταργώ με την ελπίδα ότι έτσι θα εμφανιστούν πάλι οι προηγούμενες ιστοσελίδες μου. Αλλά μάταια. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν άλλαξα απολύτως τίποτα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Επισυνάπτω και ένα screenshot για να σας δείξω την αρχική σελίδα και τις τυχαίες αυτές ιστοσελίδες. Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κανείς πώς αλλάζει αυτό;
jim_p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Εχεις κανει sync με το gmail που εχεις στον chrome του pc? Γιατι σιγουρα απο εκει τις τραβαει...
damoclesword Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, jim_p είπε Εχεις κανει sync με το gmail που εχεις στον chrome του pc? Γιατι σιγουρα απο εκει τις τραβαει... Ναι έχω κάνει. Αλλά πώς τραβάει από το Gmail; Δεν καταλαβαίνω. Πχ είχα ανοίξει μια φορά τον easy fm από το browser του κινητού και από τότε μου βγάζει την ιστοσελίδα του συνέχεια. Αλλά ποτέ δεν έλαβα email ή κάποια διαφήμιση από easy fm στο Gmail μου, ώστε να πεις ότι βρήκε κάποιο σχετικό αρχείο και τώρα μου εμφανίζει το λινκ...
jim_p Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν με καταλαβες. Στον chrome του pc εχεις βαλει το gmail σου (το google account σου για την ακριβεια), οποτε συγχρονιζει κωδικους, bookmarks, σελιδες στην new tab κλπ με τον chrome του κινητου, επειδη εχεις βαλει τον ιδιο λογαριασμο και εκει. Με πιο απλα λογια, αυτα που βλεπεις και επισκεπτεσαι στο pc, συγχονιζονται με αυτα στο κινητο και το αναποδο.
damoclesword Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, jim_p είπε Δεν με καταλαβες. Στον chrome του pc εχεις βαλει το gmail σου (το google account σου για την ακριβεια), οποτε συγχρονιζει κωδικους, bookmarks, σελιδες στην new tab κλπ με τον chrome του κινητου, επειδη εχεις βαλει τον ιδιο λογαριασμο και εκει. Με πιο απλα λογια, αυτα που βλεπεις και επισκεπτεσαι στο pc, συγχονιζονται με αυτα στο κινητο και το αναποδο. Ααα οκ, τώρα το 'πιασα! Ναι όντως, αλλά πραγματικά τις σελίδες που μου βγάζει συνεχώς δεν τις έχω επισκεφτεί καν από το PC. Και άντε να έχω μπει μια φορά από το κινητό. Φαντάσου χτες έκανα διαγραφή όλων των δεδομένων από το Chrome στο κινητό μου, οι συντομεύσεις αυτές σβήστηκαν από το home screen και είπα να ανοίξω να μπω στο Insomnia με καθαρό ιστορικό. Δεν μου το εμφάνισε μετά σαν συντόμευση. Μπαίνω Skroutz κατόπιν. Το ίδιο. Μετά μπήκα σε μια άλλη σελίδα τύπου AliExpress που δεν μπαίνω γενικά, και μου την εμφάνισε ως συντόμευση! Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει για συγκεκριμένες ιστοσελίδες αυτό ενώ για άλλες όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα