Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζω σε διαφορες στοιχηματικες μικροποσα και κανω σχετικα συχνα αναληψεις. Με μεγαλυτερη τα 900 ευρω και πιο γρηγορη αναληψη σε μια ωρα. Με την viva wallet ηταν το πιο συντομο. Τωρα εκανα δυο αναληψεις την Πεμπτη 700 και 1100 ευρω σε καρτα της Εθνικης που εχω χρησιμοποιησει ξανα για ποσο 300 ευρω. Οι αναληψεις απο την εταιρεια φαινονται ολοκληρωμενες. Στο ebanking βλεπω πιστωση σε χρεωστικη καρτα την Κυριακη 1100 και 700 ευρω αλλα δεν ειναι σε κανενα υπολοιπο διαθεσιμα!! Ουτε στον λογαριασμο που ειναι συνδεδεμενη η καρτα, ουτε στο υπολοιπο της καρτας!! Εχω τρελαθει! Πηρα τηλεφωνα στην Εθνικη και λενε οτι ειναι θεμα εως 10(!) εργασιμων ημερων να πιστωθουν κανονικα τα χρηματα!! Εχει συμβει σε καποιον αλλον?? Μηπως δεν πιστωθουν καθολου τελικα και τσαμπα κανω ονειρα για ψωνια και χρεη???

Screenshot_19.jpg

Screenshot_20.jpg

Δημοσ.

Ότι θα πιστωθούν, θα πιστωθούν. Δεν υπάρχει θέμα περί αυτού. Εγώ που το χρησιμοποιούσα συχνά πυκνά στο Euro τα κέρδη συνήθως ήθελαν να εμφανιστούν στην κάρτα 2 εργάσιμες και να είναι διαθέσιμα σε άλλες 1-2 εργάσιμες.
Τώρα αν είναι απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό ήθελαν θυμάμαι 2 εργάσιμες (και μια-δύο φορές την επόμενη εργάσιμη).
Όλα αυτά σε Alpha Bank όμως.

Τώρα έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα τα επεξεργάζεται η κάθε τράπεζα. Αν σου είπαν μέχρι 10 εργάσιμες τότε τι να πεις. Είναι άξιο απορίας γιατί θέλουν 2 βδομάδες να το κάνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...