Προς το περιεχόμενο

xiaomi poco x3 pro

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης δες και το σχετικό video για αφαίρεση διαφημίσεων.

Εγώ έχω επιπλέον ορίσει dns adguard στις ρυθμίσεις και χρησιμοποιώ opera browser. Δεν ξέρω τι από όλα βοηθάει πιο πολύ, πάντως δεν βλέπω σχεδόν καθόλου διαφημίσεις..

Επεξ/σία από batatoudis
Δημοσ.

Ενδεχομένως να έχει περιορισμούς στην ταχύτητα το adguard, τίποτα όμως που να έχω παρατηρήσει σε καθημερινή χρήση (πόσο μάλλον να μου φανεί κι ενοχλητικό). Μάλλον εξαρτάται από την χρήση που κάνει ο καθένας, ίσως σε κάποιους να είναι αποτρεπτικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Fotia είπε

Το adguard  εχει περιορισμους στην ταχυτητα

Στις 16/9/2021 στις 8:57 ΠΜ, batatoudis είπε

Επίσης δες και το σχετικό video για αφαίρεση διαφημίσεων.

Εγώ έχω επιπλέον ορίσει dns adguard στις ρυθμίσεις και χρησιμοποιώ opera browser. Δεν ξέρω τι από όλα βοηθάει πιο πολύ, πάντως δεν βλέπω σχεδόν καθόλου διαφημίσεις..

16 ώρες πριν, batatoudis είπε

Ενδεχομένως να έχει περιορισμούς στην ταχύτητα το adguard, τίποτα όμως που να έχω παρατηρήσει σε καθημερινή χρήση (πόσο μάλλον να μου φανεί κι ενοχλητικό). Μάλλον εξαρτάται από την χρήση που κάνει ο καθένας, ίσως σε κάποιους να είναι αποτρεπτικό.

Είχα βάλει στο dns adclear.com και απο κάποια στιγμή και μετά σερνόταν στο browsing.Εχω βάλει adguard.com και δεν έχω παρατηρήσει κάποια καθυστέρηση, μόνο αν το αφαιρέσω ίσως.

Βασικά ο Opera έχει επιλογή για μπλοκάρισμα αναδυόμενων παραθύρων και αποκλεισμό διαφημίσεων, αλλά στο FB στα links των διάφορων σελίδων δεν κόβει τα αναδυόμενα παράθυρα με τις διαφημίσεις χωρίς το adguard dns.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Poco x3 pro η x3 nfc? Απο καποια βίντεο και κριτικες ειδα οτι η καμερα του nfc παροτι ειναι ενα χρονο παλιότερο ειναι κάπως καλύτερη απο του προ με εξαίρεση τις νυχτερινες ληψεις που το προ είναι καλύτερο. Εχει κανεις καποιο απο τα δυο να μας πει εντυπώσεις? 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Poco x3 pro η x3 nfc? Απο καποια βίντεο και κριτικες ειδα οτι η καμερα του nfc παροτι ειναι ενα χρονο παλιότερο ειναι κάπως καλύτερη απο του προ με εξαίρεση τις νυχτερινες ληψεις που το προ είναι καλύτερο. Εχει κανεις καποιο απο τα δυο να μας πει εντυπώσεις? 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...