Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι 30 χρονών και λάτρης της μουσικής. Βέβαια αυτό το λένε πολλοί. Αλλά εγώ το εννοώ, ακούω πολλές ώρες την ημέρα μουσική ενώ δουλεύω πχ. Έπαιζα και βιολί για χρόνια. Σαν γούσταρα rock, κλασική, pop και rnb κυρίως. Πλέον όμως δεν βρίσκω μουσική που να με τραβάει εύκολα. Ακόμα και όταν ήμουν λύκειο έβρισκα συνέχεια τραγούδια που ενθουσιαζόμουν. Ποπ δεν άκουγα φουλ, τη μαντόνα πχ δεν την συμπαθούσα αλλά την θεωρούσα νο 1 στο ειδος της. Τώρα ακόμα και σε αυτά τα mainstream όλες είναι αδιάφορες φωνητικά και καλλιτεχνικά και είναι κατι σαν influencers που παράλληλα τραγουδάνε. Δεν βοηθάει και ότι το κινητό δεν έχει ραδιο (iphone γαρ). Περισσότερο καταλήγω να ακούω τραγούδια πριν το 2010. Μαρεσε πολυ το bad boy από πρόσφατα αλλά γενικά δεν βρίσκω τίποτα που να κολλήσω. Νομίζω ότι οι παλιοί μεγάλωσαν και οι νέοι δεν λένε και τίποτα (σε γενικές γραμμές).

Δημοσ.

Γενικά οι μουσικάρες των 80s-90s δεν υπάρχουν πια, για διάφορους λόγους.

Παρόλα αυτά υπάρχουν νέοι μουσικοί που βγάζουν ωραία τραγούδια.

Απλά αυτή η τραπ (που δεν το θεωρώ καν μουσική) έχει γεμίσει τον τόπο 🤢🤮

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/9/2021 στις 1:04 ΜΜ, onelonelystar είπε

Απλά αυτή η τραπ (που δεν το θεωρώ καν μουσική) έχει γεμίσει τον τόπο 🤢🤮

Σε παρακαλώ. Μην σε επηρεάζουν Έλληνες βαπτιστές.

Αυτό το "τραπ" που έχουμε εδώ Ελλάδα είναι μια παρεξήγηση. Όσο παρεξήγηση είναι που λέμε τα Χόρρορ -> Θρίλλερ, έτσι είναι και αυτό.

TRAP είναι είδος μουσικής, με αρκετά μεγάλο χάσμα στα bpm μεταξύ 70 και 100, και έχει χαρακτηριστικό ρυθμό. Είναι ρυθμός ηλεκτρονικής μουσικής εξέλιξης, χωρίς ταβάνι, όπως τα περισσότερα genre βλ. house.

Οι σημερινοί Rapper στην Ελλάδα που μιλάνε για τα εξής : 

α. μεγάλωσαν δυσκολότερα απ' όλους εμάς

β. καταναλώνουν ναρκωτικά

γ. μπαίνουν γρήγορα στις στροφές με το όχημα τους

δ. Δεν σέβονται καθόλου τις αρχές και την ελληνική αστυνομία

.. δεν είναι μουσικοί. Είναι μόνο τα παραπάνω, και τα λένε σε έναν generic trap ρυθμό του κώλου, στη καλύτερη, που φτιάχνω και εγώ ο εξίσου άσχετος στο FruityLoops εντός μιας ώρας.

ΑΚΟΜΑ βρίσκω μερικά νέα ταλεντάκια, απλά σου εύχομαι να μην περιορίζεσαι σε genre (ρυθμούς / συναισθήματα), και να ανακαλύψεις νέα. Έτσι τη σκαπούλαρα και εγώ γιατί είχα και έχω το ίδιο συναίσθημα. Μη περιμένεις εξελίξεις αυτών που άκουγες, δέξου νέους ρυθμούς.

Δημοσ.
Στις 14/9/2021 στις 7:51 ΜΜ, Michelanjelo είπε

Είμαι 30 χρονών και λάτρης της μουσικής. Βέβαια αυτό το λένε πολλοί. Αλλά εγώ το εννοώ, ακούω πολλές ώρες την ημέρα μουσική ενώ δουλεύω πχ. Έπαιζα και βιολί για χρόνια. Σαν γούσταρα rock, κλασική, pop και rnb κυρίως. Πλέον όμως δεν βρίσκω μουσική που να με τραβάει εύκολα. Ακόμα και όταν ήμουν λύκειο έβρισκα συνέχεια τραγούδια που ενθουσιαζόμουν. Ποπ δεν άκουγα φουλ, τη μαντόνα πχ δεν την συμπαθούσα αλλά την θεωρούσα νο 1 στο ειδος της. Τώρα ακόμα και σε αυτά τα mainstream όλες είναι αδιάφορες φωνητικά και καλλιτεχνικά και είναι κατι σαν influencers που παράλληλα τραγουδάνε. Δεν βοηθάει και ότι το κινητό δεν έχει ραδιο (iphone γαρ). Περισσότερο καταλήγω να ακούω τραγούδια πριν το 2010. Μαρεσε πολυ το bad boy από πρόσφατα αλλά γενικά δεν βρίσκω τίποτα που να κολλήσω. Νομίζω ότι οι παλιοί μεγάλωσαν και οι νέοι δεν λένε και τίποτα (σε γενικές γραμμές).

Μεγάλωσες και κουράστηκες. Όταν ησουν μικρότερος και γούσταρες υπήρχαν οι αντίστοιχοι Michelangelo και έλεγαν τα ίδια που γραφεις εσυ τωρα. 

• Like 1
Δημοσ.

και μεγαλωσες και δεν υπαρχει σοβαρη μουσικη πλεον (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων).......ολα ειναι ενα αναμασημα του 70-80...

Δημοσ.
Στις 29/9/2021 στις 8:42 ΠΜ, sellsoap είπε

και μεγαλωσες και δεν υπαρχει σοβαρη μουσικη πλεον (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων).......ολα ειναι ενα αναμασημα του 70-80...

Βασικά νιώθω σαν να μην εχουν αυτοεποιθηση τα σημερινα τραγούδια. Αισθανομαι σαν ολα να εχουν ενα ψιλοχαλαρο lounge υφάκι. Υπάρχουν τραγούδια πολύ γνωστά που ανακάλυψα πρόσφατα και είναι παλιά. Πχ τo cover της Gwen Stefani, it's my life. To reflection απο την Aguilera που εχει την πιο γαματη φωνη στην ποπ. Τώρα έχουμε κάποιες σχεδόν τραγουδίστριες (γιατι δεν ειναι αφωνες αλλα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο) όπως η Selena Gomez.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...