pcmasterrace123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα από ότι έχω διαβάσει το εκπα προσφέρει μαθήματα ξένων γλωσσών σε αρκετά φτηνές τιμές σε σχέση με ένα φροντιστήριο και θα με ενδιέφερε να παρακολουθήσω κάποια ξένη γλώσσα.Είχα όμως μερικές απορίες για όσους παρακολουθούν κάποια γλώσσα εκεί : 1)Τα μαθήματα εκεί είναι το ίδιο καλά με τα μαθήματα ενός φροντιστηρίου; 2)Το κόστος των βιβλίων περιλαμβάνεται στην τιμή ή θα χρειαστεί να πληρώσω επιπλέον χρήματα για την απόκτηση τους; 3)Μέχρι πότε είναι οι εγγραφές; Επίσης τελειώνοντας μία τάξη πχ B2 η C1 θα βρίσκομαι σε θέση να δώσω εξετάσεις για το αντίστοιχο πτυχίο. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από pcmasterrace123
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, τα βιβλία δεν περιλαμβάνονται στο κόστος. Εγώ έκανα ιαπωνικά ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Τα τμήματα που πάνε για πτυχίο πχ C1 έχουν λίγο υψηλότερα δίδακτρα, αν δεν ξεκινάς από το 0 πρέπει να δώσεις κατατακτήριες εξετάσεις για να δουν αν εισαι στο C1 αλλιώς μπορεί να σε βάλουν στο Β2. Γενικά έχε κόσμο για τα τμήματα που πάνε σε πτυχίο. Νομίζω αυτή την περίοδο γίνονται εγγραφές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα