Catalyst Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι για την αφορά ενός UPS, το οποίο θα μπει στην τηλεόραση, HTPC και σε ένα routerboard της Microtik. Στο ίδιο "πολύμπριζο" υπάρχει και ένα Nintendo Switch, το οποίο έχει μήνες να χρησιμοποιηθεί. Σκέφτομαι για αυτό το UPS: https://www.skroutz.gr/s/13251929/Lamtech-K650VA-AVR-UPS-Line-Interactive-650W-με-2-Schuko-Πρίζες.html . Το ίδιο χρησιμοποιώ και πάνω στο router του δικτύου του σπιτιού και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο παράπονο από αυτό και είναι και σε καλή τιμή. Θα είναι αρκετό για την χρήση που το θέλω ή δεν θα σηκώσει τις παραπάνω συσκευές; Με ενδιαφέρει να μην σβήνουν οι συσκευές αυτές σε μικροδιακοπές που είναι συχνές στην περιοχή μου και να έχω μερικά λεπτά χρόνο να τις σβήσω κανονικά αν παραμείνει η διακοπή ρεύματος. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από Catalyst
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οι επιλογές σας θα πρέπει να περιορίζονται κάπου εδώ. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα