Προς το περιεχόμενο

xiaomi poco x3 pro

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου το έκαναν δώρο επειδή είχα πάρει απόφαση να μην αγοράσω κινητό ξανά....εδώ και 10 μέρες που το έχω με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ και ήθελα να μάθω εαν συμβαίνει και με άλλους το ίδιο....

Τα πράγματα που με έχουν εκνευρίσει:

1) Δεν μπορώ να δω φυτογραφίες, στιγμιότυπα και βίντεο μαζί πρέπει να πάω στα άλμπουμ

2) Στο viber όταν στέλνω κάτι από τις ειδοποιήσεις ,και όχι μέσα από την εφαρμογή, δεν πηγαίνει ποτέ ή μπορεί να πάει μετά απο 2-3 ώρες αφού το έχω στείλει κανονικά

3) Επίσης στο viber δεν μου εμφανίζει τα αυτοκόλλητα 

4) Όταν με καλεί κάποιος δεν έχω βρει ακόμα πως μπορώ να το βάλω στιγμιαία στο αθόρυβο χωρίς να το κλείσω

5) Συνέχεια ανοίγει από μόνη της μία εφαρμογή - άχρηστη για μένα -  Mi Βίντεο

Υπάρχει λύση για όλα αυτά ή εγώ είμαι ο παράξενος 😂😂

Ευχαριστώ

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vense97 είπε

Μου το έκαναν δώρο επειδή είχα πάρει απόφαση να μην αγοράσω κινητό ξανά....εδώ και 10 μέρες που το έχω με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ και ήθελα να μάθω εαν συμβαίνει και με άλλους το ίδιο....

Τα πράγματα που με έχουν εκνευρίσει:

1) Δεν μπορώ να δω φυτογραφίες, στιγμιότυπα και βίντεο μαζί πρέπει να πάω στα άλμπουμ

2) Στο viber όταν στέλνω κάτι από τις ειδοποιήσεις ,και όχι μέσα από την εφαρμογή, δεν πηγαίνει ποτέ ή μπορεί να πάει μετά απο 2-3 ώρες αφού το έχω στείλει κανονικά

3) Επίσης στο viber δεν μου εμφανίζει τα αυτοκόλλητα 

4) Όταν με καλεί κάποιος δεν έχω βρει ακόμα πως μπορώ να το βάλω στιγμιαία στο αθόρυβο χωρίς να το κλείσω

5) Συνέχεια ανοίγει από μόνη της μία εφαρμογή - άχρηστη για μένα -  Mi Βίντεο

Υπάρχει λύση για όλα αυτά ή εγώ είμαι ο παράξενος 😂😂

Ευχαριστώ

Εσύ δεν είσαι παράξενος, αυτή είναι xiaomi 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, vargas είπε

Δεν υπάρχει αυτο που λες . Μάλλον ήσουν άτυχος 

Ποιο δεν υπάρχει;;;;

Επειδή είπα πολλά....

Επεξ/σία από vense97
Δημοσ.

κάτι δεν κάνεις καλά

τα κινητά της Xiaomi Poco X3 Pro / F3 Pro είναι τα καλύτερα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ikorolis είπε

κάτι δεν κάνεις καλά

τα κινητά της Xiaomi Poco X3 Pro / F3 Pro είναι τα καλύτερα

Τι δεν κάνω καλά???

Δημοσ.
4 ώρες πριν, koutsis είπε

Εσύ δεν είσαι παράξενος, αυτή είναι xiaomi 😉

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια χαρά οι συσκευές της Xiaomi και τα λέω ως κάτοχος Xiaomi Redmi Note 8 Pro/Xiaomi Redmi Note 9 Pro/Xiaomi Redmi Note 10 Pro/Xiaomi Poco X3 Pro/Poco F3 Pro αγαπητέ μου φίλε βάση τιμής και βάση χαρακτηριστικών

αν τώρα δεν ικανοποιούν τις δικές σου ανάγκες σου/γούστα/τσέπη

μπορείς να διαθέσεις όσο χρήμα διαθέτεις και να πάρεις τις ναυαρχίδες των Android π.χ. Samsung , One Plus , κτλ ή αν δεν σου αρέσει το Android να πας σε IOS και να πάρεις Apple Iphone (τα κορυφαία/καλύτερα τηλέφωνα)

1 ώρα πριν, vense97 είπε

Τι δεν κάνω καλά???

δεν μπορώ να το ξέρω αυτό τι δεν κάνεις καλά φίλε μου καθώς ότι περιγράφεις στο αρχικό σου μήνυμα εμένα δουλεύουν μια χαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια χαρά οι συσκευές της Xiaomi και τα λέω ως κάτοχος Xiaomi Redmi Note 8 Pro/Xiaomi Redmi Note 9 Pro/Xiaomi Redmi Note 10 Pro/Xiaomi Poco X3 Pro/Poco F3 Pro αγαπητέ μου φίλε βάση τιμής και βάση χαρακτηριστικών

αν τώρα δεν ικανοποιούν τις δικές σου ανάγκες σου/γούστα/τσέπη

μπορείς να διαθέσεις όσο χρήμα διαθέτεις και να πάρεις τις ναυαρχίδες των Android π.χ. Samsung , One Plus , κτλ ή αν δεν σου αρέσει το Android να πας σε IOS και να πάρεις Apple Iphone (τα κορυφαία/καλύτερα τηλέφωνα)

δεν μπορώ να το ξέρω αυτό τι δεν κάνεις καλά φίλε μου καθώς ότι περιγράφεις στο αρχικό σου μήνυμα εμένα δουλεύουν μια χαρά.

Δλδ τι λάθος μπορεί να  κάνω με το μήνυμα που δεν πηγαίνει ποτέ ή που δεν μπορώ να δω φωτογραφίες στιγμιότυπα βίντεο ταυτόχρονα και πρέπει να πηγαίνω στα άλμπουμ;;;;

Επίσης ανοίγει μια εφαρμογή ,από μόνη της,  το Mi Βίντεο...όχι συνέχεια αλλά συχνά

Ναι θα συμφωνήσω ότι στην τιμή και με τα χαρακτηριστικά που έχει είναι φθηνό σε σχέση με το αντίστοιχο κάποιας άλλης εταιρείας - βέβαια ποτέ δεν κατάλαβα την χρήση του τούρμπο στα παιχνίδια 😂-

Απλός είναι λίγο εκνευρίστηκα όλα αυτά που είπα παραπάνω κ ήθελα να δω εάν έτυχαν κ σε άλλους κ πως τα αντιμετώπισαν....για το βιμπερ πίστευα πως φταίει το ίντερνετ το δικό μου...όμως και με δεδομένα και σε άλλο που το δοκίμασα το ίδιο θέμα 

Επίσης κάτι που έβγαλε σήμερα....εάν δεν έχω κλείσει το YouTube στο κινητό...και μπω στο YouTube δεν μου εμφανίζει στο ιστορικό ολόκληρο παρά μόνο του κινητού....και πρέπει να κλείσω το YouTube να το ανοίξω ξανά και να μου το εμφανίσει 

Επεξ/σία από vense97
Δημοσ.

4) όταν χτυπάει κάποια κλήση πατώντας τα  volume + - δεν σταματά να κουδουνίζει;;

Θα έλεγα να του κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πολλά από τα προβλήματα θα λυθούν.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, chios είπε

4) όταν χτυπάει κάποια κλήση πατώντας τα  volume + - δεν σταματά να κουδουνίζει;;

Θα έλεγα να του κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πολλά από τα προβλήματα θα λυθούν.

Ναι δεν έκανε....εάν συνεχίσει θα κάνω σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vense97 είπε

Ναι δεν έκανε....εάν συνεχίσει θα κάνω σε ευχαριστώ πολύ

53 λεπτά πριν, chios είπε

Εφόσον κάνεις πρώτα ένα backup.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Εφόσον κάνεις πρώτα ένα backup.

Σε 10 μέρες που το έχω δεν έχω κάτι για να το κάνω...οι επαφές είναι στο gmail οι φωτογραφίες στο drive....το viber κάνει μόνο του...αυτά τα 3α μου έλυσαν τα χέρια κάθε φορά που άλλαζα κινητό 😂

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vense97 είπε

Σε 10 μέρες που το έχω δεν έχω κάτι για να το κάνω...οι επαφές είναι στο gmail οι φωτογραφίες στο drive....το viber κάνει μόνο του...αυτά τα 3α μου έλυσαν τα χέρια κάθε φορά που άλλαζα κινητό 😂

Ααα εντάξει τότε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαφημίσεις στην " μουσική " και την " ασφάλεια " γιατί μου βγάζει - σήμερα έγινε αυτό - έχω κάνει κάτι λάθος που έχει διαφημίσεις;;;;

Screenshot_2021-09-16-01-04-46-974_com.miui.player.jpg

Επεξ/σία από vense97
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vense97 είπε

Διαφημίσεις στην " μουσική " και την " ασφάλεια " γιατί μου βγάζει - σήμερα έγινε αυτό - έχω κάνει κάτι λάθος που έχει διαφημίσεις;;;;

Screenshot_2021-09-16-01-04-46-974_com.miui.player.jpg

https://www.google.com/amp/s/el.xiaomitoday.it/amp/miui-12-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...