geopro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρόκειται να αντικαταστήσω τόν ανεμιστήρα cpu σ'ένα Dell G3 3779. Είναι θορυβώδης, κάτι σαν κροτάλισμα ένα πράγμα. Η αντιπροσωπεία ζητά 60€ μόνο για τό ανταλλακτικό ! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ σε μαγαζί με σοβαρά aftermarket προϊόντα; Θέλω να βάλω κάτι σωστό και αθόρυβο, χωρίς να πληρώσω τα 60€ που ζητά η αντιπροσωπεία. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από geopro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 To γοογλ είναι φίλος μας Dell G3 3779 fan https://www.tolaptop.gr/anemistiraki-laptop-dell-g3-3579-3771-left-cpu-cooling-fan-laptop-parts-f382 Αν το ανοίξεις κιόλας να το δεις θα είναι καλύτερα ώστε να μειώσεις την πιθανότητα να πάρεις κάτι λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, geopro είπε Πρόκειται να αντικαταστήσω τόν ανεμιστήρα cpu Το έχετε ξανακάνει σε λάπτοπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Ελα ρεε αυτό είναι πιο εύκολο από το δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, nickol-us είπε To γοογλ είναι φίλος μας Dell G3 3779 fan https://www.tolaptop.gr/anemistiraki-laptop-dell-g3-3579-3771-left-cpu-cooling-fan-laptop-parts-f382 Αν το ανοίξεις κιόλας να το δεις θα είναι καλύτερα ώστε να μειώσεις την πιθανότητα να πάρεις κάτι λάθος. Ναι το έψαξα πριν ποσταρω, μάλιστα το λινκ σου βγαίνει και πάνω-πανω , αλλά εξακολουθώ να αναρωτιέται ποια αφτερμαρκετ προϊόντα κάνουν δουλειά σωστά και αθόρυβα. 27 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Το έχετε ξανακάνει σε λάπτοπ; Στο συγκεκριμένο μηχάνημα η πρόσβαση είναι εύκολη. Σ' άλλα μηχανήματα πρέπει να "λύσεις" όλο το λάπτοπ για να φτάσεις στον ανεμιστήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, geopro είπε Ναι το έψαξα πριν ποσταρω, μάλιστα το λινκ σου βγαίνει και πάνω-πανω , αλλά εξακολουθώ να αναρωτιέται ποια αφτερμαρκετ προϊόντα κάνουν δουλειά σωστά και αθόρυβα. Πάσο, αν ζητάς συγκεκριμένα δεν μπορώ να σου πω. Μόνο κάποιος που έχει πραγματική εμπειρία και απο το συγκεκριμένο ανεμιστήρα ή μαγαζί θα μπορούσε να σου απαντήσει. Προσωπικά έχω κάνει μια μόνο αλλαγή σε λάπτοπ μου ,πήγα στο πρώτο μαγαζί που το βρήκα πιο φτηνά και μέχρι σήμερα δεν έχω πρόβλημα. Αν είναι τυχαίο γεγονός ή κανόνας δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ελα ρεε αυτό είναι πιο εύκολο από το δικό μου. Λες με λίγο w40 να φτιάξει ; Μπα... προσωρινά μόνο. Λίγο σπρέι θα έχει νόημα μόνο αν λειτουργεί κανονικά και απλώς το συντηρούμε κάνοντας καθαρισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Εμένα το δικό μου (άλλη μάρκα/ μοντέλο) πριν τρία χρόνια άρχισε το ανεμιστηράκι να τρίβεται στις γρίλιες. Το έσπρωξα λίγο με μία παραμάνα σε δύο-τρία σημεία και μέχρι τώρα είναι εντάξη. Ούτε καν έβγαλα το καπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, geopro είπε Λες με λίγο w40 να φτιάξει ; Μπα... προσωρινά μόνο. Λίγο σπρέι θα έχει νόημα μόνο αν λειτουργεί κανονικά και απλώς το συντηρούμε κάνοντας καθαρισμό. Καταρχήν το έχεις ανοίξει ποτέ να δεις αν έχει σκόνη ή χνούδια? Γιατί αυτά προκαλούν πολλές φορές φθορές σε διάφορα σημεία. Π.χ ενδέχεται να έχει πιάσει κάτι τέτοιο το γραναζακι που έχει και με την ζέστη που προκάλεσε η σκόνη/χνούδι να τα έφτυσε. Αν είναι κάτι τέτοιο για εμένα πας για αλλαγή και μετά τακτικό καθαρισμό (ανάλογα το χώρο που είναι). Εγώ τη να πω που πρέπει να το λύσω όλο γιατί είναι από κάτω από την μητρική. Και εκεί που το έχω είναι πεντακάθαρα γι'αυτό το προσέχω και είναι καθαρό. 22 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εμένα το δικό μου (άλλη μάρκα/ μοντέλο) πριν τρία χρόνια άρχισε το ανεμιστηράκι να τρίβεται στις γρίλιες. Το έσπρωξα λίγο με μία παραμάνα σε δύο-τρία σημεία και μέχρι τώρα είναι εντάξη. Ούτε καν έβγαλα το καπάκι. Έτυχε. Δεν είναι πάντα έτσι. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 στο θεμα με ψυκτρες και case mod εβαλα μια δικια μου πηγαινε και κοιτα την , λιγο ακουγεται ο αερας αλλα δεν μασαει τιποτα ολα τζαμπα με βγηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε στο θεμα με ψυκτρες και case mod εβαλα μια δικια μου πηγαινε και κοιτα την , λιγο ακουγεται ο αερας αλλα δεν μασαει τιποτα ολα τζαμπα με βγηκαν Έβαλες ψήκτρα σε λάπτοπ? Εκτός αν εννοείς Deepcool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, GATE123 είπε Έβαλες ψήκτρα σε λάπτοπ? Εκτός αν εννοείς Deepcool Παγωτο ολα!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, triplex1 είπε Παγωτο ολα!!!!!! Ααα πατέντα με ρύθμιση στροφών βλέπω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Ααα πατέντα με ρύθμιση στροφών βλέπω.... Εννοειται οτι υπαρχει ρυθμιστης στροφων , αλλιως τυφλα να'χουν τα Boing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, triplex1 είπε Εννοειται οτι υπαρχει ρυθμιστης στροφων , αλλιως τυφλα να'χουν τα Boing Όχι νόμιζα ότι είναι σε μια μόνιμη ισχύει όπως τα pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα